Premijer liga BiH - aktuelno

chily-rz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la chily-rz » 11 jan 2024, 16:12

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 jan 2024, 16:09
Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada :mrgreen:

[media] /media]
Nemam pojma ko je bježao od koga, pojedinačni incidenti me ne zanimaju. Da ste Bog dom tako hrabri bili kad se za stadion trebalo zauzeti pa da svaki dan idete masovno pred stadion tražeći da vam se vrati oteto.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 11 jan 2024, 16:13

Sta je ovo bog te necu natovario se i cernobil na ovu temu,ajmo tuzlaci i biscani pa nek sve izgori!

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 16:13

chily-rz je napisao/la:
Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 16:01

Ti si sine glup za bilo kakvu raspravu, zato se ne vrijedi s tobom prepirati jer se bas iz tebe osjeti taj smogovski ruralitet-koji je nazalost i danasnja slika nase BiH (uglavnom takvih kao ti iz tih predjela što ne znaju da postoji slovo č, pa ga samim tim i ne znaju izgovorit). Tuzno.
Ma ne moram ja znati razlikovati č od ć da bi uspostavio s nekim normalnu komunikaciju bez uvreda na ličnoj osnovi za razliku od tebe.

Ako si ti primjer Mostarske građanske raje sa takvom kulturom dijaloga onda se ja ponosim na svoj smogovski ruralitet.
Problem je upravo u tome, ti ne znas voditi normalnu komunikaciju. Tvoja komunikacija se svodi na to :"pazi da vam ne otmu i taj stadion"... Simpaticno.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 11 jan 2024, 16:14

Koliko pucaju čirevi u ovih smogovaca sta je ovo jbt. Kad oni dobiju nešto to je ok, samo kad neko drugi dobije onda je to loše. A da su oni sad to dobili pravdali bi vjerovatno sa Mirvicevim ulaganjima jer drugog razloga nemaju.
Svi bi vi dali guzice da dobijete al jbg ne voli vas niko, nismo mi krivi sto imamo vise navijača u Sarajevu nego vi u svom gradu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jan 2024, 16:15

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 16:13
chily-rz je napisao/la:
Veeemooo je napisao/la:

Ti si sine glup za bilo kakvu raspravu, zato se ne vrijedi s tobom prepirati jer se bas iz tebe osjeti taj smogovski ruralitet-koji je nazalost i danasnja slika nase BiH (uglavnom takvih kao ti iz tih predjela što ne znaju da postoji slovo č, pa ga samim tim i ne znaju izgovorit). Tuzno.
Ma ne moram ja znati razlikovati č od ć da bi uspostavio s nekim normalnu komunikaciju bez uvreda na ličnoj osnovi za razliku od tebe.

Ako si ti primjer Mostarske građanske raje sa takvom kulturom dijaloga onda se ja ponosim na svoj smogovski ruralitet.
Problem je upravo u tome, ti ne znas voditi normalnu komunikaciju. Tvoja komunikacija se svodi na to :"pazi da vam ne otmu i taj stadion"... Simpaticno.
To je iz najbolje namjere poučen vašim prethodnim iskustvom dobronamjeran savjet :mrgreen:

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 11 jan 2024, 16:15

chily-rz je napisao/la:
11 jan 2024, 16:12
Kazu bedem a bjezali u svom gradu poslje kupa. Prvi put da sam vidio da neko preskace auto u bjezaniji. Murija nas vrati i spasi one atleticare iz svog grada :mrgreen:

[media] /media]
Nemam pojma ko je bježao od koga, pojedinačni incidenti me ne zanimaju. Da ste Bog dom tako hrabri bili kad se za stadion trebalo zauzeti pa da svaki dan idete masovno pred stadion tražeći da vam se vrati oteto.
Pola drzave nam je okupirano, hajte vi Zenicani to vratite kad ste tako hrabri i sposobni ? Ili ce sve ostati na par tekbira u svojoj avliji ?

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 11 jan 2024, 16:16

Ja mislim ako se još više nastavi pisati o ovome po forumu da će Vlada izvršiti povrat sredstava iz Mostara i referendumom će se odlučiti raspolaganje novčanih sredstava.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 16:17

chily-rz je napisao/la:

[media] /media]
Eto jos jedan dokaz ovoga sto sam gore napisao. Nemam argumenata pa cu reci "sto su vam oteli stadion bla bla..." To sto tvoj smrdljivi grad nije pogodio rat pa ne znas sta je to zapravo ne mora znaciti da je u drugim gradovima ista situacija, raspitaj se malo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 16:18

Radobolja je napisao/la:
11 jan 2024, 16:11
mosarajvosa83 je napisao/la:
Kakvo bjesnilo mostarskih pavijana :rol: Prste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Vozaju te mostarci ko brava zadnjeg,u nedostatku argumenata uzimas glupe fore koje jedino mozda mogu proci u buca potoku ili kobiljoj glavi,nemoze vi biti “liske” jer ste ograniceni ko balkon,sprdamo se sa vama zadnjih dana u nedostatku moci probate najnize udarati,niste nam zanimljivi,smijesni,boli nas cuna za vama.Sutra da vama federacije dadne 10 miliona ponovo nas zaboli kita eto vas tamo,razumijem ja smog udara u glavu ali brate zovni dodji u mostar ja ti dajem smjestaj hoces vikendicu na rujistu,stan u centru ili vilu u blagaju svugjde je suncem okupano!
Vidim sve :rol: Jedino ko vrijedja u nedostatku argumenata ste vi. Samo u vasim glavama nekog vozate,prca vas ko stigne,mada vi ste naucili jer ste politicka prcija :rol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jan 2024, 16:19

Jest eto, mi u Zenici pojma nemamo šta je rat, nejse, pitao sam što niste knjižili stadion na ime kluba ako već imate loše iskustvo za gradom.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 16:19

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 16:17
chily-rz je napisao/la:

[media] /media]
Eto jos jedan dokaz ovoga sto sam gore napisao. Nemam argumenata pa cu reci "sto su vam oteli stadion bla bla..." To sto tvoj smrdljivi grad nije pogodio rat pa ne znas sta je to zapravo ne mora znaciti da je u drugim gradovima ista situacija, raspitaj se malo.
Sad ce ti livadici objasniti kako je samo njih pogodio rat,pocece da vrijedjaju i da ti objasne kako da njih nije bilo Sarajevo bi palo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jan 2024, 16:20

Tačno sam bio zaboravio kako su dosadni zeničani :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 16:21

11 jan 2024, 16:18
Radobolja je napisao/la:
Kakvo bjesnilo mostarskih pavijana :rol: Prste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Vozaju te mostarci ko brava zadnjeg,u nedostatku argumenata uzimas glupe fore koje jedino mozda mogu proci u buca potoku ili kobiljoj glavi,nemoze vi biti “liske” jer ste ograniceni ko balkon,sprdamo se sa vama zadnjih dana u nedostatku moci probate najnize udarati,niste nam zanimljivi,smijesni,boli nas cuna za vama.Sutra da vama federacije dadne 10 miliona ponovo nas zaboli kita eto vas tamo,razumijem ja smog udara u glavu ali brate zovni dodji u mostar ja ti dajem smjestaj hoces vikendicu na rujistu,stan u centru ili vilu u blagaju svugjde je suncem okupano!
Vidim sve :rol: Jedino ko vrijedja u nedostatku argumenata ste vi. Samo u vasim glavama nekog vozate,prca vas ko stigne,mada vi ste naucili jer ste politicka prcija :rol:
Maa ko nam se to opet javlja, nemoj se ti meni sekirat samo nije dobro za zdravlje. Opet kazem, sretno Sarajevu dalje, nadam se da ih Sloga ne moze ugroziti na njihovoj 4toj poziciji (nije provokacija zaista iskrene zelje). Pozdrav.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 11 jan 2024, 16:21

Drago mi je da rajvosa nasao nekoga iste pameti. Ucinite nam uslugu pa predjite na pp. Imam dobar osjecaj u vezi vas, moglo bi biti nesto.

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 11 jan 2024, 16:25

Razlika između vas i nas je da ste ljubomorne duse, koje osporavaju bila sta dobro i napredak ako nije iz Sarajeva. Kad se pravila Grbavica bio sam sretan isto kao navijač želje, iako ih ne gotovim. Da kažu da treba 1.5 m za neki stadion, rekao bi daj 10m, samo da svi stadioni lice na nešto jer je to napredak kompletnog fodbala u državi i jačanje države na razne načine. E to je razlika između vas i nas, a vas boli istina pa se ne znate ponašati. Mali ste i plitki i nema napretka na taj način.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 16:27

1981oldschool je napisao/la:
11 jan 2024, 16:25
Razlika između vas i nas je da ste ljubomorne duse, koje osporavaju bila sta dobro i napredak ako nije iz Sarajeva. Kad se pravila Grbavica bio sam sretan isto kao navijač želje, iako ih ne gotovim. Da kažu da treba 1.5 m za neki stadion, rekao bi daj 10m, samo da svi stadioni lice na nešto jer je to napredak kompletnog fodbala u državi i jačanje države na razne načine. E to je razlika između vas i nas, a vas boli istina pa se ne znate ponašati. Mali ste i plitki i nema napretka na taj način.
Bola, vlada u Turskoj napravila stadione haman svim klubovima i pogledaj koliko im je liga kvalitetnija, ali ne kod nas cim se nesto pozitivno radi e hajmo ga popljuvat bez ikakvog razloga.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 16:28

Velika kolicina mostarskih gluperdi na jednom mjestu. Da hoce ptic sa teme da prodisemo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 jan 2024, 16:29

Ovo nije Turska, ovdje haman moraš imati premijera federacije koji navija za tvoj klub da bi od iste očekivao podršku.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jan 2024, 16:30

Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 16:21
Radobolja je napisao/la:

Maa ko nam se to opet javlja, nemoj se ti meni sekirat samo nije dobro za zdravlje. Opet kazem, sretno Sarajevu dalje, nadam se da ih Sloga ne moze ugroziti na njihovoj 4toj poziciji (nije provokacija zaista iskrene zelje). Pozdrav.
Mogu vas samo stici,kad ste zadnji put bili ispred Sarajeva? :rol:

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jan 2024, 16:33

11 jan 2024, 16:30
Veeemooo je napisao/la:
11 jan 2024, 16:21

Mogu vas samo stici,kad ste zadnji put bili ispred Sarajeva? :rol:
Ja govorim trenutno stanje kakvo je. Ne znam sto se sluzis necim od prije kada ja to nisam ni spomenuo, evo sad cu ja tebe zahebavati jer ste prije dvije godine zijanili od nas u finalu kupa, duhovito jel' de ?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 34 gosta.