Lijepo je na neki nacin biti odvojen od vas, budzeta FBiH i vase poreske uprave.
Zivjela Republika Srpska.

Ma kako Bišće, ba... Em je daleko, em nema tupave ceste do tamo, em se naveče ništa ne dešava. Lijrpa čaršija, ali naveče mrtva. Ja Goražde - ja Bihać. Da sam se sjetio Brčkog, prije bih ga stavio na listu od Bixaća.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:31Zbog cega Bihac tako nisko?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 jan 2024, 15:05A jbg, nisam znao da kad odem u Međugorje, da sam zapravo uMostaru. I ako pojedem kadaif na Buni, da ga jedem ispod Starog Mosta. Čudi me, a poznavajući Hercegovce kao osobe sklone pretjerivanju, da nisu Neum i Trebinje uključili u ponudu. Ona magistrala od Selex-pumpe do Binga liči na svaku magistralu kroz RS; pekara, pumpa, salon vjenčanica, vulkanizer, tehnika sa kamiona i tako ukrug. Osim što je ovde fokus na voću i povrću, pa tako imamo maštovite natpise krečom na šperploči: "Smokve Željuša, stani kupi nismo skupi, voćko i povrćko", pa opet pekara, vulkanizer, salon vjenčanica, krompir s kamiona...KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:29
Ja kad sam pisao da Mostar itekako dobro profituje i zivi od Sarajeva i agencija koji salju rute naobdan, napadose me.![]()
Mostar se može upotediti sa Tuzlom, Dobojem i Zenicom.
Spisak gradova u BiH po mome skromnom mišljenju:
Sarajevo
Banjaluka
Mostar
Tuzla
Zenica
Trebinje
Čapljina/Stolac
Neum
Doboj
Bihać itd.
Uostalom, yebeš gluposti. Ubi ova dosada na Bolovanju. Još ću morat i ženu kresnut, dokle je došlo...![]()
Top 10 gradova/mjesta u BiH, neka moja lista
1. Sarajevo
2. Banja Luka
3. Mostar
4. Bihac
5. Tuzla
6. Neum
7. Zenica
8. Trebinje
9. Posusje
10. Konjic
Nemamo mi puno izbora. Tako nam je skrojeno, odnosno tako smo dopustili da hdz ima moc donosenja odluke. Bolje i njima , bar ce poboljsati infrastrukturu, nego politicari da pokrafu.
Može novi zavjet : " Spašen je onaj koji se nag.uzi politici, blagoslovljen je onaj kojem je navijač Veleža premijer federacije"
Stakore smogovski!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:01Kakvo bjesnilo mostarskih pavijanaPrste uvrede na sve strane,vrijedjaju koga stignu bez da ih je iko uvrijedio.
Mene je ovo obratilo, od danas nisam navijac Veleza. Nas mesija je Celik iz Zenice. Vidimo se na cimburijadi.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:09Može novi zavjet : " Spašen je onaj koji se nag.uzi politici, blagoslovljen je onaj kojem je navijač Veleža premijer federacije"
Jesi ti onaj sto ne zna za opciju kopiranja teksta
Suvorov je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:15Jesi cuo za copy/paste? Za 10 sekundi kopiras dio Mortemovog posta i zalijepis ga ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:12CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jan 2024, 18:58Primjetio sam da na ovoj temi pisu samo pitari koji nemaju clanske jer ne smiju tamo![]()
Na ovoj temi striktno mogu pisati sljedeći forumaši:
Mortem
PikachuSA
Dave
tabba77
AVNOJ
Aduka87
FKSzuti
fks74
nokee
n0dix
Riki10HZ
benko21
Mourinhokilledbarca
johntravolta123
junioR
Red1946
OzmoodPinglewood
djokica
jurisicduska
Hamagara
Torino
Vanja8
FCUM
Benkara21
GospodinIzSarajeva
Zutti
Babayaro
Pozdrav za ove prave navijace![]()
Vrlo malo je pačenika koji idu na temu drugog kluba, i gledaju sta rade.
Ali ti si otisao korak dalje, uzeo teku, upisao imena forumasa koji pisu na temi Sarajeva i iste stavio u svoj post na pdf-u PLBiH.
Bravo majstore![]()
Cuj uzeo teku, vec se ranije dalo vidjeti da nisi bas bistar.
Vi niste nikad dobili novac od FBiH?TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:19Od sad, navijaci Velez Vrapcici ne smiju nista prigovoriti navijacima Zelje jer su oba kluba na budjetu. Jedan je na budjetu Federacije a drugi klub je na budjetu opcine NS.
Neka ba, drži se ti režimske si.se dok ima mlijeka.tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:18Mene je ovo obratilo, od danas nisam navijac Veleza. Nas mesija je Celik iz Zenice. Vidimo se na cimburijadi.