Nemoj momak, nemoj. U milosti ste samo jer mi je žao i neugodno provocirati vas. Dovoljni ste sami sebi takvi.nicaze95 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:32osim stadiona morate imat i trening kamp hotele blizu stadiona i ostale popratne sadrzaje sto je u vasem slucaju nemoguca misijaBalorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:27Vlada FBiH je imala izbor:
1. Podržati pozitivnu sportsku priču i ubrzati kapitalne infrastrukturalne napore kojima će biti ispravljena decenijska nepravda i kojima će se stvoriti moderan stadion dostojan reprezentacije BIH
Ili
2. Pokloniti novac ni za šta nekim ruinama tipa Čelik, koji su taj novac u pet puta većem iznosu već zavrnuli od te iste FBIH i time je direktno oštetili
Izbor je bio baš težak![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Normalno da ti je neugodno, prošle godine ste ukrali više love sa nivoa federacije od kradezea, treba i to znat.
klub poput vaseg je godinama bio zaljen malo para uletilo odma geyici pokazuju zubice. Hajde cici misicu mali sagni se jos nekom ako ima kome nisteBalorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:37Nemoj momak, nemoj. U milosti ste samo jer mi je žao i neugodno provocirati vas. Dovoljni ste sami sebi takvi.nicaze95 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:32osim stadiona morate imat i trening kamp hotele blizu stadiona i ostale popratne sadrzaje sto je u vasem slucaju nemoguca misijaBalorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:27Vlada FBiH je imala izbor:
1. Podržati pozitivnu sportsku priču i ubrzati kapitalne infrastrukturalne napore kojima će biti ispravljena decenijska nepravda i kojima će se stvoriti moderan stadion dostojan reprezentacije BIH
Ili
2. Pokloniti novac ni za šta nekim ruinama tipa Čelik, koji su taj novac u pet puta većem iznosu već zavrnuli od te iste FBIH i time je direktno oštetili
![]()
Ostali popratni sadrzaji okolo stadiona :Balorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:37Nemoj momak, nemoj. U milosti ste samo jer mi je žao i neugodno provocirati vas. Dovoljni ste sami sebi takvi.nicaze95 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:32osim stadiona morate imat i trening kamp hotele blizu stadiona i ostale popratne sadrzaje sto je u vasem slucaju nemoguca misijaBalorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:27Vlada FBiH je imala izbor:
Ili
![]()

19V22
Prijatelju ne znam kako da ti objasnim, ali upravo vi ste decenijama krali državu i narednih sto godina ćete plaćati desetine hiljada maraka mjesečno da to vratite, uz činjenicu da vam je država oprostila ogroman dio dugovanja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa neka se gradi, nije ti smetalo kada su godinama finansirali Bilino, te stadion, te dvorane, sportski centri, trening centri, pi cke materine jel vas dosta iz Zenice
Velez je zasluzio da mu drzava dodijeli 10 mil maraka neka zavrse stadion u "cugu"i gotovo.
Kakve su vam to rasprave jbt.
Takav sistem, takva drzava meni je bitno da novac zavrsi tamo gdje je namjenjen, ugradjen u infrastrukturu a ne privatne dzepove.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Daj i one Cevljanovice, sve je to ista provincija. Steta stvarno sto i ovo FBiH ne podrzi sa kojom desetinom miliona maraka.
Popratni sadržaj i atmosfera u Mostaru:
Pametnom dosta, ako smog nije previše oštetio mozak.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tuzno da vas pokusavaju provocirati, a vi ste za njih Manchester u smislu sportskih uspjeha i rezultata. Ali vraticete se vi na stare staze slave. Radite pametno i racionalno, dok ce oni kad-tad biti otkaceni sa budzetske sise. To je neizbjezno. Pad ce biti iznimno bolan.
Nije niko krao državu nego klub, sad klub ispašta a ne država, koliko smo pošteni pokazuje činjenica da smo krenuli iz kantona da bi opstali i vratili dugovanja voljenoj nam državi, vi kradete federalne pare bez da vam iko piše dug, sramota.
NA BILINOM SU IGRALI SAMIM TIM LOGICNO DA CE SE I ULOZIT. ARENA JE GRADSKIM PARAMA GRADJENA NE IZ BUDZETA FEDERACIJA, A SA TRENING KAMPOM NIKO IZ ZENICE NEMA VEZE SA TIM TO JE REPREYENTATIVNI KAMP SVIH SELEKCIJAFKBilder je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:42Pa neka se gradi, nije ti smetalo kada su godinama finansirali Bilino, te stadion, te dvorane, sportski centri, trening centri, pi cke materine jel vas dosta iz Zenice![]()
Velez je zasluzio da mu drzava dodijeli 10 mil maraka neka zavrse stadion u "cugu"i gotovo.
Kakve su vam to rasprave jbt.
Takav sistem, takva drzava meni je bitno da novac zavrsi tamo gdje je namjenjen, ugradjen u infrastrukturu a ne privatne dzepove.
Ok, captain obvious, to sam i ja napisao. 20 godina ste varali državu, prestati glumiti poštenje.chily-rz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:45Nije niko krao državu nego klub, sad klub ispašta a ne država, koliko smo pošteni pokazuje činjenica da smo krenuli iz kantona da bi opstali i vratili dugovanja voljenoj nam državi, vi kradete federalne pare bez da vam iko piše dug, sramota.
Što se tiče nas, mi ćemo taj novac pametnije iskoristiti, a rezultate tog novca ćeš vidjeti uskoro i ti i svaki ovaj pomahnitali idiot ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bas o tome sam pisao. Velike klubove,sampione kad iskesiras milione to je sasvim normalno,medjutim ovom logikom kako su njima dali trebali su i Celiku,Slobodi. Vodili su se najneuspjesnijem sportskom kolektivu daj 1.5 mil. Imas nor prvaka BH u boksu njemu das 100 maraka a najvecrm antitalentu das 1 milion
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mi nasu lijepu BiH predstavljamo u grupnim fazama Uefa natjecanja tako da smo zasluzili neki vid pomoći i nagrade za sve ucinjeno na zelenom terenu.
Bosnjacka politika koja ocigledno cijela navija za Velez nije nas problem vec VAŠ!!!
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vratite pare federaciji lopovi, kako vas nije stid da ste skupa sa ovim političkim njuškama u talu za pare svih građana federacije. Sramota da se tim još ponosite.
Novčana sredstva za poboljšanje Civilne zaštite su odlukom
2politicka moćnika skrenuta za izgradnju i krpljenja
Sportskih objekata.
Još na to i debelo pojačana.
Užas!
Tu se sva diskusija završava!
Al pomoć politike za Mostar i Velež nije od juce.
Počeli su na skutima Djemala Bijedica.
Pa se kasnije nadovezao Josip-Jole Musa.
Kolko je taj krao iz Aluminijuma,Hepoka i ostalih Mostarskih
Preduzeca 80-tih godina,aauuuuu.
Al, da je pazio Velež ko svoje najrodjenije
vala jest!
2politicka moćnika skrenuta za izgradnju i krpljenja
Sportskih objekata.
Još na to i debelo pojačana.
Užas!
Tu se sva diskusija završava!
Al pomoć politike za Mostar i Velež nije od juce.
Počeli su na skutima Djemala Bijedica.
Pa se kasnije nadovezao Josip-Jole Musa.
Kolko je taj krao iz Aluminijuma,Hepoka i ostalih Mostarskih
Preduzeca 80-tih godina,aauuuuu.
Al, da je pazio Velež ko svoje najrodjenije
vala jest!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
OK Sloboda je unikatan fenomen kao klub koji nikad nista nije osvojio, ali Celik ima nekih rezultata i uspjeha iza sebe. Budimo posteni.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 17:48Bas o tome sam pisao. Velike klubove,sampione kad iskesiras milione to je sasvim normalno,medjutim ovom logikom kako su njima dali trebali su i Celiku,Slobodi. Vodili su se najneuspjesnijem sportskom kolektivu daj 1.5 mil. Imas nor prvaka BH u boksu njemu das 100 maraka a najvecrm antitalentu das 1 milion
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Zali se vodovodu zadnja rupo na sviralu. Da vas par propaljenih nije ovdje, nebi Celik nikom pao na pamet sljedecih sto godina. Zar ti sad nije jasno da si nebitan, i ti i Celik i Zenica ? Sto se prije pomiris s tim, bit ce ti lakse.
Zanimljive su vam te optužbe za laganje, a nikad niko da ponudi validan kontra-argument tim navodnim lažima.
Prvo, Velež je igrao pet sezona u federalnoj ligi, sasvim dovoljno da se kaže da je redovan učesnik tog takmičenja.
Drugo, mnogo važnije, i žao mi je što si baš ti naletio, ali ok... tvoj izbor.
U prvoj Federaciji se igra i sa profesionalnim ugovorima, sasvim jasno, može se i u kantonalnoj igrati, što svakako nema veze sa onim što sam ja napisao.
2018. godina, zvanični dokument, FK Velež - 15 zaposlenih.
Velež je te godine u rosteru imao 32 igrača. Kad na to dodamo ostale ljude koji rade u klubu, administracija, stručni štab i treneri svih kategorija, složićeš se da ta cifra ide preko 50?
Kako onda imamo samo 15 zaposlenih u zvaničnom FIA izvještaju? Dvije su opcije, ili su u Veležu radili/igrali na "crno" ili su bili pod amaterskim ugovorima. Ti izaberi koje je od ta dva. Ja bih izabrao ovo drugo.
Lažem je l'?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
sta malo parica provincijalcima iz mostara uradise lasalamet.Ako jos koju donaciju dobiju pomislit ce da su Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.