Samo bahato

Sto je bojac za rs to je velez za federaciju.
Samo bahato
Zadovoljan samtutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:34Zadnji potez prije spominjanja majki i oceva u nedostatku argumenata je spominjanje bijelog brijega i provokacije na temu istog. Samo je pitanje ko ce prvi pocet od fine sarajevske raje
Naravno, evo i borac vam ote i titulu i ako svi znamo kakva su vam najavljivanja bila ove sezone. To da ih sudije guraju vi mozete slobodno zajebat, jer je poznato svima da ste ove polusezone najvise pogurani od strane sudija a i uz to ste tek 4ti. Simpaticna ekipica.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:02Samo bahato![]()
Polako, tek je opet poceo sa ocevima, majkama, sestrama...doci ce on opet do Bijelog Brijega, vidis da ide u krugtutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:06Zadovoljan samtutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:34Zadnji potez prije spominjanja majki i oceva u nedostatku argumenata je spominjanje bijelog brijega i provokacije na temu istog. Samo je pitanje ko ce prvi pocet od fine sarajevske raje
![]()
Pa uzvratio sam ti istom mjerom, mada sam uvrijedio pavijana, on ima nesto u glavi, za razliku od obicne protozoe poput tebe. Nikoga ti ne karindzas nego ti pomjera krajnike ko god stigne, smogovac. No lifer ****, stadion vam zao rentati za marku, ni to niste u stanju, hocete dzaba sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:59
De ba nesto drugo izmisli,koristis moje nazive za vas. Vi ste mostarski pavijani,znas da vas karindjam i da je to vas orginalni naziv,vec sam to zastitio pa je zabranjeno da koristite. Samo nastavite sa uvredama,da vam pojasnimo neke stvari. Znaci politika nam sve dala a imamo dvije masinenekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:54U nedostatku argumenata se familija spominje, smog je uzeo danak, definitivno. Nisu ti majka i sestra krive sto si ti retardiran, pa ih necu ni vrijedati, Klub nastao na politici, sve im politika dala, nista nemaju svoje osim par kontejnera (i to je doduse dobilo kroz donacije) i 2 ves masine, i on nekome nesto kaze. Navika je cudo, pjenite, a tek ces da pjenis, jedva cekam da zavrsis na Jagomiru. Pavijanu!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:45
Samo ti zenske clanove porodice oralno zadovoljavam. Od sad cu vasim jezikom da pricam. Analno samo ti staru i sestru za ostale cu da razmislim ako budes dobar. Politicka prcijo od nastanka,pored SDA glavni korisnici budzeta sunce ti poljubim. Valjda ti analno samo u glavi od Zrinjskog hahaVama je dala politika sve sto imate,to je ispravno,komplet Vrapcice SDA i crveni kmeri izgradili.
A ciji si ti?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:06Naravno, evo i borac vam ote i titulu i ako svi znamo kakva su vam najavljivanja bila ove sezone. To da ih sudije guraju vi mozete slobodno zajebat, jer je poznato svima da ste ove polusezone najvise pogurani od strane sudija a i uz to ste tek 4ti. Simpaticna ekipica.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:02Samo bahato![]()
Ja sam od onih koji muzemo budzetske pare i muzt cemo dokle god mozemo, hvala Bogu. Jel' ti drago ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:14A ciji si ti?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:06Naravno, evo i borac vam ote i titulu i ako svi znamo kakva su vam najavljivanja bila ove sezone. To da ih sudije guraju vi mozete slobodno zajebat, jer je poznato svima da ste ove polusezone najvise pogurani od strane sudija a i uz to ste tek 4ti. Simpaticna ekipica.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:02
Samo bahato![]()
Pasa,ako si ti supak meraklija to je tvoj problem,nemoj nam svoje **** ovdje nametat.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:09Pa uzvratio sam ti istom mjerom, mada sam uvrijedio pavijana, on ima nesto u glavi, za razliku od obicne protozoe poput tebe. Nikoga ti ne karindzas nego ti pomjera krajnike ko god stigne, smogovac. No lifer ****, stadion vam zao rentati za marku, ni to niste u stanju, hocete dzaba sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:59
De ba nesto drugo izmisli,koristis moje nazive za vas. Vi ste mostarski pavijani,znas da vas karindjam i da je to vas orginalni naziv,vec sam to zastitio pa je zabranjeno da koristite. Samo nastavite sa uvredama,da vam pojasnimo neke stvari. Znaci politika nam sve dala a imamo dvije masinenekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:54
U nedostatku argumenata se familija spominje, smog je uzeo danak, definitivno. Nisu ti majka i sestra krive sto si ti retardiran, pa ih necu ni vrijedati, Klub nastao na politici, sve im politika dala, nista nemaju svoje osim par kontejnera (i to je doduse dobilo kroz donacije) i 2 ves masine, i on nekome nesto kaze. Navika je cudo, pjenite, a tek ces da pjenis, jedva cekam da zavrsis na Jagomiru. Pavijanu!Vama je dala politika sve sto imate,to je ispravno,komplet Vrapcice SDA i crveni kmeri izgradili.
Nije **** nego proljev.
Bahato i mudovito.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:17Ja sam od onih koji muzemo budzetske pare i muzt cemo dokle god mozemo, hvala Bogu. Jel' ti drago ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:14A ciji si ti?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:06
Naravno, evo i borac vam ote i titulu i ako svi znamo kakva su vam najavljivanja bila ove sezone. To da ih sudije guraju vi mozete slobodno zajebat, jer je poznato svima da ste ove polusezone najvise pogurani od strane sudija a i uz to ste tek 4ti. Simpaticna ekipica.
Vi ste ocijenili da su nas sudije najvise pogurale?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:17Ja sam od onih koji muzemo budzetske pare i muzt cemo dokle god mozemo, hvala Bogu. Jel' ti drago ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:14A ciji si ti?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:06
Naravno, evo i borac vam ote i titulu i ako svi znamo kakva su vam najavljivanja bila ove sezone. To da ih sudije guraju vi mozete slobodno zajebat, jer je poznato svima da ste ove polusezone najvise pogurani od strane sudija a i uz to ste tek 4ti. Simpaticna ekipica.
Ti i ja nismo pasa, ne do mi Bog da takve retarde imam i za poznanike a kamoli za nesto drugo, pogotovo nakon svega sto si napisao za familiju. Sa **** smrdljivim ne zelim da imam bilo kakvog posla, al da ne smaramo raju vise ovdje, **** sa mojih postova, ja sa tvojih, i tjt. Pisi sta hoces, al me ne citiraj preskoci i tjt.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:19Pasa,ako si ti supak meraklija to je tvoj problem,nemoj nam svoje **** ovdje nametat.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:09Pa uzvratio sam ti istom mjerom, mada sam uvrijedio pavijana, on ima nesto u glavi, za razliku od obicne protozoe poput tebe. Nikoga ti ne karindzas nego ti pomjera krajnike ko god stigne, smogovac. No lifer ****, stadion vam zao rentati za marku, ni to niste u stanju, hocete dzaba sve.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:59![]()
De ba nesto drugo izmisli,koristis moje nazive za vas. Vi ste mostarski pavijani,znas da vas karindjam i da je to vas orginalni naziv,vec sam to zastitio pa je zabranjeno da koristite. Samo nastavite sa uvredama,da vam pojasnimo neke stvari. Znaci politika nam sve dala a imamo dvije masineVama je dala politika sve sto imate,to je ispravno,komplet Vrapcice SDA i crveni kmeri izgradili.
Djesi,djesi,hebo te Lesi!MocMahale444 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:55Omereee dilbereeeee![]()
Ovaj fliper je mufljuz, naš selfi boj.
Karate kid, crni pojas treci dan.
Ruši, lomi i vandališe.
To iz iskustva znas aa. Simpatican decko.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:21Bahato i mudovito.
Nemoj samo da ti sta u grlu stane, kad krenes izgovorit ovo "muzt cemo".
Zna otic na stranu...
nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:24Ti i ja nismo pasa, ne do mi Bog da takve retarde imam i za poznanike a kamoli za nesto drugo, pogotovo nakon svega sto si napisao za familiju. Sa **** smrdljivim ne zelim da imam bilo kakvog posla, al da ne smaramo raju vise ovdje, **** sa mojih postova, ja sa tvojih, i tjt. Pisi sta hoces, al me ne citiraj preskoci i tjt.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:19Pasa,ako si ti supak meraklija to je tvoj problem,nemoj nam svoje **** ovdje nametat.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:09
Pa uzvratio sam ti istom mjerom, mada sam uvrijedio pavijana, on ima nesto u glavi, za razliku od obicne protozoe poput tebe. Nikoga ti ne karindzas nego ti pomjera krajnike ko god stigne, smogovac. No lifer ****, stadion vam zao rentati za marku, ni to niste u stanju, hocete dzaba sve.
Ko ce znat, mozda i Kaljanac radi u vasu koristmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:22Vi ste ocijenili da su nas sudije najvise pogurale?Kaljanac na areni sve objasnio,mi smo 4 na polusezoni,sacekaj kraj jer nikad nam se ni priblizili niste bili,sad slavite kad vam je Bog dao
![]()
TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:02Samo bahato![]()
Sta je ovo,kod vas masovni pe.de.rluk?Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:25To iz iskustva znas aa. Simpatican decko.TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:21Bahato i mudovito.
Nemoj samo da ti sta u grlu stane, kad krenes izgovorit ovo "muzt cemo".
Zna otic na stranu...
Trenutno korisnika/ca: Necto, supervizor i 366 gostiju.