Ne znam jel se nakon samo pola godine sličan broj odlazaka desio u bilo kojem klubu. Nevjerovatno, a mi pored najgoreg prijelaznog roka, dočekali u 12. mjesecu Aston Villu u Mostaru …

Nac joj poso u opcinitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:26Novinari sportsport.ba ce se raznijet sta ste im pocinili s ovih par objava, a ne mogu skontat o kom se radi i radil se uopce o nekom![]()
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovesti mogao bi bit pun pogodak
K(C)orde su naše prezime , odmah ima i državljanstvo , znači vraća se čovjek korijenimaTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:41Nac joj poso u opcinitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:26Novinari sportsport.ba ce se raznijet sta ste im pocinili s ovih par objava, a ne mogu skontat o kom se radi i radil se uopce o nekom![]()
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovesti mogao bi bit pun pogodak
Moze jedino ako je iz Sirokogtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 19:37Doktorica, nece bit problema za poso, samo da je nase mostarke prihvate![]()
Trenutno korisnika/ca: HariTz, mosarajvosa83, Proximic i 18 gostiju.