Ne znam jel se nakon samo pola godine sličan broj odlazaka desio u bilo kojem klubu. Nevjerovatno, a mi pored najgoreg prijelaznog roka, dočekali u 12. mjesecu Aston Villu u Mostaru …
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Na listi otpisanih 8 ljetnih “pojačanja“ Balić - Stanić - Maglica - Batarelo - Marin - Niron - N. Marić - Kožulj?
Ne znam jel se nakon samo pola godine sličan broj odlazaka desio u bilo kojem klubu. Nevjerovatno, a mi pored najgoreg prijelaznog roka, dočekali u 12. mjesecu Aston Villu u Mostaru …
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
supervizor
- Kontakt:
Šula upo u šeme s Južnom Amerikom,kaže to je prava stvar 
-
PiazzaGrande
Dobro bi došao neki kolumbijski diler, metar i šezdeset, 58 kila, brz, čupav, sa istetoviranom suzom ispod oka, ima 24 godine a izgleda kao da mu je 46...takav jedan 
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Novinari sportsport.ba ce se raznijet sta ste im pocinili s ovih par objava, a ne mogu skontat o kom se radi i radil se uopce o nekom
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovest
i mogao bi bit pun pogodak
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovest
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Nac joj poso u opcinitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:26Novinari sportsport.ba ce se raznijet sta ste im pocinili s ovih par objava, a ne mogu skontat o kom se radi i radil se uopce o nekom![]()
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovesti mogao bi bit pun pogodak
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
K(C)orde su naše prezime , odmah ima i državljanstvo , znači vraća se čovjek korijenimaTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:41Nac joj poso u opcinitutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:26Novinari sportsport.ba ce se raznijet sta ste im pocinili s ovih par objava, a ne mogu skontat o kom se radi i radil se uopce o nekom![]()
Usput, Corda mi uopce ne izgleda kao neki standardni juznoamericki je.bivjetar..po ovim objavama vidim da je bio omiljen tamo, a i obiteljski nastrojen. Sto prije mu i zenu dovesti mogao bi bit pun pogodak
Volim Mostar pa makar i vaki
- tutankamon1905
- Kontakt:
Doktorica, nece bit problema za poso, samo da je nase mostarke prihvate 
Moze jedino ako je iz Sirokogtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 19:37Doktorica, nece bit problema za poso, samo da je nase mostarke prihvate![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
To je to dakle od transfera. Drago mi je sto se ne gomilaju igraci, ali dojma sam da bi nam lego jos jedan drugaciji tip veznjaka od ovih sto imamo, no dobro
-
supervizor
- Kontakt:
Izgleda i Marin u Široki..Nek ne zaborave staviti da ne igraju protiv nas.
Ja mislim da svi ovi igrači koje smo otpisali imaju u ugovoru da mi na ljeto možemo raskinuti.
Stiže li Gaučo?
Ja se još uvijek nadam Ilinkoviću.
Stiže li Gaučo?
Ja se još uvijek nadam Ilinkoviću.
-
PiazzaGrande
Volio bih kada bi Zrinja poslao jednog-dva igrača na posudbu u Željezničar kao što je na Široki, da i njima malo pomognemo ako je moguće...Ligi su potrebni konkurentni Željo i Široki...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ristagrad, Zaboljesutra, Zigazaga i 62 gosta.