Premijer liga BiH - aktuelno

mostar_mo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mostar_mo » 12 jan 2024, 12:56

Antipolitika3 je napisao/la:
12 jan 2024, 12:24
mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 11:48
Senad Kevelj jedan je od nas !

Necete nas zaustaviti bijednici orkestriranim i tempiranim tekstovima !!!
Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten . :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Znaci , oko 3 miliona u vrijeme stolovanja Mehe Obradovica pocetkom 2000-tih (u Mostaru poznatog kao Meho Poplava ) kao predsjednika FK Sarajevo im prebaceno sa racuna Elektroprivrede kao pozajmica ... znaci lik zloupotrijebio poziciju i mimo ugovorenog sponzorstva u nekoliko isplata im prebacio oko 3 miliona.

Nikad nije vracen fening, kasnije sve otpisano.
Znas li ti sta je tad bilo 3 miliona? Tad je 3 miliona vrijedilo ko danas najmanje 10 .

Ide mi na nerve kad se neko pravi mahnit.. u Jagomir ako se pravis lud druze !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 12 jan 2024, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2024, 12:58

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
12 jan 2024, 12:53
tersnakvadrat je napisao/la:
12 jan 2024, 12:47
12 jan 2024, 12:30

Kao da neko Keljmendija stavi na celo kluba i kaze ne zanima me sta on radi privatno :urnebes: Opet te pitam, ako je lik u SDA i uvezan sa drugim strankama, ako otima milione preko namjestenih tendera i kupuje lazne diplome, da li mislis da on u vasem klubu radi sve po PS-u?
Pa ne zanima me stvarno. Zapitate li se sta Mirvic radi ? Ne znate cim se uopce bavi i otkud milioni i koja je njegova svrha u FK Sarajevu ? Time se bavi, mene nisi cuo da o tome pricam. Boli me kita i za tebe i za Mirvica. Kad i ako Kevelj pocne kaljati reputaciju naseg kluba, mi cemo ga prvi rusiti. Za to se ne trebas sekirati.
Zar vam vec ne kalja reputaciju kluba tako sto je na njegovom celu dok se bavi organizovanim kriminalom, poput kupovanja diploma i sudjelovanja na namjestenim tenderima preko kojih otima desetine miliona od drzave BiH?

Sto se Mirvica tice, zna se tacno otkud mu milioni i kako ih je zaradio. U Americi, gdje on pravi te pare, ne moras se kurvati s politikom da zaradis. Ne treba mu ni lazna diploma ni namjesten tender, ljudi imaju slobodno trziste.
Za Kevelja znamo kao sto sam ti rekao,lik klasicni SDA orangutan,lopov svoje vrste,mada oni to u nebo dizu. Sto se tice Mirvica isto se sve zna,od biznisa sa namjestajem,investicija,ulaska u NBA, fudbalski klub LA. Kad nemaju sta da kazu pocnu da izmisljaju. Nista ti ni ovaj Rahimic nije bolji,mada jenon pijun u svemu ovome.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 jan 2024, 12:59

Pitarsam je napisao/la:
12 jan 2024, 12:50
bagniadiluca je napisao/la:
12 jan 2024, 12:37
Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija :D
O čemu Ti nezavisni?
Hajd proso ti je praznik,idi sad pravi lazne pasose i lijepi
papirnate tablice,Al ne za auta nego traktore.Valja će vam!
Opet se grudvaš sam sa sobom, bravo !
LETS GO FIGHTER

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 jan 2024, 13:00

tutankamon1905 je napisao/la:
12 jan 2024, 12:30
Duse pitarske, evo danas su zabrinuti za "pare penzionera, pozare...", a da im sad ove pare proslijedis na racun, ne bi ih ni vidio ni cuo vise.
Skoro sam suzu pustio kako se brinete za sve, ali samo onda kad pare idu nekom drugom, a ne vama u dzep. Nemoj svega ti eto.
Aj ne dipr, gospe ti. Nego, farbate li je još fosoforom i je l' alergična na teške boje?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jan 2024, 13:00

Dvije stvari smo naučili od Mostaraca, namjenske pare nije bitno zašto su prvobitno namijenjene sve dok završe na računu Veleža. Pa tako smo rezonovali da su pare za kanadere u suštini promijenile svoju prvobitnu namijenu ali i dalje su namijenske.

Ono što smo još naučili da je Velež vjerovatno prvi i jedini klub u historiji loptanja koji je izgradio dva stadiona bez da su ga upisali u imovinu kluba, jako progresivno razmišljanje čelnika kluba.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2024, 13:01

mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 12:56
mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 11:48
Senad Kevelj jedan je od nas !

Necete nas zaustaviti bijednici orkestriranim i tempiranim tekstovima !!!
Samo je Ismir Mirvic "kokain" uvoznik za BiH posten . :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Znaci , oko 3 miliona u vrijeme stolovanja Mehe Obradovica ...pocetkom 2000-tih (u Mostaru poznatog kao Meho Poplava ) kao predsjednika FK Sarajevo) im prebaceno sa racuna Elektroprivrede kao pozajmica ... znaci lik zloupotrijebio poziciju i mimo ugovorenog sponzorstva u nekoliko isplata im prebacio oko 3 miliona.

Znas li ti sta je tad bilo 3 miliona? Tad je 3 miliona vrijedilo ko danas najmanje 10 .

6 mil je ona lopovcina iz Bosnalijeka prebacila Velezu koje nikad vratili niste.dva lika koja su u Velezu i vodila Bosnalijek osudjeni zvanicno,znaci kriminalci.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 jan 2024, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 13:02

Zar vam vec ne kalja reputaciju kluba tako sto je na njegovom celu dok se bavi organizovanim kriminalom, poput kupovanja diploma i sudjelovanja na namjestenim tenderima preko kojih otima desetine miliona od drzave BiH?

Sto se Mirvica tice, zna se tacno otkud mu milioni i kako ih je zaradio. U Americi, gdje on pravi te pare, ne moras se kurvati s politikom da zaradis. Ne treba mu ni lazna diploma ni namjesten tender, ljudi imaju slobodno trziste.
Postoji li pravosnazna presuda protiv istog ? Svaka osoba je nevina dok se ne dokaze suprotno. Sumnjam da ce moci iz zatvora obnasati bilo kakvu funkciju ako je kriv, tako da ne moras se brinuti ni za nas ni za Kevelja.

Meni FK Sarajevo vise lici na praonicu para trenutno ali to je samo moje misljenje. Nema logike da neko ulaze u nesto iz cega ne moze nikakvu korist izvuci, taman da mu je klub babovina. Ne bi se onaj Malezijac( sta li je vec) ispalio da ima tu hajra. Ali nebitno, vasa stvar. Stvarno mi puca za vama, drago mi je samo da ste nesposobni te pare pametnije iskoristiti. Neka nama vas ispod nas.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 jan 2024, 13:03

Zvala me nekidan u dva iza ponoći Gospa. Ima ona taj običaj, zovne u gluho doba noći da ispriča vic. Ili samo nako, da popriča.

Elem, lijepo se ja obradovao, “zdravo Marijo milosti puna Gospodin s tobom blagoslovljen plod utrobe Tvoje šta ima nismo se odavno čuli?”, a Ona me odmah napala.

Kako ćemo se, kaže ona, čut ikako? Ti to ko nešto ljuta?, nesigurno ću ja. Što se ti, veli, ne javljaš na telefon? Zvala sam i nekidan, zvonilo svu noć, a ti ništa! Nisam valjda bio kući, što, jel bilo važno?, pitam ja. Jašta je, kaže, što bih te inače zvala u dva iza ponoći?! Jooj, zajoojao ja, zašto onda nisi ostavila poruku na sekretarici? Pa jesam, veli Ona, u tome i jest stvar. Bogami je nisam čuo, rekoh, na kojoj sekretarici? Kojoj i uvijek, malo se ona kao i iznervirala. Kod Vicke u Međugorju.

I što je bilo to jako važno što mi je Bogorodica imala reći u dva iza ponoći? “Moli”, kaže, “Gospodina za mir”. I to je sve? “Samo je to rekla”, slegnula ramenima Vicka. Čuj, moli Gospodina za mir?! Svevišnji se valjda sprema za rat, šta li, rasporedio balističke projektile i napunio skladišta bojnim otrovima, pa ga sad valja moliti za mir? Kako sad stvari stoje, da nije Putin onako carski zajebo Obamu oko Sirije, džabe nama sve molitve.

Kao što sam džabe kasnije sat vremena objašnjavao Gospi prednosti moderne tehnologije: ona još ni koncept telefonske sekretarice nije do kraja shvatila, a kamoli SMS ili Fejs. Slabo oni gore prihvaćaju te tehničke novotarije. Umjesto, rekoh, da se tako neuka i neprosvijećena zajebavaš sa operaterima u Međugorju, lakše ti je, recimo, sljedbenicima ostavljati statuse na Twitteru. A znaš šta ona kaže?

Eto, veli ona uvrijeđeno, nek si me ti prosvijetlio!

Kad sutradan, Bogorodica stvarno prosvijetlila. Baš ono svijetli, sva sjaji, kao da je sad iz kozmetičkog salona. Prve, priča se u selu, primijetile neke dvije Talijanke što su molile u kući Gospine telefonske sekretarice u Bijakovićima kraj Međugorja. Prebirale one tako krunicu u rukama, mrmorile zdravomarije i slaveocu sve zvrljeći po sobi, kad će u neka doba jedna:

– Jooj, gospođo Vicka, divna vam je ova lampa!

I što da vam pričam, iste večeri pročulo se po Međugorju novo čudo neviđeno: u kutu Vickine sobe stoji gipsani kip Djevice Marije i svijetli! Danju se, objasnili u Međugorju sumnjičavim novinarima, ne vidi ništa, jer da bi Gospa svijetlila, mora biti mrak. I čim padne noć, zasja Ona zelenkastim svjetlom. Slabašno neko svjetlo – nema nego možda sedam-osam watti – ali bogami svijetli. Isto semafor u Čapljini.

Već do ponoći hiljade ljudi stiskale su se u malim Bijakovićima vidjeti Gospu od Sedam Watti, nije se toliko svijeta okupilo ni kad je ono prije sedamdeset godina proradila “pratarska centrala” na Lištici i zasvijetlio Ljubuški. Sjatili se dopisnici hrvatskih i svjetskih televizija, grozdovi novinara i fotoreportera iznikli oko Vickine kuće, samo se još čeka Nino Raspudić da na međugorskom Radio-Miru objasni kako je zelena “daidžinica” kriptokomunistička podvala katoličkom puku.

Taman, eto, vatikanska komisija za Međugorje završila s radom oko Gospinih ukazanja, a Ona zasvijetlila u Bijakovićima. Valja sad Papi tamo slati električare.

Da Bog zaista postoji, i da sam ja Taj, mene mi moga, digao bih ruke od svega. Napravio On, eto, čovjeka na svoju sliku i priliku, sve mu lijepo objavio, zapisao i nacrtao, dao mu ruke, pamet, vlastitog sina i dvije hiljade godina da razmisli o svemu, i dokle je dvije hiljade godina kasnije stiglo to misleće biće, jedino koje je blagoslovio darom Spoznaje? Eno ga dolje, ničice pao pred jeftinom gipsanom figurom u nekom sobičku u Bijakovićima i slavi Svemogućeg što je učinio da kip svijetli!

– Bravo, majstore! – zajebava gore Svevišnjeg Nečastivi, i neka ga.

Malo me, misli se On, i zajebava.

Dvije hiljade godina filozofskih i teoloških rasprava kasnije, Gospodin, njegov Sin i gospođa Majka ispali su – kako je to otprilike shvatio čovjek – provincijska mađioničarska atrakcija, cirkus na seoskoj ledini. I da je bar neki trik, ni pola jada, nego – svjetleći kip! Iste takve u suvenirnici kraj crkve prodaju po četresdevet maraka, a ovi navalili kod Vicke. Što će biti sljedeća senzacionalna vijest? “Iz sanduka za šalovanje betona, što ga je međugorski vidioc na gradilištu svog hotela cirkularom prepilao ne znajući da unutra spava seoski župnik, velečasni je izašao u komadu, živ i zdrav!”

Da je Božja Providnost umjesto jedne Gospine figurice osvijetlila cijelo neko selo, recimo one kliške župe kraj Konjica što su bez struje od rata, to bi bilo čudo. Međugorje, s druge strane, izgleda noću poput Las Vegasa, blješte raznobojni neoni na restoranima i barovima, svijetle billboardi, izlozi dućana, zvjezdice na hotelima i reflektori na koncertu Nine Badrić, svijetle ona dva zvonika kao da ih je kralj Fahd zidao, stenje dalekovod iz Čitluka, pola prometa Elektroprivrede HZ Herceg-Bosne slijeva se u Međugorje, a tamo pali na koljena pred jednom svjetlećom figuricom.

– Bravo, majstore! – zajebava gore Svevišnjeg Nikola Tesla.

Da, rekoh, zaista postoji, i da sam ja Taj, digao bih ruke. Džabe je krečio.

Oko jednog se svjetla, recimo, u isto vrijeme na istih par Gospodnjih stopa kvadratnih vodi ozbiljan teološki rat za jedan ozbiljan teološki časopis, ali nema tamo dopisnika hrvatskih i svjetskih televizija, nema novinara i fotoreportera, ne šalje Papa tamo komisiju sastavljenu od vrhunskih vatikanskih inženjera lake struje. A opet, istini za volju, nije to ni bilo neko čudo, to kad je jednog dana iznenada smijenjen glavni urednik fra Drago Bojić, kad je dakle Fratroprivreda Bosne Srebrene isključila “Svjetlo riječi”, barem onakvo kakvo im je desetljećima svijetlilo. Nek su, rekla bi Gospa, oni njih prosvijetlili.

Umjesto fra Drage Bojića i ozbiljnog, kritičkog “Svjetla riječi”, imaju sad bosanskohercegovački Hrvati “svjetlo Gospe”, gipsanu figuricu što svijetli kad padne mrak, jeftin trik za školske predstave, dječje rođendane i katoličke blagdane, taman po mjeri svoje teološke elite i njihova nebeskog Mandraka Mađioničara.

– Bravo, majstore! – zayebava Ga gore Harry Houdini.

I On, šta će, konačno umoran i razočaran digao ruke. Spustila se gusta, hm, mrkla noć iznad Hercegovine. “Tama riječi”. Potpuni je mrak u Herceg-Bosni, ne vidi se prst pred nosom, samo u jednoj kući u Bijakovićima kraj Međugorja gori Gospa.

Da bi, naime, Gospa svijetlila – objasnit će vam u Međugorju – mora biti mrak.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 jan 2024, 13:05

12 jan 2024, 12:59
Pitarsam je napisao/la:
12 jan 2024, 12:37
Trenutna prepirka pitica i štiglica je kao da sjede dve raveku, jedna se udara privatno sa krimosima i tajkunima, a druga radi kao sekretarica u državnoj firmi i udara je direktor, i svađaju se koja je poštenija :D
O čemu Ti nezavisni?
Nadasve visokouman odgovor.Zapanjujuce intelegentan.
Nego dečko ti tako pametan,jesi li sljego sa Kozare il s
Vozuce?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jan 2024, 13:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
12 jan 2024, 13:01
mostar_mo je napisao/la:

Znaci , oko 3 miliona u vrijeme stolovanja Mehe Obradovica ...pocetkom 2000-tih (u Mostaru poznatog kao Meho Poplava ) kao predsjednika FK Sarajevo) im prebaceno sa racuna Elektroprivrede kao pozajmica ... znaci lik zloupotrijebio poziciju i mimo ugovorenog sponzorstva u nekoliko isplata im prebacio oko 3 miliona.

6 mil je ona lopovcina iz Bosnalijeka prebacila Velezu koje nikad vratili niste.

Aj ne lupaj ko maksim po diviziji ..ne mozes istinu saprat lazima , ja sam igrom slucaja radio u elektroprivredi i odlicno znam sta se desavalo.
Te nevracene pozajmice su bile predmetom dugogodisnjih istraga i onda se sve otpisalo i zastaskalo.

Moze se o tome i proguglat sigurno jer se pisalo ..neda mi se sad trazit.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2024, 13:06

12 jan 2024, 13:02

Postoji li pravosnazna presuda protiv istog ? Svaka osoba je nevina dok se ne dokaze suprotno. Sumnjam da ce moci iz zatvora obnasati bilo kakvu funkciju ako je kriv, tako da ne moras se brinuti ni za nas ni za Kevelja.

Meni FK Sarajevo vise lici na praonicu para trenutno ali to je samo moje misljenje. Nema logike da neko ulaze u nesto iz cega ne moze nikakvu korist izvuci, taman da mu je klub babovina. Ne bi se onaj Malezijac( sta li je vec) ispalio da ima tu hajra. Ali nebitno, vasa stvar. Stvarno mi puca za vama, drago mi je samo da ste nesposobni te pare pametnije iskoristiti. Neka nama vas ispod nas.
Malezijac je tu za tvoju informaciju. Kontradiktoran si sam sebi,procitaj sta pises mozda skontas.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2024, 13:07

mostar_mo je napisao/la:
12 jan 2024, 13:05
mostar_mo je napisao/la:

6 mil je ona lopovcina iz Bosnalijeka prebacila Velezu koje nikad vratili niste.

Aj ne lupaj ko maksim po diviziji ..ne mozes istinu saprat lazima , ja sam igrom slucaja radio u elektroprivredi i odlicno znam sta se desavalo.
Te nevracene pozajmice su bile predmetom dugogodisnjih istraga i onda se sve otpisalo i zastaskalo.

Jel osudjen? Ova dvojica iz Bosnalijeka jesu.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 jan 2024, 13:09

Pitarsam je napisao/la:
Pitarsam je napisao/la:

O čemu Ti nezavisni?
Vozuce?!?
Gledaj bilmeze, najbolje da ću na tvoj odgovor koji je u domenu dvozubog gorštaka iz vukojebine koje nema ni na mapi odgovarati nešto smisleno....To što silu prosipaš ovuda je samo odlika tvoje neinteligencije a ove prizivke za traktore na to sve daju samo pečat....Kad na to sve uzmemo u obzir da si matora drtina, dolazimo do zaključka da si zaostao u razvoju ! :salut:
LETS GO FIGHTER

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 12 jan 2024, 13:11

12 jan 2024, 13:07
mostar_mo je napisao/la:

Jel osudjen? Ova dvojica iz Bosnalijeka jesu.
Bezobrazan si, izmisljas i konstruises.. Uzunovic je optuzen isto za sto su osudjeni Arslanagici , zloupotreba polozaja i ostecenje Bosnalijeka za vise miilionske iznose.
Nigdje u optuznici nema ni Veleža ni bilo cega povezanog s Velezom.. jest vala on ce robijat za Velez !

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 jan 2024, 13:12

12 jan 2024, 13:06
12 jan 2024, 13:02

Malezijac je tu za tvoju informaciju. Kontradiktoran si sam sebi,procitaj sta pises mozda skontas.
Ti ne znas uopce sta znaci termin kontradiktoran. Postedi me daljnje rasprave. Sa intelektualno ogranicenim i bezobraznim defosima vise ne ulazim u pricu. Probaj da me ignorises. Ja tebe ne diram vise, shvatio sam o kakvom profilu osobe se radi. Samo eutanazija pomaze u tvom slucaju.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 12 jan 2024, 13:17

12 jan 2024, 13:09
Pitarsam je napisao/la:

Vozuce?!?
Gledaj bilmeze, najbolje da ću na tvoj odgovor koji je u domenu dvozubog gorštaka iz vukojebine koje nema ni na mapi odgovarati nešto smisleno....To što silu prosipaš ovuda je samo odlika tvoje neinteligencije a ove prizivke za traktore na to sve daju samo pečat....Kad na to sve uzmemo u obzir da si matora drtina, dolazimo do zaključka da si zaostao u razvoju ! :salut:
E nek si mi se nagovorio!
Jel ti lakše malo.Hajd podrigni prvo,pa onda onda napolje
u cenifu-čučavac.
Zaroni i pospi se vodom odozgo prvo.Valja saprat taj planinski,
gorštački lojavi smrad.Klempo jedan.
Rokći svince maleno.🐷
Grrhhkk,grrhkkkk🐽
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 jan 2024, 13:17

Igramo u inače prepoštenoj Premijer Ligi BiH, sve poštenjačina do poštenjačine.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 12 jan 2024, 13:18

Bošnjački mentalitet se ogleda u ovom postu:
"Mislim da je većina navijača Veleža svjesno da Kevelj nije poštenjačina i da pliva u svim vodama, ali kao takav je idealan za naše lige. Nevjerovatno je kakve veze lik ima. Imali smo prepoštenog Hasića pa smo vidjeli šta mu se napakovalo i kakav je odnos saveza prema Veležu bio u tom periodu, od katastrofalnog suđenja, suspenzija do raznih prijetnji."

Navijač veleza pravda predsjednika koji je u mutnim vodama kako on kaze, koji je lazno kupio diplomu, nebitno je da li je zaista kupio diplomu ili ne, problem je sto bi ovaj debil i to opravdao iz xy razloga. Ovaj inace vjerovatno sere po drzavi i govori kako ne valja, odose nam svi mladi i standardna prica. To je taj nas mentalitet gdje ljudi zarad svog interesa u sta spada i interes kluba za koji navijas, zazmire na jedno oko kada je u pitaju korupcija, pranje para, nepotizam i sve ono lose na sta se oni inace "gade".

Bravo glupane, dok tako razmisljas nit ce ti klub ici naprijed, a neces ni ti sam daleko. I da se razumijemo, ovoga ima u svim klubovima i nije taj kriminal poenta posta, nego pravdanje tog kriminala.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2024, 13:19

12 jan 2024, 12:25
12 jan 2024, 12:21
12 jan 2024, 12:17
S ovim Velez nema nista. Kevelj je u Velezu, nije on Velez. Ako ima sta nezakonito u Velezu, bujrum neka istraze i neka kazne. Kako Velez tako i ostale, neka se sve preceslja od rata pa na ovamo. Pa da vidimo ko je najgori od sve djece a da su svi mutili, to je neminovno. Samo sto je neko mnogo vise, neko manje varao. ABd da svi odgovaraju u skladu s onim sto je ucinjeno.
Kevelj je alfa i omega Veleza, cime se vi prvi hvalite. Nemoj nas uvjeravati da u Velezu posteno radi lik koji je SDA tajkun, koji drzavu pljacka preko namjestenih tendera za svoju fiktivnu firmu i kupuje diplome :urnebes:
Druze, je li znas citati ? Kakve veze FK Velez ima sa necijom diplomom ? Ne branim nikoga, nisam rekao da ni da jeste ni da nije kriv. Tema ovog teksta nije FK Velez, sta ko privatno radi, sta me libo racku.

Trebam li ti jos jednom objasniti ili si sad shvatio ?
Jbga hoce to kad se podignes u najacem sistemu na svijetu,gdje ti nece dati tender zato jer si krimos ili zato jer dugujes drzavi stotine hiljada kao Kevelj. Vazno je da poredite ovog lika sa Mirvicem,treba ih izjednaciti makar i na silu.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 jan 2024, 13:21

Pitarsam je napisao/la:
12 jan 2024, 13:17
12 jan 2024, 13:09
Pitarsam je napisao/la:

Vozuce?!?
E nek si mi se nagovorio!
Jel ti lakše malo.Hajd podrigni prvo,pa onda onda napolje
u cenifu-čučavac.
Zaroni i pospi se vodom odozgo prvo.Valja saprat taj planinski,
gorštački lojavi smrad.Klempo jedan.
Rokći svince maleno.🐷
Grrhhkk,grrhkkkk🐽
Kakva spodoba braćo moja mila....ne znam jel koristiš neku terapiju, ali svakako potraži pomoć ! :tokralju:
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”