Sad smo nabavili povodacKonjicBOY je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:44Jest, ti odvajaš slobodno vrijeme, ne liježeš navečer kad bi trebao da se naspavaš sutra za posao, da stigneš postaviti parove da se ima više vremena za tipovanje,i onda ti dođu pojedinci i kažu ti da nisi normalan, da si ovaki,onaki. I zašto bih ja onda odvajao svoje slobodno vrijeme za takve ljude?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Rijetko ko odbija poziv Delfina...
Klauzula u ugovoru, 17+ golova...
Klauzula u ugovoru, 17+ golova...
Max Allegri
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Dobar je Beduin nas brat
SLOBODA ILI NIŠTA
Pošteno. Ne možeš protiv bošnjinog mentaliteta.KonjicBOY je napisao/la: ↑11 jan 2024, 16:44Jest, ti odvajaš slobodno vrijeme, ne liježeš navečer kad bi trebao da se naspavaš sutra za posao, da stigneš postaviti parove da se ima više vremena za tipovanje,i onda ti dođu pojedinci i kažu ti da nisi normalan, da si ovaki,onaki. I zašto bih ja onda odvajao svoje slobodno vrijeme za takve ljude?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A ja mislio fantasy liga u pitanju i ono formacije, transferi i ti fazoni a zaista nemam vremena za toga, posla na sve strane.
Kad MigMig me samo ubaci i ozvanici transfer. Ali cu raditi i u vasu korist, samo tišu mišu.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: ↑12 jan 2024, 10:21A ja mislio fantasy liga u pitanju i ono formacije, transferi i ti fazoni a zaista nemam vremena za toga, posla na sve strane.
Kad MigMig me samo ubaci i ozvanici transfer. Ali cu raditi i u vasu korist, samo tišu mišu.![]()
Max Allegri
Nemas ti sa nama nista,eto ti Simin Han i atomski fudbalBeduin je napisao/la: ↑12 jan 2024, 10:21A ja mislio fantasy liga u pitanju i ono formacije, transferi i ti fazoni a zaista nemam vremena za toga, posla na sve strane.
Kad MigMig me samo ubaci i ozvanici transfer. Ali cu raditi i u vasu korist, samo tišu mišu.![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ljiljan u srcu, opanak na noziFKBilder je napisao/la: ↑12 jan 2024, 17:15Nemas ti sa nama nista,eto ti Simin Han i atomski fudbal![]()
Sloga Simin Han, smijemo se kozi
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Da ga j3bes ja i dalje ne kontam ovo "produzeci" i "penali".
Onako otprilike napisao, a fakat nemam pojma.
Ok, kup je u pitanju kod nas u ss.ba ligi, ali kakvi produzeci i penali u timovima koji igraju prvenstvenu utakmicu.
Izgleda ce Beduin omanut' odmah u startu, tisucu mu šatora i trbusnih plesacica.
Ok, kup je u pitanju kod nas u ss.ba ligi, ali kakvi produzeci i penali u timovima koji igraju prvenstvenu utakmicu.
Izgleda ce Beduin omanut' odmah u startu, tisucu mu šatora i trbusnih plesacica.
075 ❤
075 ❤
Moras napisati koji ce rezultat biti u produzecima ako ih bude ili na penalima ako ih bude, logicnoBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:08Da ga j3bes ja i dalje ne kontam ovo "produzeci" i "penali".
- Beduin
- Kontakt:
To razumijem, ali posto se evo u ovom kolu ne mogu igrati produzeci jer su prvenstvene utakmice onda cemu ovo?nerkolfc je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:12Moras napisati koji ce rezultat biti u produzecima ako ih bude ili na penalima ako ih bude, logicnoBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:08Da ga j3bes ja i dalje ne kontam ovo "produzeci" i "penali".
075 ❤
075 ❤
Igraju oni simulator fifin ako dođe do produzetaka, poprilicno realno budeBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:44To razumijem, ali posto se evo u ovom kolu ne mogu igrati produzeci jer su prvenstvene utakmice onda cemu ovo?nerkolfc je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:12Moras napisati koji ce rezultat biti u produzecima ako ih bude ili na penalima ako ih bude, logicnoBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:08Da ga j3bes ja i dalje ne kontam ovo "produzeci" i "penali".
Ne igraju oni,ali igramo miBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:44To razumijem, ali posto se evo u ovom kolu ne mogu igrati produzeci jer su prvenstvene utakmice onda cemu ovo?nerkolfc je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:12Moras napisati koji ce rezultat biti u produzecima ako ih bude ili na penalima ako ih bude, logicnoBeduin je napisao/la: ↑13 jan 2024, 09:08Da ga j3bes ja i dalje ne kontam ovo "produzeci" i "penali".
Ako dva tima izvuku remi, idemo na utakmice u produzetku, opet remi igramo penale jbg ti
Ne znam sto zbunjujes covjeka sve sam fino objasnio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.