Premijer liga BiH - aktuelno

Morpheus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morpheus » 14 jan 2024, 14:34

redbull93 je napisao/la:
14 jan 2024, 12:45
Almir Seferović će postati kondicioni trener i on će se priključiti za dan ili dva, a sada je za mjesto prvog pomoćnika kandidat Nermin Šabić. Šabić je trenuno realnija opcija od Aldina Džidića, čiji dolazak navodno nisu 'aminovali' pojedini članovi Uprave Željezničara.
Zenicka "elita" preuzima zeljeznicar :urnebes:

Vidimo se do godine u istoj ligi.
Iskreno jeste li vi da ispadnu pa da se sa njima borite za ulazak u PL?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jan 2024, 14:45

Članstvo FK Željezničar za 2024. godinu: Učlani se ili obnovi članarinu 🔵⚪

FK Željezničar je u 2023. godini imao 8.371 aktivnih članova što pokazuje veliku privrženost Klubu. Cilj ove godine je jasan, a to je prestići prošlogodišnji broj članova i pokazati da protekle dvije godine nisu bile izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača.

Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove online, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana.

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete putem jednostavne i sigurne forme na web stranici – https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Željezničar – Stvar filozofije!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 14 jan 2024, 15:04

svrakino1921 je napisao/la:
14 jan 2024, 14:45
Željezničar – Stvar filozofije!
:mrgreen: :mrgreen: :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 14 jan 2024, 15:48

Cekaj sekundu, zar su manijaci obrisali post u kojoj su pozivali na zadnju utakmicu "na starom jugu"?

Pa braco nije valjda do te mjere doslo?
Bez teksta sam ostao :D
NEMA NAZAD

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 jan 2024, 16:55

holyman je napisao/la:
14 jan 2024, 15:48
Cekaj sekundu, zar su manijaci obrisali post u kojoj su pozivali na zadnju utakmicu "na starom jugu"?

I šta, ono nije bila zadnja utakmica na starom jugu?

Šokantno :mrgreen:

Ali, čestitke na fori za mobilizaciju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 14 jan 2024, 17:13

holyman je napisao/la:

Manijaci, u petak protiv Veleža slavimo rođendan grupe. Bolji poziv od toga nam ne treba. Ovo je možda i posljednji rođendan koji slavimo na jugu kakvog pamtimo ukoliko dođe do njegove rekonstrukcije.
Ne znam o cemu buncas.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 jan 2024, 17:26

Kamaga11 je napisao/la:
14 jan 2024, 17:13
holyman je napisao/la:

Manijaci, u petak protiv Veleža slavimo rođendan grupe. Bolji poziv od toga nam ne treba. Ovo je možda i posljednji rođendan koji slavimo na jugu kakvog pamtimo ukoliko dođe do njegove rekonstrukcije.
Ne znam o cemu buncas.
Ovo ko da im je Virto pisao, citava prica i ubaci mozda i ukoliko za svaki slucaj :rol: :rol:

Ma manijaci agentura cista. Zive od kluba a ne za klub. Davno receno, sami sebi svrha i sve je bitnije od kluba. Da nije tako, Bekric bi bio objesen za ovo 11. mjesto i za onu sramotnu pressicu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jan 2024, 17:35

killafrommanilla je napisao/la:
14 jan 2024, 17:26
Kamaga11 je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Ne znam o cemu buncas.
Ovo ko da im je Virto pisao, citava prica i ubaci mozda i ukoliko za svaki slucaj :rol: :rol:

Ma manijaci agentura cista. Zive od kluba a ne za klub. Davno receno, sami sebi svrha i sve je bitnije od kluba. Da nije tako, Bekric bi bio objesen za ovo 11. mjesto i za onu sramotnu pressicu.
Ja sam uvjeren da oni žive u nekom imaginarnom svijetu. Par na njihovoj temi ni sad ne dopuštaju kritike na Bekrićev račun, kažu kakve koristi od kuknjave, eto učlani se i idemo dalje :lol:
I to mi je pravo fascinantno, koliko god nekad teška bila Koševska publika, rekao bi da smo u konačnici ipak imali dosta uspjeha u rastjerivanju raznih mutnih likova.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 14 jan 2024, 17:42

Kod komsija nema cega nema
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 jan 2024, 17:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 jan 2024, 17:35
Kamaga11 je napisao/la:

Ne znam o cemu buncas.

Ja sam uvjeren da oni žive u nekom imaginarnom svijetu. Par na njihovoj temi ni sad ne dopuštaju kritike na Bekrićev račun, kažu kakve koristi od kuknjave, eto učlani se i idemo dalje :lol:
I to mi je pravo fascinantno, koliko god nekad teška bila Koševska publika, rekao bi da smo u konačnici ipak imali dosta uspjeha u rastjerivanju raznih mutnih likova.
Mozes se zavaravati donekle i pravdati da nisi znao, i moze ta prica podrska do neke granice ali kad te neko iz dana u dan laze vara petlja srozava a ti si imao strpljenje i tu podrsku i nisi "pukao" i krenuo po krivce, jednog po jednog, onda tu nesto ocito ima gdje postoji veci interes

To sto ste vi uradili je ono sto radi svaka grupa koja navija bez interesa. Ne mozes vjecno biti slijep i prodavati tu pricu. Moze se nac kompromis al moraju se i zubi pokazat.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jan 2024, 18:05

14 jan 2024, 17:51
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 jan 2024, 17:35

Mozes se zavaravati donekle i pravdati da nisi znao, i moze ta prica podrska do neke granice ali kad te neko iz dana u dan laze vara petlja srozava a ti si imao strpljenje i tu podrsku i nisi "pukao" i krenuo po krivce, jednog po jednog, onda tu nesto ocito ima gdje postoji veci interes

To sto ste vi uradili je ono sto radi svaka grupa koja navija bez interesa. Ne mozes vjecno biti slijep i prodavati tu pricu. Moze se nac kompromis al moraju se i zubi pokazat.
Upravo. Evo npr meni je nevjerovatno da svi kolektivno nisu naglavačke izbačeni iz kluba nakon Slobode, jednostavno za ne povjerovati.
Evo što kažeš za nas i za pokazivanje zuba, pa ja koliko god sam smatrao bojkot upitnim riješenjem, bilo mi je drago što su javno iskritikovali Mirvića, jer niko nije iznad kluba. No, i tu se mitovi prave pa se i dan danas piše kako mi ne smijemo protiv vlasnika :lol:
Vi i niste imali nekih borbi zadnjih godina, sve je funkcionisalo relativno ok, niste imali potrebe da reagujete.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 jan 2024, 18:19

Mirvica niste toliko napadali jer znate da je on neko ko je tu s parama i da bi bilo tesko funkcionisati. Zato i stoji malo da ste tu pod rucnom ali opet ste kritikovali odluke i to je ono sto se radi kad je na prvom mjestu klub. Malo ko ce uloziti pare ko Mirvic i Mirvic je neko ko vam treba. I zasluzio je drugu sansu s obzirom na ulaganja i priliku da ispravi pricu.

Ma mi smo posebna prica, bilo je i kao kod njih mobilizacija pa je puklo protiv Olimpika. A dotad same lazi srozavanja i prevare. I onda su otjerani svi, pa je u Velezu bio jedan covjek bez podrske ikoga osim navijaca. To je bio Zalihic koji je bio premlad za bilo sta. Pa smo bili na pragu trece lige, bez uprave i s dugovima i bez igraca gdje su igrali lokalni momci. A onda su UGMR i RA pokrenuli stvari, otisli po Ibru u Mladost (koja je bila u tom trenutku druga ja mislim), ocistili klub i pripremili ga za Hasica koji je dosao i uspostavio sistem i sad imamo sto imamo.

A i Hasic je kasnije dobio par parola kad je malo krenuo na RA iako su svi negodovali, pa se ispravilo. Nema nedodirljivih.

To rade navijaci. A agentura poziva na podrsku nakon sto puta izdanog povjerenja i sto mobilizacija. Jer agentura ima nesto sto je bitnije od kluba, a navijac nema.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jan 2024, 18:23

slika

Aktivnih članova od 01.01.2024.
3002

/8.371

Bravo plava braco

3 000 x 20 konv.maraka=60 000 konv.maraka za 14 dana

GOLEM SI ZELJO

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 jan 2024, 18:47

Morpheus je napisao/la:
14 jan 2024, 14:34
redbull93 je napisao/la:
14 jan 2024, 12:45
Almir Seferović će postati kondicioni trener i on će se priključiti za dan ili dva, a sada je za mjesto prvog pomoćnika kandidat Nermin Šabić. Šabić je trenuno realnija opcija od Aldina Džidića, čiji dolazak navodno nisu 'aminovali' pojedini članovi Uprave Željezničara.
Zenicka "elita" preuzima zeljeznicar :urnebes:

Vidimo se do godine u istoj ligi.
Iskreno jeste li vi da ispadnu pa da se sa njima borite za ulazak u PL?
Truhlo im uci hatme vec 2 mjeseca da ispadnu :urnebes:

Ove godine ce stupcanica u pl, a vi nama posaljite zelju. U drugoj ligi zeljo, sloboda i Čelik 😍
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 jan 2024, 19:57

slika

Bruno i Sabic, zenicki strucnjaci lagano to pripremaju za federalne. Samo nemoj da cigancite za pare kao i sa Vrhovcem, da vas cekamo duze od godinu i da na rate placate 20k.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 14 jan 2024, 20:03

U ovom momentu je Čelikizacija jedini ispravan put.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 14 jan 2024, 20:08

Dobar je Davud bio al zadnje vrijeme u strasnom padu formu posebno u gostima.
Dat ga na kaljenje pa ga kasnije vratit

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 jan 2024, 20:32

slika

Manijaci dizajnirali poseban šal koji će moći kupiti samo članovi grupe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Direktorcic, Hrammm1921, MostarReds22, Paromlinac, rishovski, tutankamon1905 i 37 gostiju.