FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gledaj objava na klupskoj fb stranici ko da se Dzeko vratio u Zelju
Ima jos do dna 
-
Hansestadt
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da su sutili pa kao da se i neprimjeti tamo u zadnjem redu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Više bih volio Nedu Turkovića opet gledati u špicu nego Zubanovog malogTMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:52Gledaj objava na klupskoj fb stranici ko da se Dzeko vratio u ZeljuIma jos do dna
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:29Mali Zuban ima Željin DNK, a Hasić nema. To je presudilo na kraju.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:27Nekome zet a nekome netalentovani sin.
Hvala Zubane.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Hansestadt
- Kontakt:
I da Zuban ovo sve finansira, da se mali vodi kao da ima nekog radnog staza, ne moze to kompenzirati stetu koja je napravljena sa ugledom kluba. Velika sramota.
- mamonelafo
- Kontakt:
Opet, sve je ovo neko odobrio, sve ovo neko 'radi', ipak ćemo imati pripreme, mora klub da živi.
Ne znam, evo, sretno nam. Niko glas podići neće, niko ostavku podnijeti neće (UO, Skupština, SD...)... Prva tri kola
, a ostalo ko preživi pričat će...
Ne znam, evo, sretno nam. Niko glas podići neće, niko ostavku podnijeti neće (UO, Skupština, SD...)... Prva tri kola
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Mi smo se pomirili sa ispadanjem i to je to. Drugog objasnjenja nema
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Sta vam je ljudi? Imamo trenera i 3000 clanova. Kud ces vise. Udri brigu na veselje 
Pročepit će negdje.
- mamonelafo
- Kontakt:
I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Svi koji sute to i podrzavaju. Znamo ko nam sjedi u UO i u skupstini. Od mene niko od ovih trenutnih ljudi u strukturama kluba nema vise podrsku i nadam se da ce svi dati ostavke i maknuti se sto dalje od kluba i tribine.mamonelafo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:09I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Svjesni smo ozbiljnosti situacije te ćemo tokom zimske pauze poduzeti hitne i neophodne korake na rekonstrukciji rostera i dovođenju igračkih pojačanja kako bi ekipa bila bitno konkurentnija tokom proljetne polusezone.
OVO SU OBJAVILI PRIJE NEKIH 25 DANA I ONDA DOVEDES ZUBANA RASPALOG RUMENI KAD BI TE VIDIO PO SRED FACE BI TE PLJUNUO SLINO ODVRATNA
OVO SU OBJAVILI PRIJE NEKIH 25 DANA I ONDA DOVEDES ZUBANA RASPALOG RUMENI KAD BI TE VIDIO PO SRED FACE BI TE PLJUNUO SLINO ODVRATNA
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma neće to oni uraditi, nemaju obraza. Ali zato su u grupama i na kafama najpametniji.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:16Svi koji sute to i podrzavaju. Znamo ko nam sjedi u UO i u skupstini. Od mene niko od ovih trenutnih ljudi u strukturama kluba nema vise podrsku i nadam se da ce svi dati ostavke i maknuti se sto dalje od kluba i tribine.mamonelafo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:09I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Odavno nemaju podršku, ali boli njih briga, kao što rekoh, nemaju obraza.
Do nekih boljih vremena,nemam ja zivaca za ovo,dabogda svi pogunili u i oko kluba.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- invincible1921
- Kontakt:
Haj ako nista nemam apsolutno nikakva ocekivanja, tako da ce mi svaki go bit neocekivana radost 
=\_1921_/=
Šta je smiješno. Malog Zubana prodajemo u Fenerbahče za 10 miliona maraka, Galatasaraj će ponuditi 13, ali ćemo odabrati Fener zbog Bole i Balje koji se zajebava i istorijskih veza sa Bosnom.
Citiraćemo se za 2 godine!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Džeko će taman srediti taj transfer kad se oprosti od fudbala, a usput i nama koju euro u kasu da ubaci
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo nije pojačanje, nego odjačanje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Valjda je sad svima jasno u kakvom smo belaju i da ovi ljudi u klubu i oko kluba idu da nas uniste. Sistem gdje Bosnjo vlada je unisti i uzmi lovu ,obraza nema . Nasem klubu nema pomoci sve dok smo UG i 51% , ali ovi lesinari nedaju nikome da pridje klubu.Zamislite navijaci sponzor klubu ,zar je moguce da samo mi nemozemo naci nekog sponzora. Onda nas talasaju kako smo mi familija i treba pomoci klubu ,a Zeljo tone sve dublje.Vracaju se dugovi ,vracaju ono sto moraju i sto grad i kanton pomazu.
Neka nam je Bog na pomoci ,ali tesko ovo na dobro da izadje.
- mamonelafo
- Kontakt:
Jedini koji već godinama ne mogu naći ozbiljne sponzore.TMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:49Valjda je sad svima jasno u kakvom smo belaju i da ovi ljudi u klubu i oko kluba idu da nas uniste. Sistem gdje Bosnjo vlada je unisti i uzmi lovu ,obraza nema . Nasem klubu nema pomoci sve dok smo UG i 51% , ali ovi lesinari nedaju nikome da pridje klubu.Zamislite navijaci sponzor klubu ,zar je moguce da samo mi nemozemo naci nekog sponzora. Onda nas talasaju kako smo mi familija i treba pomoci klubu ,a Zeljo tone sve dublje.Vracaju se dugovi ,vracaju ono sto moraju i sto grad i kanton pomazu.
Nesposobne uprave već godinama, koje izlgasava nesposobna skupština, gdje dizači ruku imaju priliku da se prvi put u životu nešto pitaju.
Kad je takvo stanje u UO i Skupštini, na terenu je samo kulminacija pogrešnih ljudi na pogrešnom mjestu.
Zašto nema hitne skupštine, može se zakonski za sedam dana sazvati, koliko se sjećam? Šta rade naše dobričine u Skupštini?????
SVI OSTAVKE!
- mamonelafo
- Kontakt:
https://fkzeljeznicar.ba/klub/organi-kluba/
Grobari kluba + bivši koji su tu bili na ovim pozicijama
SVI NAPOLJE!

Grobari kluba + bivši koji su tu bili na ovim pozicijama
SVI NAPOLJE!
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 16 jan 2024, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.