Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bolje bi im bilo da su sutili pa kao da se i neprimjeti tamo u zadnjem redu.
Više bih volio Nedu Turkovića opet gledati u špicu nego Zubanovog malogTMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:52Gledaj objava na klupskoj fb stranici ko da se Dzeko vratio u ZeljuIma jos do dna
![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:29Mali Zuban ima Željin DNK, a Hasić nema. To je presudilo na kraju.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 jan 2024, 12:27Nekome zet a nekome netalentovani sin.
Hvala Zubane.![]()
I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Svi koji sute to i podrzavaju. Znamo ko nam sjedi u UO i u skupstini. Od mene niko od ovih trenutnih ljudi u strukturama kluba nema vise podrsku i nadam se da ce svi dati ostavke i maknuti se sto dalje od kluba i tribine.mamonelafo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:09I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Ma neće to oni uraditi, nemaju obraza. Ali zato su u grupama i na kafama najpametniji.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:16Svi koji sute to i podrzavaju. Znamo ko nam sjedi u UO i u skupstini. Od mene niko od ovih trenutnih ljudi u strukturama kluba nema vise podrsku i nadam se da ce svi dati ostavke i maknuti se sto dalje od kluba i tribine.mamonelafo je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:09I meni se čini... Ali svi, totalna apatija... UO i Skupština su udruženi u uništavanju...
Džeko će taman srediti taj transfer kad se oprosti od fudbala, a usput i nama koju euro u kasu da ubaci
Jedini koji već godinama ne mogu naći ozbiljne sponzore.TMmanija2012 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 13:49Valjda je sad svima jasno u kakvom smo belaju i da ovi ljudi u klubu i oko kluba idu da nas uniste. Sistem gdje Bosnjo vlada je unisti i uzmi lovu ,obraza nema . Nasem klubu nema pomoci sve dok smo UG i 51% , ali ovi lesinari nedaju nikome da pridje klubu.Zamislite navijaci sponzor klubu ,zar je moguce da samo mi nemozemo naci nekog sponzora. Onda nas talasaju kako smo mi familija i treba pomoci klubu ,a Zeljo tone sve dublje.Vracaju se dugovi ,vracaju ono sto moraju i sto grad i kanton pomazu.
Neka nam je Bog na pomoci ,ali tesko ovo na dobro da izadje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.