Samo Dallas nije dobio kod kuce
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Baker odigro tekmu zivota, dva iznenadjenja u nfc, hajde valjda bude matchup 49ers-Lions

edo nije moja tri punta pritefterio, jal ja nešto bolje od njega napravim to se ne pika
baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pate
ovo što su eaglesi sinoć odigrali je nešto najgore što je jedan tim odavno odigrao u playoffu, napad bez ideje, odbrana bez tacklinga ko da igraju flag football. još su dobro i prošli jer je tampa ispustila nekoliko lopti. manning cast je bio prva klasa
sada imamo četvrtfinale sa par autsajdera koji imaju dobar momentum i samopouzdanje.
realno ne vjerujem da packersi mogu išta ninersima, ovi su apsolutni penicilin za njih, posebno zato što će za razliku od mccarthyja shanahan sigurno znati iskoristiti slabosti njihove odbrane. jedina šansa packersa je shootout po lijepom vremenu. ako im krene sve je moguće.
texansi su možda i najveći autsajderi. harbaugh zna šta radi i stroud neće moći dobiti utakmicu jednostavnim akcijama gdje skoro u svakoj upali first read. posebno ako vrijeme bude loše onda texansi skoro da i nemaju šanse.
detroit bi morao dobiti tampu, baker nikad nije mogao držati nivo duže vrijeme a napad detroita je moćan, posebno sa laportom. tampu mnogi potcijenjuju ali ne treba zanemariti da oni nisu išli u rebuild i da je na rosteru još uvijek pola superbowl tima. ipak mislim da im je ovo maksimum
zadnje ostaje spektakl bills-chiefs. tu je sve moguće, billsi su favoriti ali mahomes je zajeban igrač
prognoza ide u subotu kada budu jasni injury report i vremenska prognoza, ali jasna je tendencija ka 4 domaćina
baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pate
sada imamo četvrtfinale sa par autsajdera koji imaju dobar momentum i samopouzdanje.
realno ne vjerujem da packersi mogu išta ninersima, ovi su apsolutni penicilin za njih, posebno zato što će za razliku od mccarthyja shanahan sigurno znati iskoristiti slabosti njihove odbrane. jedina šansa packersa je shootout po lijepom vremenu. ako im krene sve je moguće.
texansi su možda i najveći autsajderi. harbaugh zna šta radi i stroud neće moći dobiti utakmicu jednostavnim akcijama gdje skoro u svakoj upali first read. posebno ako vrijeme bude loše onda texansi skoro da i nemaju šanse.
detroit bi morao dobiti tampu, baker nikad nije mogao držati nivo duže vrijeme a napad detroita je moćan, posebno sa laportom. tampu mnogi potcijenjuju ali ne treba zanemariti da oni nisu išli u rebuild i da je na rosteru još uvijek pola superbowl tima. ipak mislim da im je ovo maksimum
zadnje ostaje spektakl bills-chiefs. tu je sve moguće, billsi su favoriti ali mahomes je zajeban igrač
prognoza ide u subotu kada budu jasni injury report i vremenska prognoza, ali jasna je tendencija ka 4 domaćina
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 jan 2024, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Gledaj koji je to hater, reci da si hater bez da kazes da si hater. Texans najveci outsideri pored Packersa i Tampejestamaji je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:29edo nije moja tri punta pritefterio, jal ja nešto bolje od njega napravim to se ne pika![]()
![]()
baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pateovo što su eaglesi sinoć odigrali je nešto najgore što je jedan tim odavno odigrao u playoffu, napad bez ideje, odbrana bez tacklinga ko da igraju flag football. još su dobro i prošli jer je tampa ispustila nekoliko lopti. manning cast je bio prva klasa
![]()
ja bi volio da texansi uzmu ali to je jako teško, možda i neizvodivo
Ne znam jebga Bills su mi top ekipa, a podcjenuju se, jest da se protiv Mahomes ne mos kladiti, no licno naginjem da bi mogli uzet.
Nisam vidio, u lošem si formatu tipovaojestamaji je napisao/la: ↑16 jan 2024, 14:29edo nije moja tri punta pritefterio, jal ja nešto bolje od njega napravim to se ne pika![]()
![]()
baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pateovo što su eaglesi sinoć odigrali je nešto najgore što je jedan tim odavno odigrao u playoffu, napad bez ideje, odbrana bez tacklinga ko da igraju flag football. još su dobro i prošli jer je tampa ispustila nekoliko lopti. manning cast je bio prva klasa
![]()
Ispravljena tabela:
FKSzuti 5
philies 5
qaa18 4
scholsey 3
Maestro 3
Muhamedhulk 3
jestamaji 3
Dave 2
Edin TM87 2
Mig_mig 2
FoxMulder 2
Bravo za vodeći dvojac, pogotovo jer je mnogo iznenađenja bilo u ovoj rundi.
Sljedeću rundu ćemo tipovati od petka do početka prve tekme, a pogodak će nositi 1,5 bod.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Billsi su blagi favoriti na kladionicama, samo zbog toga sam stavio Chiefse...Realno me zaboli za AFC
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Billy intervju u Falconsima.
Samo čekaj sa otkazom Jerry.. pa ćemo na kraju završiti sa nekim eksperimentom ala Deion.
Samo čekaj sa otkazom Jerry.. pa ćemo na kraju završiti sa nekim eksperimentom ala Deion.
The saddest thing in life is wasted talent.
Najavljena penzija Jasona Kelcea.
Prodadose te brate, dusmani!
Prodadose te brate, dusmani!
Ma smiješno, Bogami.
Haman Jerrya stigle godine. Niko normalan sa dvije čiste o fudbalu ovo ne bi uradio.. fuj.
The saddest thing in life is wasted talent.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Svakako ce neko drugi osvojiti diviziju, ne pamtim kad je ko osvojio back-to-back titulu u diviziji.
Jos zalosnije sto se mora istrpiti Dak sa svojom 60-70m $ platom…pa dje kasnije Parsons i Lamb
falice para
Jos zalosnije sto se mora istrpiti Dak sa svojom 60-70m $ platom…pa dje kasnije Parsons i Lamb
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pošto su neki propustili prvo kolo, a format tipovanja i playoff je takav da nema mnogo vremena da naprave preokret bez tipovanja prve runde, dobit će šansu da se bore za vrh tako što će dobiti minimalan broj osvojenih bodova u prvoj rundi.
Znači 2 boda. Mislim da bi svako potrefio 2/6, koliko god sreće nemao osim možda ovog iz Hjustona, on bi vjerovatno 1/6 ali hajd sadaka.
Također, u slučaju istog broja bodova prednost ima igrač koji je tipovao od starta, u odnosu na ovog što je dobio sadaka bodove.
Možete tipovati do početke prve tekme sutra. Pogođen par nosi 1,5 bod.
Ravens
Bills
Lions
49ers
Znači 2 boda. Mislim da bi svako potrefio 2/6, koliko god sreće nemao osim možda ovog iz Hjustona, on bi vjerovatno 1/6 ali hajd sadaka.
Također, u slučaju istog broja bodova prednost ima igrač koji je tipovao od starta, u odnosu na ovog što je dobio sadaka bodove.
Možete tipovati do početke prve tekme sutra. Pogođen par nosi 1,5 bod.
Ravens
Bills
Lions
49ers
Roger Federer the greatest of all time!
Texans
Bills
49ers
Lions
Bills
49ers
Lions
Ravens, Chiefs, Packers, Lions
ravens,chiefs,niners,lions 
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Ghuraba, Jabroni, VensanKasel i 22 gosta.