NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 16 jan 2024, 13:08

Baker odigro tekmu zivota, dva iznenadjenja u nfc, hajde valjda bude matchup 49ers-Lions

Samo Dallas nije dobio kod kuce :rol: :kuknjava:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 jan 2024, 14:29

edo nije moja tri punta pritefterio, jal ja nešto bolje od njega napravim to se ne pika :mrgreen: :D

baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pate :D ovo što su eaglesi sinoć odigrali je nešto najgore što je jedan tim odavno odigrao u playoffu, napad bez ideje, odbrana bez tacklinga ko da igraju flag football. još su dobro i prošli jer je tampa ispustila nekoliko lopti. manning cast je bio prva klasa :D

sada imamo četvrtfinale sa par autsajdera koji imaju dobar momentum i samopouzdanje.
realno ne vjerujem da packersi mogu išta ninersima, ovi su apsolutni penicilin za njih, posebno zato što će za razliku od mccarthyja shanahan sigurno znati iskoristiti slabosti njihove odbrane. jedina šansa packersa je shootout po lijepom vremenu. ako im krene sve je moguće.
texansi su možda i najveći autsajderi. harbaugh zna šta radi i stroud neće moći dobiti utakmicu jednostavnim akcijama gdje skoro u svakoj upali first read. posebno ako vrijeme bude loše onda texansi skoro da i nemaju šanse.
detroit bi morao dobiti tampu, baker nikad nije mogao držati nivo duže vrijeme a napad detroita je moćan, posebno sa laportom. tampu mnogi potcijenjuju ali ne treba zanemariti da oni nisu išli u rebuild i da je na rosteru još uvijek pola superbowl tima. ipak mislim da im je ovo maksimum
zadnje ostaje spektakl bills-chiefs. tu je sve moguće, billsi su favoriti ali mahomes je zajeban igrač

prognoza ide u subotu kada budu jasni injury report i vremenska prognoza, ali jasna je tendencija ka 4 domaćina
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 16 jan 2024, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 16 jan 2024, 14:30

alemsa je napisao/la:
16 jan 2024, 13:08
Baker odigro tekmu zivota, dva iznenadjenja u nfc, hajde valjda bude matchup 49ers-Lions

Tampa-GB
Kansas-Houston

:pray: :pray:
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jan 2024, 14:36

jestamaji je napisao/la:
16 jan 2024, 14:29
edo nije moja tri punta pritefterio, jal ja nešto bolje od njega napravim to se ne pika :mrgreen: :D

baš je lijepo vidjeti patriotse i eaglese kako pate :D ovo što su eaglesi sinoć odigrali je nešto najgore što je jedan tim odavno odigrao u playoffu, napad bez ideje, odbrana bez tacklinga ko da igraju flag football. još su dobro i prošli jer je tampa ispustila nekoliko lopti. manning cast je bio prva klasa :D

sada imamo četvrtfinale sa par autsajdera koji imaju dobar momentum i samopouzdanje.
realno ne vjerujem da packersi mogu išta ninersima, ovi su apsolutni penicilin za njih, posebno zato što će za razliku od mccarthyja shanahan sigurno znati iskoristiti slabosti njihove odbrane. jedina šansa packersa je shootout po lijepom vremenu. ako im krene sve je moguće.
texansi su možda i najveći autsajderi. harbaugh zna šta radi i stroud neće moći dobiti utakmicu jednostavnim akcijama gdje skoro u svakoj upali first read. posebno ako vrijeme bude loše onda texansi skoro da i nemaju šanse.
detroit bi morao dobiti tampu, baker nikad nije mogao držati nivo duže vrijeme a napad detroita je moćan, posebno sa laportom. tampu mnogi potcijenjuju ali ne treba zanemariti da oni nisu išli u rebuild i da je na rosteru još uvijek pola superbowl tima. ipak mislim da im je ovo maksimum
zadnje ostaje spektakl bills-chiefs. tu je sve moguće, billsi su favoriti ali mahomes je zajeban igrač

prognoza ide u subotu kada budu jasni injury report i vremenska prognoza, ali jasna je tendencija ka 4 domaćina
Gledaj koji je to hater, reci da si hater bez da kazes da si hater. Texans najveci outsideri pored Packersa i Tampe :kralj:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 jan 2024, 14:38

ja bi volio da texansi uzmu ali to je jako teško, možda i neizvodivo

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jan 2024, 14:45

jestamaji je napisao/la:
16 jan 2024, 14:38
ja bi volio da texansi uzmu ali to je jako teško, možda i neizvodivo
Ma daj ba coj'k razbuco najbokju odbranu lige k'o mraz paprike, ti tu pises neke jednostavne akcije. Tebe ce u subotu posebno da Stroudira aBd
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 16 jan 2024, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 16 jan 2024, 14:56

Dave je napisao/la:
16 jan 2024, 14:30
alemsa je napisao/la:

Tampa-GB
Kansas-Houston

Ne znam jebga Bills su mi top ekipa, a podcjenuju se, jest da se protiv Mahomes ne mos kladiti, no licno naginjem da bi mogli uzet.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 jan 2024, 15:26

jestamaji je napisao/la:
16 jan 2024, 14:29

Nisam vidio, u lošem si formatu tipovao :mrgreen:

Ispravljena tabela:

FKSzuti 5
philies 5
qaa18 4
scholsey 3
Maestro 3
Muhamedhulk 3
jestamaji 3
Dave 2
Edin TM87 2
Mig_mig 2
FoxMulder 2

Bravo za vodeći dvojac, pogotovo jer je mnogo iznenađenja bilo u ovoj rundi.
Sljedeću rundu ćemo tipovati od petka do početka prve tekme, a pogodak će nositi 1,5 bod.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 16 jan 2024, 15:35

alemsa je napisao/la:
16 jan 2024, 14:56
Dave je napisao/la:
16 jan 2024, 14:30
alemsa je napisao/la:

Tampa-GB
Kansas-Houston

Ne znam jebga Bills su mi top ekipa, a podcjenuju se, jest da se protiv Mahomes ne mos kladiti, no licno naginjem da bi mogli uzet.
Billsi su blagi favoriti na kladionicama, samo zbog toga sam stavio Chiefse...Realno me zaboli za AFC :urnebes: :urnebes:

Krvarim od dosade

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 jan 2024, 16:34

Billy intervju u Falconsima.

Samo čekaj sa otkazom Jerry.. pa ćemo na kraju završiti sa nekim eksperimentom ala Deion. :puke:
The saddest thing in life is wasted talent.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 16 jan 2024, 16:52

Najavljena penzija Jasona Kelcea.

Prodadose te brate, dusmani! :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jan 2024, 01:56

scholsey je napisao/la:
16 jan 2024, 16:34

Samo čekaj sa otkazom Jerry.. pa ćemo na kraju završiti sa nekim eksperimentom ala Deion. :puke:
Ostaje McCarthy :salut: :rol:

Ostavio Jerry fosnu, znaci slijedece godine ce proci prvi krug samo ako budu imali prvi seed, ali ispadaju odma :rol:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 18 jan 2024, 14:33

alemsa je napisao/la:
18 jan 2024, 01:56
scholsey je napisao/la:
16 jan 2024, 16:34

Ostaje McCarthy :salut: :rol:

Ostavio Jerry fosnu, znaci slijedece godine ce proci prvi krug samo ako budu imali prvi seed, ali ispadaju odma :rol:
Ma smiješno, Bogami. :facepalm:

Haman Jerrya stigle godine. Niko normalan sa dvije čiste o fudbalu ovo ne bi uradio.. fuj. :puke: :puke:
The saddest thing in life is wasted talent.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 jan 2024, 17:52

Svakako ce neko drugi osvojiti diviziju, ne pamtim kad je ko osvojio back-to-back titulu u diviziji.
Jos zalosnije sto se mora istrpiti Dak sa svojom 60-70m $ platom…pa dje kasnije Parsons i Lamb :crazy: falice para
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 jan 2024, 10:46

Pošto su neki propustili prvo kolo, a format tipovanja i playoff je takav da nema mnogo vremena da naprave preokret bez tipovanja prve runde, dobit će šansu da se bore za vrh tako što će dobiti minimalan broj osvojenih bodova u prvoj rundi.

Znači 2 boda. Mislim da bi svako potrefio 2/6, koliko god sreće nemao osim možda ovog iz Hjustona, on bi vjerovatno 1/6 ali hajd sadaka.
Također, u slučaju istog broja bodova prednost ima igrač koji je tipovao od starta, u odnosu na ovog što je dobio sadaka bodove.

Možete tipovati do početke prve tekme sutra. Pogođen par nosi 1,5 bod.

Ravens
Bills

Lions
49ers
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 jan 2024, 11:00

Texans
Bills
49ers
Lions

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 19 jan 2024, 11:13

Ravens, Chiefs, Packers, Lions

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 jan 2024, 11:33

ravens,chiefs,niners,lions :wave:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 19 jan 2024, 11:36

Ravens
Bills

Lions
49ers
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 19 jan 2024, 12:51

Texans
Packers
Lions
Chiefs

Krvarim od dosade

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Galion i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []