Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ziva je ona futava ameba, psuje drugima i glumi nevinasce. Zbog sukoba sa 2 3 forumasa generalizira sve redom i naziva pogrdnim imenom, a kad se amebi uzvrati ona kuku majko. Mozdane celije izumrle, smog ga unistio, iskarindzao ga svako ko je usao u komunikaciju sa njim, ali ameba to ne konta.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Svejedno, ako se ravnaš sa nekim ko ružnije postupa od tebe čemu se onda nadati od tebe? Pokažeš da si bolji i gotovo, ili bar se našališ kao ko to čina našu temu itd.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- svrakino1921
- Kontakt:

Željezničar otputovao na pripreme u Međugorje, sutra pripremni susret
Ekipa Željezničara danas je obavila dva treninga na Grbavici, a potom otputovala u Međugorje gdje će boraviti i trenirati do 24. januara.
Otputovali su sljedeći igrači:
Golmani: Vedad Muftić, Ajdin Mulalić, Adel Duškaj (junior)
Odbrana: Amar Drina, Edin Cocalić, Dražen Dubačkić, Vahid Selimović, Stefan Radinović, Marin Galić, Haris Ovčina, Aiman Šemdin (junior)
Vezni red: Nedim Mekić, Edin Biber, Harun Karić, Semir Štilić, Nikola Turanjanin, Joseph Amoah, Aleksandar Boljević, Andrija Drljo, Hamza Gasal, Dženan Šabić (junior), Aldin Efendić (junior), Aner Alagić (junior), Arman Džafo (kadet), Ernad Babaluk (junior), Malik Kolić (kadet), Afan Fočo (kadet), Stefan Radaković (proba)
Napad: Sulejman Krpić, Dženan Haračić, Faris Zubanović
Plavi će sutra odigrati pripremni susret u Sportskom centru Circle, a protivnik je ekipa Međugorja. Utakmica se igra od 17:00 sati uz prenos na Youtube kanalu FK Željezničar. Drugi pripremni meč u Međugorju na rasporedu je u nedjelju protiv Neretvanca, a ovaj susret će prenositi MY TV.
Povratak u Sarajevo zakazan je za 24. januar, a drugi dio priprema u Međugorju obavit će se od 2. do 10. februara.
GOLEM SI ZELJO
-
- Kontakt:
Kone jedno ozbiljno pitanje jeste li vi svjesni da ovo krilo iz Slavije je u agenciji Halida Muslimovica čiji je glavni skaut Danijel Danac Pavlović ? Mislim jeste svjesni s kakvim ljudima radite ? Iskreno drugovi skupite se i motkama otjerajte Halida i Danca od kluba,hajd Halid plavi čuperak ima DNK, al Danac vam dovodi igrače Bog vas ne ubio :/
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ko kuka orangutane? Nikad u zivotu,jedino ko kuka ste vi sto se vidi iz prilozenog. Uvijek sam ja tu,nemoj nista da brines,navratim ponekad da se smijem vasim nebulozama i humoru jbga nije svako gubidan kao vi. Ajde sad sa Cirilom pod ruku taman ste isti nivo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:52Ziva je ona futava ameba, psuje drugima i glumi nevinasce. Zbog sukoba sa 2 3 forumasa generalizira sve redom i naziva pogrdnim imenom, a kad se amebi uzvrati ona kuku majko. Mozdane celije izumrle, smog ga unistio, iskarindzao ga svako ko je usao u komunikaciju sa njim, ali ameba to ne konta.
Boga mi se Zeljkan nas opametio...
Ne cure vise info iz kluba kad je rijec o pojacanjima, nema vise da im Mirvic klepi kakvog igraca...
diRa se u miru, tisini, konspirativno...
Kad su oni jamili ovog iz Slavije, Borcu ispred nosa, sve je onda jasno.
Mogao bi Zeljo dobro hajrovati na transferu Bekrica u neku jacu ekipu, danas u ovom modernom fudbalu, dobar SD je pola kluba, a Bekrija itekako pokazuje naznake raskosnog talenta za ovu funkciju...
Ne cure vise info iz kluba kad je rijec o pojacanjima, nema vise da im Mirvic klepi kakvog igraca...
Mogao bi Zeljo dobro hajrovati na transferu Bekrica u neku jacu ekipu, danas u ovom modernom fudbalu, dobar SD je pola kluba, a Bekrija itekako pokazuje naznake raskosnog talenta za ovu funkciju...

Pa ne pita se brate Bekric vise nista kod njih, on samo nosi zastavice, bar su tako danima ovdje pisali njihovi forumasi.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 18:25Boga mi se Zeljkan nas opametio...
Mogao bi Zeljo dobro hajrovati na transferu Bekrica u neku jacu ekipu, danas u ovom modernom fudbalu, dobar SD je pola kluba, a Bekrija itekako pokazuje naznake raskosnog talenta za ovu funkciju...![]()
Proslo je Bekricevo.
since 1973
-
- Kontakt:
Francuski balkon 

All-Time First Yugoslav League table
Ma zayebi ti to...onako je napisao/la: ↑16 jan 2024, 18:39Pa ne pita se brate Bekric vise nista kod njih, on samo nosi zastavice, bar su tako danima ovdje pisali njihovi forumasi.Vanja8 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 18:25Boga mi se Zeljkan nas opametio...
Mogao bi Zeljo dobro hajrovati na transferu Bekrica u neku jacu ekipu, danas u ovom modernom fudbalu, dobar SD je pola kluba, a Bekrija itekako pokazuje naznake raskosnog talenta za ovu funkciju...![]()
Proslo je Bekricevo.
Sve je to planski da nam zamazu oci kako im Zrinja, Borac, Igman, mi, ne bi klepali igrace...
Pa ko je doveo ovog iz Mladosti iz Donje Lugosnice ili ovog iz Slavije, mozda Uzunovicka ili Meki Torabi skakao po crnogorskoj fudbalskoj infrastukturi...
Ma stiPu to buraz...
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Željezničar potpisao ugovore sa Afanom Fočom i Malikom Kolićem
Talentovani omladinci Željezničara Afan Fočo i Malik Kolić potpisali su profesionalne ugovore sa FK Željezničar do ljeta 2026. godine.
Afan Fočo je rođen 19. oktobra 2007. godine u Sarajevu. U Želji je od 2016. godine. U tekućoj sezoni je nastupio na 18 utakmica za kadete Želje, a postigao je osam golova. Igrao je i jedan meč za juniore. Fočo je centralni napadač, a prošle godine je osvojio titulu prvaka BiH u konkurenciji kadeta. Afan je nosio dresove U-15 i U-17 selekcije BiH.
Malik Kolić je rođen 4. januara 2007. godine u Sarajevu. U Željezničar je stigao 2020. godine. Ove sezone je u dresu kadeta odigrao 17 utakmica i postigao pet golova. Igra na poziciji veznog igrača, a prošle sezone je osvojio titulu prvaka BiH u kadetskoj konkurenciji. Igrao je za pionirski i kadetsku reprezentaciju BiH.
Afan Fočo i Malik Kolić su otputovali na pripreme u Međugorje sa prvim timom.
Željezničar je nedavno potpisao i profesionalne ugovore sa Dženanom Šabićem, Aldinom Efendićem, Aimanom Šemdinom i Armanom Džafom, te stipendijske sa Ernadom Babalukom, Zlatanom Zeničaninom, Dejanom Traparom i Anerom Alagićem.
- svrakino1921
- Kontakt:

Jos Veseli i Obren
I ovaj Durmis iz Celika-zapeo mali hoce kod nas pa to je nevjerojatno
Sta oni tamo rade igracima svojim-hajd ga znaj,a i moramo zbod trenera iz Zenice i da pratimo Vi za njih naknadu za treniranje u iznosu od 29 486 konv.maraka i oni su kao tu pobjedili
Svasta

Aktivnih članova od 01.01.2024.
3477
/8.371
Evo skoro 70 000 konv.maraka od clanskih
Valjda ce bit za naknadu za treniranje i pripreme u Medjugorju
Druze, imas Zeljin pdf i tamo kaci to. Dosadan si i spamas temu tim debilizimima iz dana u dan.
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini
Necu vise
Nemaju mi na Zeljinom pdf-kazu da sam previše optimističan a i podrzao sam jedini Zubanovog malog
Kazu ili sam lud ili se zayebavam
Pa cu pokusat na temi Kanton Sarajevo-razvoj-to je tema koju je oformio moj brat @NoDi a on vise ne Pise jer je syeban prekidom ugovora sa Arapima
Tamo niko nista ne pise pa odoh ja tamo

Nastavi ti pisati, ipak si ikona ovog foruma. Ali ne umaraj nas ovim copy-paste postovima sa zvanicne stranice, tako ti svega.
E moj prijatelju, ako ti od ove dvojice očekuješ da budu pojačanja, onda si zalutao u fudbal... Čuvaj se, čuvaj zdravlje, jer je ono ipak najpreče... Živio
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
stvarno si tegoba napravi temu sam sa sobom pisisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:21
Jos Veseli i Obren
Sta oni tamo rade igracima svojim-hajd ga znaj,a i moramo zbod trenera iz Zenice i da pratimo Vi za njih naknadu za treniranje u iznosu od 29 486 konv.maraka i oni su kao tu pobjedili
Svasta
3477
/8.371
nicaze95 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 20:21stvarno si tegoba napravi temu sam sa sobom pisi. Jebote Durmis ne znam jel 4 gola dao u prvoj federalnoj nosi ga ne pitajsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:21
Jos Veseli i Obren
Svasta
3477
/8.371
-
- Kontakt:
Svrakino samo ti piši , prepoznatljiv si po ovakvim postovima. Frajer ima izgrađen stil, uđes vidis 20 slika znas da je on. Ne kontam sto ne bi pisao. Et bolji su oni sto psuju mrtve jedan drugom. Piši kako si i pisao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, 19vendetta87, Amazon [Bot], Amco46, AvantiBL, BordoSaga2, Cwirek, delko, feniksptica, Kaunas, MikiPirs, PeppermintSA, relativizam, VolimBiH96 i 51 gost.