Nisi si te borio za ovu zemlju da te mrškaju i brane ti pisanje

Odakle ti znaš kolika je plaća bilo kome od igrača Sarajeva i Zrinjskog I koliko se daje državi od toga?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:05Po cemu si zakljucio da smo vise para ulupali? Jesil racunao nase transfere? Mi kad dajemo platu platimo sve sto treba drzavi,Zrinjski da samo igracu platu bez da plati drzavo bilo sta.chily-rz je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:50Opet ponavljam, koliko ste para ulupali u igrački kadar zadnjih pet godina i davali na plate igračima da bi vas Zrinjski šišao svaki put ? S duplo manjim izdavanjem na plate pa poslije i odštete ste komotno mogli krenuti u izgradnju stadiona koji će poslije vratiti uloženo svakako s obzirom da bi se odrazilo i na posjetu ali i kroz mnogo mogućnosti gdje bi na samom stadionu imali mnoštvo sadržaja i ponude.
Ne moramo ni osporiti eto dobre namjere Mirvića ali opet je fakt da ulaganja nisu popratili rezultati i da su ogromne pare za naše uslove bacene niz vjetar.
Pa kad ti sjedis sa Keveljom,Rahimicem i Mirvicem na sastanku,kad znas da Mirvic nije progovorio koliko se prepao,valjda mogu i ja nesto znat.ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:17Odakle ti znaš kolika je plaća bilo kome od igrača Sarajeva i Zrinjskog I koliko se daje državi od toga?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:05Po cemu si zakljucio da smo vise para ulupali? Jesil racunao nase transfere? Mi kad dajemo platu platimo sve sto treba drzavi,Zrinjski da samo igracu platu bez da plati drzavo bilo sta.chily-rz je napisao/la: ↑16 jan 2024, 15:50Opet ponavljam, koliko ste para ulupali u igrački kadar zadnjih pet godina i davali na plate igračima da bi vas Zrinjski šišao svaki put ? S duplo manjim izdavanjem na plate pa poslije i odštete ste komotno mogli krenuti u izgradnju stadiona koji će poslije vratiti uloženo svakako s obzirom da bi se odrazilo i na posjetu ali i kroz mnogo mogućnosti gdje bi na samom stadionu imali mnoštvo sadržaja i ponude.
Ne moramo ni osporiti eto dobre namjere Mirvića ali opet je fakt da ulaganja nisu popratili rezultati i da su ogromne pare za naše uslove bacene niz vjetar.
Pa reci kralju, kad sve znaš, prosvijetl nasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:28Pa kad ti sjedis sa Keveljom,Rahimicem i Mirvicem na sastanku,kad znas da Mirvic nije progovorio koliko se prepao,valjda mogu i ja nesto znat.ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:17Odakle ti znaš kolika je plaća bilo kome od igrača Sarajeva i Zrinjskog I koliko se daje državi od toga?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 16:05
Po cemu si zakljucio da smo vise para ulupali? Jesil racunao nase transfere? Mi kad dajemo platu platimo sve sto treba drzavi,Zrinjski da samo igracu platu bez da plati drzavo bilo sta.
Haj skini se covjeku sa kur.ca, sta si navalio na njega?nicaze95 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 20:21stvarno si tegoba napravi temu sam sa sobom pisisvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 19:21
Jos Veseli i Obren
I ovaj Durmis iz Celika-zapeo mali hoce kod nas pa to je nevjerojatno
Sta oni tamo rade igracima svojim-hajd ga znaj,a i moramo zbod trenera iz Zenice i da pratimo Vi za njih naknadu za treniranje u iznosu od 29 486 konv.maraka i oni su kao tu pobjedili
Svasta
Aktivnih članova od 01.01.2024.
3477
/8.371
Evo skoro 70 000 konv.maraka od clanskih
Valjda ce bit za naknadu za treniranje i pripreme u Medjugorju
I TC isto malo trosi na plate,20 puta manje od Sarajeva.ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:34Pa reci kralju, kad sve znaš, prosvijetl nasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:28Pa kad ti sjedis sa Keveljom,Rahimicem i Mirvicem na sastanku,kad znas da Mirvic nije progovorio koliko se prepao,valjda mogu i ja nesto znat.ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑16 jan 2024, 22:17
Odakle ti znaš kolika je plaća bilo kome od igrača Sarajeva i Zrinjskog I koliko se daje državi od toga?
Radovac bez noge je za Rustema igrac. Ali nema ovdje trkaca brate. Radovac mora igrati u paru s igracem ala Hasanovic koji ce mu dati slobodu a kao takav je jedan od boljih box to box veznjaka u ligi. Boljevic navodno tesko da ce moci igrati u punom kapacitetu.MostarskiSin je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:13Ako Zeljo dovede Radovca i Hirosa kao sto se pise imat ce solidnu ekipu, nema sta.
……Mekic - Radovac
Amoah - Hiros - Boljevic
……………Krpic
Fino izgleda ovako, ali vidjet ćemo na terenu.MostarskiSin je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:13Ako Zeljo dovede Radovca i Hirosa kao sto se pise imat ce solidnu ekipu, nema sta.
……Mekic - Radovac
Amoah - Hiros - Boljevic
……………Krpic
Karić je trkač i razbijačkillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:16Radovac bez noge je za Rustema igrac. Ali nema ovdje trkaca brate. Radovac mora igrati u paru s igracem ala Hasanovic koji ce mu dati slobodu a kao takav je jedan od boljih box to box veznjaka u ligi. Boljevic navodno tesko da ce moci igrati u punom kapacitetu.MostarskiSin je napisao/la: ↑17 jan 2024, 00:13Ako Zeljo dovede Radovca i Hirosa kao sto se pise imat ce solidnu ekipu, nema sta.
……Mekic - Radovac
Amoah - Hiros - Boljevic
……………Krpic
Ali da bi trebali ostat, trebali bi. Ako ih ne povali Vico
Trenutno korisnika/ca: siroki1991 i 23 gosta.