To nije tacno,dosta ih je moglo preci pa nisu ni pomislili,ne mislim konretno na zelju vec na ostale klubove.montolivo18 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:01Šta vam je ljudi, čovjek je dobio ponudu od kluba, dogovorio se za platu i to je to. Kakva crna ljubav, ljubav možete imati prema majci, ocu, sestri, bratu i tako dalje. U fudbalu, ali i u bilo kom drugom poslu toga nema. Ideš tamo gdje te bolje plate i to je to. Svaki igrač iz bilo kog kluba u PL bi prešao u neki drugi za 1000km više, to je realnost. Pa tako i Radovac, mora se živjeti od nečega, kao da će njega i njegovu porodicu ishranjivati Sarajevo.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Posto mediji i Zeljkanovi navijaci imaju obicaj da broje Mirviceve pare i pricaju o kiksevima i ulaganju Sarajeva, vrijeme je da se malo okrene ploca.
Ovu ekipu sada cine Krpic, Boljevic, Amoah, Stilic, Mekic, Radovac, Karic, Cocalic, Selimovic, Galic... potpisace mozda i Hiros, ako ne bice jos jedno-dva pojacanja. U zdravoj sredini i s dobrim trenerom, ovi igraci bi se borili za Europu, kod njih se bore za opstanak.
Treba ispitati ko pere pare, ko se tali itd. Gdje su sada dezurni forumski blagajnici i eksperti za ekonomiju?
Ovu ekipu sada cine Krpic, Boljevic, Amoah, Stilic, Mekic, Radovac, Karic, Cocalic, Selimovic, Galic... potpisace mozda i Hiros, ako ne bice jos jedno-dva pojacanja. U zdravoj sredini i s dobrim trenerom, ovi igraci bi se borili za Europu, kod njih se bore za opstanak.
Treba ispitati ko pere pare, ko se tali itd. Gdje su sada dezurni forumski blagajnici i eksperti za ekonomiju?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Idu Vojvoda Usan Towers iduNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:04Posto mediji i Zeljkanovi navijaci imaju obicaj da broje Mirviceve pare i pricaju o kiksevima i ulaganju Sarajeva, vrijeme je da se malo okrene ploca.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Vi se pitari malo usrali ? Zeljo ovakav nakaradan i opet ce izgleda biti bara bara sa vama. Vi puni miliona a oni za kifle nemaju.
tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:07Vi se pitari malo usrali ? Zeljo ovakav nakaradan i opet ce izgleda biti bara bara sa vama. Vi puni miliona a oni za kifle nemaju.

da vas podsjetim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Damosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:53Ti stvarno ovim budalama odgovaras na normalan nacin?
-
ZinedineZidane301060
- Kontakt:
Je li moguće da ima još takvih kao ti?! Hoćeš da razmijenimo kontakte u pp, da ti objasnim neke stvarimosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:02Kazu da je miran bio,drhtao kao prut? Tan ih je poslije nazvao da se izvine? Kazu da Tanu Kevelj puca reket,pitao valjda Kevelj da uzme Cardiff posto Tan nema kesa? Reci nam jesul ovo istine? Ti kao osoba koja je sjedila na sastanku sa Keveljom,Rahimicem i Mirvicem bi trebao da si na izvoru informacija?ZinedineZidane301060 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:59Miran budimosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 10:55
Nego kako je Mirvic reagovao nakon sastanka sa Keveljom,jel se oporavio? Jesil proguglao ko je Tan?
Naravno da pišem.
Morate prestati sa tim glupim prozivanjima. Juče me neki proziva da ne pišem na ovoj, a na prethodnoj stranici je imao moje postove.
Pa se onda ljutite kad vam kažem da ste pametni kao Aneks, holyman i stroj.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- jurisicduska
- Kontakt:
Jel ih to euforija uhvatila sto su Radovca doveli ???
Hahahahahahahahah
Hahahahahahahahah
Radovac je realno pojačanje za Željezničar, ali mi nije jasno šta je njega navelo da dođe kod njih, svakako se ne zna nositi sa pritiskom, uvrede shvata lično, teško će biti za njega, mora davati 110%.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca.... 
Savjet za normalne navijace sarajeva vrijeme vam je da se ogradite od jednog vaseg clana na forumu,imam informaciju iz sarajeva da lik spava sa kozom u krevetu,dzaba sto je sisao u grad ostala mu navika sa bosanskih proplanaka zao mi jadne zivotinje.Pozz za nasu bracu horde i pravu sarajevsku raju
Ako te stvarno hvata euforija oko Radovca, onda ste baš u qrcu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:13Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca....![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
Al' ce da zaboli kad vam Evropu izbiju.Surreal je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:08tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:07Vi se pitari malo usrali ? Zeljo ovakav nakaradan i opet ce izgleda biti bara bara sa vama. Vi puni miliona a oni za kifle nemaju.
da vas podsjetim.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kvota 1,10 da ce ti Anex opsovati mater, jer on kad ne zna sta ce napisati, odmah pocinje udarati na tuđu porodicu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mogu se ja naljutiti na njega. On je društveni eksperiment.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:16Kvota 1,10 da ce ti Anex opsovati mater, jer on kad ne zna sta ce napisati, odmah pocinje udarati na tuđu porodicu
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Decko je propao skroz i ovo mu je jedini nacin da nastavi karijeru. Samir je najbolji pokazatelj kako se bezobrazluk i bahatost uvijek u zivotu vrate kao bumerang. Sa 19 godina je bio standardan prvotimac Sarajeva i clan mlade repzetnacije, u to vrijeme jedan od najboljih i najperspektivnijh igraca lige, igrao evropske utakmice na Kosevu protiv velikana pred 30.000 itd. Danas, zahvljujuci svojoj "pameti", u najboljim igrackim godinama tavori u Velezu i Zelji. Najtuznije od svega je da je vise zaradjivao kao devetnestogodisnjak u Sarajevu nego danas, 10 godina poslije, kao "formiran" igrac. Pamet u glavu djeco, nemojte biti kao Samir!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ne hvata euforija nikog, moguce je da je nekom drago jer dolazi provjeren PL igrac koji je bolji od svih nasih veznih na toj poziciji, jedino je sa Mekicem tu negdje, nekom isto tako nije jer dolazi pitar, zavisi kako ko gleda. A euforije nema.Surreal je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:14Ako te stvarno hvata euforija oko Radovca, onda ste baš u qrcu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:13Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.