Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Radovac je realno pojačanje za Željezničar, ali mi nije jasno šta je njega navelo da dođe kod njih, svakako se ne zna nositi sa pritiskom, uvrede shvata lično, teško će biti za njega, mora davati 110%.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca.... 

Savjet za normalne navijace sarajeva vrijeme vam je da se ogradite od jednog vaseg clana na forumu,imam informaciju iz sarajeva da lik spava sa kozom u krevetu,dzaba sto je sisao u grad ostala mu navika sa bosanskih proplanaka zao mi jadne zivotinje.Pozz za nasu bracu horde i pravu sarajevsku raju
Ako te stvarno hvata euforija oko Radovca, onda ste baš u qrcu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:13Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca....![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Al' ce da zaboli kad vam Evropu izbiju.Surreal je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:08tersnakvadrat je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:07Vi se pitari malo usrali ? Zeljo ovakav nakaradan i opet ce izgleda biti bara bara sa vama. Vi puni miliona a oni za kifle nemaju.
da vas podsjetim.

-
- Kontakt:
Kvota 1,10 da ce ti Anex opsovati mater, jer on kad ne zna sta ce napisati, odmah pocinje udarati na tuđu porodicu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mogu se ja naljutiti na njega. On je društveni eksperiment.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:16Kvota 1,10 da ce ti Anex opsovati mater, jer on kad ne zna sta ce napisati, odmah pocinje udarati na tuđu porodicu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Decko je propao skroz i ovo mu je jedini nacin da nastavi karijeru. Samir je najbolji pokazatelj kako se bezobrazluk i bahatost uvijek u zivotu vrate kao bumerang. Sa 19 godina je bio standardan prvotimac Sarajeva i clan mlade repzetnacije, u to vrijeme jedan od najboljih i najperspektivnijh igraca lige, igrao evropske utakmice na Kosevu protiv velikana pred 30.000 itd. Danas, zahvljujuci svojoj "pameti", u najboljim igrackim godinama tavori u Velezu i Zelji. Najtuznije od svega je da je vise zaradjivao kao devetnestogodisnjak u Sarajevu nego danas, 10 godina poslije, kao "formiran" igrac. Pamet u glavu djeco, nemojte biti kao Samir!
-
- Kontakt:
Ne hvata euforija nikog, moguce je da je nekom drago jer dolazi provjeren PL igrac koji je bolji od svih nasih veznih na toj poziciji, jedino je sa Mekicem tu negdje, nekom isto tako nije jer dolazi pitar, zavisi kako ko gleda. A euforije nema.Surreal je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:14Ako te stvarno hvata euforija oko Radovca, onda ste baš u qrcu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:13Pitari pricaju nekom o euforiji kod dovođenja igraca....![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Dobar je Samke.
Ako ništa, hojde zla smiri za sekundu.
Šifra: magnum44
Ako ništa, hojde zla smiri za sekundu.
Šifra: magnum44
-
- Kontakt:
Kakav je vakat, nebi me iznenadilo da se Dzeno Uscuplic pojavi u omladinskom pogonu.
Tužan je tvoj život, Samire. Mogao si kao svi pitari da čekamo tekme našeg Željkana na proljeće i da uživamo u novim bravurama Drlja, Mrlja i nekih poluigrača, a ti si izabrao da dijeliš patnju s njima. Mazohista pa džaba!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Cuj tavori u Velezu, a dok je igrao kod nas bio je top 3 veznjaka ligeHerson je napisao/la: ↑17 jan 2024, 11:23Decko je propao skroz i ovo mu je jedini nacin da nastavi karijeru. Samir je najbolji pokazatelj kako se bezobrazluk i bahatost uvijek u zivotu vrate kao bumerang. Sa 19 godina je bio standardan prvotimac Sarajeva i clan mlade repzetnacije, u to vrijeme jedan od najboljih i najperspektivnijh igraca lige, igrao evropske utakmice na Kosevu protiv velikana pred 30.000 itd. Danas, zahvljujuci svojoj "pameti", u najboljim igrackim godinama tavori u Velezu i Zelji. Najtuznije od svega je da je vise zaradjivao kao devetnestogodisnjak u Sarajevu nego danas, 10 godina poslije, kao "formiran" igrac. Pamet u glavu djeco, nemojte biti kao Samir!

Mislim da ce biti dobar i u Zelji. Ima ok trenera, ima i motiv da se dokaze pred navijacima kao dijete FK Sarajeva. Sve u svemu, skroz zahvalan igrac, tj barem je bio kod nas.
Sto se Zelje tice, vrlo moguce da zavrse otprilike 6. na kraju sezone. 3 boda im bjezi Siroki a Zeljo ne moze biti losiji nikako. Igracki kadar im je za sredine tabele, a to sto su imali bilmeze za trenere je druga prica.
- svrakino1921
- Kontakt:

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, danas je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Samirom Radovcem, jednim od najboljih igrača bordo tima i velikm nadom bosanskohercegovačkog fudbala.
Samir Radovac, standardni prvotimac Saraejva i omladinskih reprezentacija naše zemlje, na radost brojne bordo armije dres Sarajeva će nositi još četiri godine.
Naime, nakon dugotrajnih pregovora Upravnog odbora Sarajeva na čelu sa sportskim direktorom Abdulahom Ibrakovićem i menadžerskog tima Samira Radovca na čelu sa Hasetom Tirićem, na zadovoljstvo obje strane, te navijača bordo tima, potpisan je novi četvorogodišnji ugovor.
"Ovo je veliki dan za FK Sarajevo. Istina, pregovori su trajali dugo, što je i sasvim normalno kada se radi o potpisivanju ugovora sa vanserijskim talentom, no bili su jako korektni. S istima je bio upoznat i Vincent Tan i on je sretan što smo postigli dogovor", za SportSport.ba je istakao Abdulah Ibraković.
"Zadovoljni smo i sretni. Samir je igrač koji je ponikao u Sarajevu i svojim ponašanjem na terenu i van njega, može biti uzor polaznicima naše Akademije. Naš cilj u budućnosti je stvarati igrače i siguran sam da ćemo u tome uspjeti. Mislim da smo današnjim potpisom ugovora sa Radovcem poslali poruku i mnogim klubovima iz okruženja. Sarajevo je klub koji će u budućnosti obratiti veliku pažnju na svoje omladince i isti neće morati ići u Srbiju, Hrvatsku, Mađarsku, Sloveniju ili recimo Austriju, kako bi zaradili koji euro više. Zahvalio bih se i Hasetu Tirići, čovjeku koji je na pravi put usmjerio Radovca, kao i Samirovim roditeljima", dodao je Ibraković, dok je menadžer veznjaka bordo tima, Hase Tirić istakao:
"Prezadovoljni smo urađenim poslom, odnosno potpisom novog ugovora. Sarajevo je bilo jako korektno tokom pregovora i zbog toga smo zahvalni klubu. Mislim da smo svi zajedno pokazali da vrijedi ulagati u mlade igrače, te da isti mogu osigurati svoju egzistenciju u Bosni i Hercegovini. U našoj agenciji vodimo brigu o fudbalskoj karijeri igrača, ali i o svakom segmentu njihovog života. Preostaje nam da pratimo razvoj Radovca i sigurni smo da njegove kvalitete neće ostati neprimjećene od starne velikih evropskih klubova."
-
- Kontakt:
Jbte al ovi vrapcicani imaju smisla za humor,evo ljudi poceli i na koze da se loze. Kakva gomila neandretalaca,da su barem orginalni i smijesni pa hajd.
Previse se potencira da je Samir propao i da je teski promasaj. Momak skroz sredio glavu u Mostaru, nikakvih ekscesa nije bilo s njim, a fudbalske kvalitete su mu takve da bi s jednom nogom bio bolji od vecine igraca na njegovoj poziciji u PLBiH. Ono sto mi nikako nije jasno je to da ide u Zelju, jer sto neko rece nije bio epizodista ala Krpic vec je covjek odigrao preko 120 utakmica za Sarajevo. Pogotovo mi politika Zelje nije jasna. Ok Rustemovic i nekako, ali ovaj im otvoreno yebavao od do plus kad god ga novinari pitaju prije ima li ista oko Zelje odmah kaze u fazonu nikad tamo.
19V22
Neka Samira, tamam da osjeti najbolju atmosferu u državi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Dobio od oca covjek za rodjendan plave kondome,jedan je Samke el Pistolero
Prvu loptu koju pogresno doda ide psovanje mrtvih, bogaranje, pitar ovo ono, onda krece mafijanje i obracun sa zulinim narkomanima. **** monti pajton

Prije potpisivanja ugovora sa Sarajevom si dobio ponude velikih klubova. Ko se interesovao za tebe i zašto si odabrao Sarajevo?
Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje.
Tvoje mišljenje o navijačima FK Sarajevo?
Oni su divovi u pravom smilsu te riječi!
Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje.
Tvoje mišljenje o navijačima FK Sarajevo?
Oni su divovi u pravom smilsu te riječi!

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Direktorcic, epidemija, Grk1234, riki46 i 39 gostiju.