Vise oni postuju Sarajevo i navijace od djece Sarajeva tj ovakvih kao jadovac. Opcenito to je i kod vas tako.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znači vama nije cilj opstanak, a trofejima da ne govorimo, nego da dovodite naše bivše igrače. Zanimljivo, ali dobro svi imaju svoje ciljeve. Ko sam ja da vam određujem šta će vam biti cilj. Samo naprijed, dovedite sve naše bivše igrače.
Samire smradu
Samke obraz djon 

-
- Kontakt:
Na stranu sve ali sto govore da je igracina I da su se pojacali to mene ****. Frajer kad je bio u primeu u Sarajevu govorili da je **** eno ga sad nakon sto je unistio karijeru igracina. Jbga. Nasli ste se, taman za vas.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Liku sva familija bordo, on bordo, dobitnik nagrade Pintol, doduse istu je vratio, kapiten i ode kod njihjurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2024, 14:34Na stranu sve ali sto govore da je igracina I da su se pojacali to mene ****. Frajer kad je bio u primeu u Sarajevu govorili da je **** eno ga sad nakon sto je unistio karijeru igracina. Jbga. Nasli ste se, taman za vas.

Uh na trenutak sam pomislio da sam usao u njihov pdf. Jos bale za Radovcem ili?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ama ko bali hahahaha
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 14:53Naucna fantastika za mnoge,vazda velikan bili i ostali.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Na silu omalovazavanje kvalitete Radovca. Ovo mi vise lici na razocarenje sto Zeljo nije nastavio s dovodjenjem treceligaskih igraca da ih se moze zaebavat i ocekivat lagano ispadanje.
Daleko od tog da je kvaliteta za Zrinjski, Sarajevo, Borac pa i Velez, ali za Zelju u ovakvom stanju top i neocekivano pojacanje.
Ako Hiros dodje znam da ce bit komentari da je propo i da ne moze igrat nigdje van BiH pa mu Zeljo jedini preosto
Daleko od tog da je kvaliteta za Zrinjski, Sarajevo, Borac pa i Velez, ali za Zelju u ovakvom stanju top i neocekivano pojacanje.
Ako Hiros dodje znam da ce bit komentari da je propo i da ne moze igrat nigdje van BiH pa mu Zeljo jedini preosto
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."