Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jasmin Burić je godinama bio jedan od najboljih golmana u Poljskoj pa niko ovdje nije plakao što je u najbolju ruku bio treći golman reprezentacije kroz karijeru nit je se on odrekao reprezentacije zbog tog.
Njihova realnost...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ma nemaju oni gram obraza svakako
- TurkishAirlines
Bgmi, da sam birao koji nekadasnji igrac bi presao u zelju, ovog bi predlozio.
Sa ovakvom glavom, idealno se uklapa u filozofiju.
Taman da se druzi sa generalnim sponzorom

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne slazem se da je nacionalista, cetnik niti izdajnik ali mu u Srbiji nije bolje 1%. Koliko N.Vidić pokušava da pomogne srbijasnkoj repci i ne može, problem kao i kod nas menadzerska repka. Još pogotovo ne zato što tamo ima 4-5 golmana ispred njega, ni poziv on ne može dobiti a kamoli minute. Nama gori pod nogama na toj poziciji i mislim da je znao da je mogao s malo strpljenja biti broj 1 ali je tu bio možda neki drugi faktor...
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 17 jan 2024, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ciganin sam al naj lepši...TurkishAirlines je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:14Bgmi, da sam birao koji nekadasnji igrac bi presao u zelju, ovog bi predlozio.
Sa ovakvom glavom, idealno se uklapa u filozofiju.
Taman da se druzi sa generalnim sponzorom![]()
Ne mozes porediti Burica i Kovacevica, zbog pozadine koju imaju. Kovacevic je Srbin i kao takav ima mogucnost da automatski brani za Srbiju, i zbog povezanosti tamo i ovdje. Buric je naturalizovan. E sad koliko bi on pristo da brani za njih je pitanje. Nakon toliko vremena provedenog tamo, mozda i bi.
Dzeki su Cesi ako se ne varam nudili da igra za Cesku. Ne znam koliko je tu sad iskreno bilo, ali ja mislim da je i on to spominjao.
-
- Kontakt:
Slazem se da ima i takvih, i da bi ih vecina igrala za te repke da mogu, i to je jeste zalosno i nema veze sa fudbalom. Poenta je samo da je Vladan supak ispao i da se u 23 godini sjetio da je Srbin i da bas ne bi igrao za nasu drzavu iako je igrao za mlade i dolazio na okupljanja A reprezentacije. Da je uradio kao mnogi drugi i otpocetka igrao za Srbiju ne bi mu imao ko sta reci, jednostavno ne zeli i to je to a ovako se popisao po sebi i na kraju se i zajebao jer ne moze ni za njih braniti.Nirton je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:06Koliko sportista Srba i Hrvata koji nastupaju za razne reprezentacije Bosne i Hercegovine je ne osjecaju kao svoju domovinu? Bolje je pitanje koliko je osjeca, ovo malo sto ima ima po Sarajevu, Tuzli i sl gradovima. To je pitanje drugih stvari, ne Vladana niti FK Sarajeva. Ja mu zelim srecu kao bivsem igracu mog kluba koji je mnogo toga dao ovom klubu, i velika je steta sto ne brani za nasu reprezentaciju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:54Cuj samo, pa i jednom da je nastupio ne vidim razlog kad ne osjeca Bosnu kao svoju domovinu, da li bi ti igrao za neku drzavu koju ne volis a da nemas neki interes? Nastupi za repku uvijek dobru dodju kad dolazis iz slabijih liga kao sto je nasa, lakse te primjete skauti i jos milion razloga. I sto je dolazio na okupljanja? Sve to dobro dodje za karijeru, ili je on volio nasu drzavu pa je prestao volit jer nije dobio poziv ili sta vec, gluposti.Nirton je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:35
Vladan je nastupio samo 7 puta za reprezentacije BIH, tj. igrao je samo za U21 reprezentaciju. Transfer u Rakow je ostvario 8 mjeseci nakon zadnjeg meca za reprezentaciju, sta su tu njemu pretjerano donijeli nastupi u reprezentaciji po pitanju transfera. Osim toga, Vladan se odazvao na nekoliko okupljanja A reprezentacije dok je vec uveliko bio u Rakowu, znaci dolazio je i poslije transfera.
Ne kontam kako vam je Radovac izdajnik a Vladanov potez opravdavate, a prakticno su isto uradili, samo je Vladan jos gore uradio jer se od reprezentacije ne zivi i ne zaradjuje za zivot. Ne moze Radovac biti najgori a Vladan ma nek se popiso po reprezentaciji, ne ide to jedno uz drugo, dvostruki arsini.
- Osttribine
- Kontakt:
Nije, nego od majora Tomislava Šipčića, bivseg igraca Želje iz generacije Ivice Osima, hajde izguglaj sad malo o njemu posto si balav.RajvoSA03 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:05Htio sam da igram za Srbiju, ali se malo zakomplikovalo i sada ova situacija stoji nerazriješena. Ne mogu da kažem šta je rješenje, ali UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju.
I onda dodju kobiljoglavci i zivotom ga brane. Ali dobro valjda im je u navici to jos od klupskog psihologa - ratnog zlocinca
Jb vas Vladan Kovacevic, pa i Zvjezdan Misimovic je nastupao za mladu selekciju Srbije, pa kad su ga **** i nisu mu dali sansu u A selekciji, dosao je da igra za BiH i ostavio dobar trag.
Vladan bi bio član reprezentacije BiH, da su naši uhljupi htjeli. Momak je dolazio i nije nikada dobio priliku. Zato nam i jeste menadžerska reprezentacija, evo ti primjer đalog Raščića babo pozvao u repku.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:19Slazem se da ima i takvih, i da bi ih vecina igrala za te repke da mogu, i to je jeste zalosno i nema veze sa fudbalom. Poenta je samo da je Vladan supak ispao i da se u 23 godini sjetio da je Srbin i da bas ne bi igrao za nasu drzavu iako je igrao za mlade i dolazio na okupljanja A reprezentacije. Da je uradio kao mnogi drugi i otpocetka igrao za Srbiju ne bi mu imao ko sta reci, jednostavno ne zeli i to je to a ovako se popisao po sebi i na kraju se i zajebao jer ne moze ni za njih braniti.Nirton je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:06Koliko sportista Srba i Hrvata koji nastupaju za razne reprezentacije Bosne i Hercegovine je ne osjecaju kao svoju domovinu? Bolje je pitanje koliko je osjeca, ovo malo sto ima ima po Sarajevu, Tuzli i sl gradovima. To je pitanje drugih stvari, ne Vladana niti FK Sarajeva. Ja mu zelim srecu kao bivsem igracu mog kluba koji je mnogo toga dao ovom klubu, i velika je steta sto ne brani za nasu reprezentaciju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:54
Cuj samo, pa i jednom da je nastupio ne vidim razlog kad ne osjeca Bosnu kao svoju domovinu, da li bi ti igrao za neku drzavu koju ne volis a da nemas neki interes? Nastupi za repku uvijek dobru dodju kad dolazis iz slabijih liga kao sto je nasa, lakse te primjete skauti i jos milion razloga. I sto je dolazio na okupljanja? Sve to dobro dodje za karijeru, ili je on volio nasu drzavu pa je prestao volit jer nije dobio poziv ili sta vec, gluposti.
Ne kontam kako vam je Radovac izdajnik a Vladanov potez opravdavate, a prakticno su isto uradili, samo je Vladan jos gore uradio jer se od reprezentacije ne zivi i ne zaradjuje za zivot. Ne moze Radovac biti najgori a Vladan ma nek se popiso po reprezentaciji, ne ide to jedno uz drugo, dvostruki arsini.

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Misliš da je uspio skinuti Đipketa sa trona?Virtu4l je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:34AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:30https://www.slobodnaevropa.org/a/dijasp ... 75488.html
Al de ti objasni tokmaku.
Ubjedljivo najneinteligentniji.
Poredim u kontekstu golmanskog kvaliteta i statusa unutar reprezentacije. U ostalom, nema niko problem s tim što je Srbin samo je činjenica da to u Sarajevu nije pokazivao nego je strpljivo čekao svoju šansu.Stroj1946 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:17Ne mozes porediti Burica i Kovacevica, zbog pozadine koju imaju. Kovacevic je Srbin i kao takav ima mogucnost da automatski brani za Srbiju, i zbog povezanosti tamo i ovdje. Buric je naturalizovan. E sad koliko bi on pristo da brani za njih je pitanje. Nakon toliko vremena provedenog tamo, mozda i bi.
Dzeki su Cesi ako se ne varam nudili da igra za Cesku. Ne znam koliko je tu sad iskreno bilo, ali ja mislim da je i on to spominjao.
Da on brani za neki od jačih klubova u ligi petice pa da kažeš morao je dobiti šansu pa hajde, razumio bi ga, ovako je samo se precijenio. Mogao je nastaviti raditi ono što najbolje zna, izboriti transfer u neki jači klub i samim tim natjerati selektore da se bave s njim ali nešto imam osjećaj da je on u suštini samo čekao priliku da nam pokaže kako je on u stvari Srbin. Nema veze to što je rođen u Bosni i što ga je bosanski klub afirmirao u profesionalce, što je uživao podršku s tribina i bio jedan od omiljenih igrača.
- napoleon72
- Kontakt:
Kad treba pljuvat ovakve kao Vladan, svi su patriote. Kad igra reprezentacija, svi pozivaju na bojkot "Vicine prcije", pa guzoperi psuju Dzeki na utakmici, traze nesta. Ahmedhodzic heroj nacije jer nece da se odazove na okupljanje. Sta, znaci prema bosnji treba prihvatit poziv BiH pa nikad ne doci na okupljanje i bojkotovat sve, to je herojstvo? Buduci da dobar broj navijaca pljuje i po Dzeki jer "suti na kriminal".
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
napoleon72 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:38Kad treba pljuvat ovakve kao Vladan, svi su patriote. Kad igra reprezentacija, svi pozivaju na bojkot "Vicine prcije", pa guzoperi psuju Dzeki na utakmici, traze nesta. Ahmedhodzic heroj nacije jer nece da se odazove na okupljanje. Sta, znaci prema bosnji treba prihvatit poziv BiH pa nikad ne doci na okupljanje i bojkotovat sve, to je herojstvo? Buduci da dobar broj navijaca pljuje i po Dzeki jer "suti na kriminal".

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pazi da ideš da oživiš karijeru onda odabereš neki klub koji nije opterečen toliko rezultatom i gdje se porazi ne doživljavaju katastrofalno ovako u klubu gdje je sva krivica za stanje u kubu stavlja na teret igračima teško da ima drugi razlog osim novca pa jednostavno je spreman na to. Vratiti se u formu a znajući da se jedva čeka neki tvoj loš potez jako je teško a poznavajuci njegov temperamen teško da če ostati dužan ikome ko mu bude psovao. A i njegov kvalitet trenutno je upitan mislim da su ga doveli samo eto evo novi igrač ništa on nije bolji trenutno od Rustemovića a garant je dobo pet puta veću platu.Hansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:58Realno Sarajevo ima dosta bolju ekipu od nas trenutno, njima nebi ni mogao pomoci. Mogao je vjerovatno nekad ranije kad su povoljnaci iz Regije imali prednost, a bilo je takvih. I sad momak hoce da ozivi karijeru, u ligi gdje se ranije i dokazao, i smeta im sto je presao u Zelju. A za njega fakticki Zeljo prava prilika, u svom gradu, bolje mu je igrati pred publikom nego nekim objektivno slabijim klubovima iz lige, ne vjerujem da je tu opste zbog para, nego se momku igra.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sto se tice kvaliteta, ne bi ih ni poredio. Jer Buric je svoje odradio, dok od ovog treba jos ocekivati i vidjeti dokle ce stici jer ima 25 godina tek. Drugo je sto je on nestrpljiv i ima visko misljenje od sebi. Ili drugim rijecima cijeni sebe sto nekad nama u Bosni malo tesko razumiti taj mentalitet. Kod nas se naviklo da ti neko kaze jesi li cijenjen, dok on to zna i hoce da ubrza taj proces. Jednostavno ambciozan. Na stranu za koga se odluci, njegova je to stvar i on zna sta je za njega najbolje. Volio bi da brani za nas, ali ne mozes nikoga tjerati. Imas Jovica onog sto je u Milanu, rodjen u Bijeljini al on dugacije misli i osjeca, nebitno jel sad igro u nekom nasem klubu ili ne. Iskreno 90% Srba i Hrvata iz BiH zele igrati za te zemlje. Zato sam za da reprez. cini 90% Bosnjaka, kao sto je bio slucaj 2014. Tu onda nema problema. Nek svako svojoj strani ide i mirna kuca.chily-rz je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:31Poredim u kontekstu golmanskog kvaliteta i statusa unutar reprezentacije. U ostalom, nema niko problem s tim što je Srbin samo je činjenica da to u Sarajevu nije pokazivao nego je strpljivo čekao svoju šansu.Stroj1946 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:17Ne mozes porediti Burica i Kovacevica, zbog pozadine koju imaju. Kovacevic je Srbin i kao takav ima mogucnost da automatski brani za Srbiju, i zbog povezanosti tamo i ovdje. Buric je naturalizovan. E sad koliko bi on pristo da brani za njih je pitanje. Nakon toliko vremena provedenog tamo, mozda i bi.
Da on brani za neki od jačih klubova u ligi petice pa da kažeš morao je dobiti šansu pa hajde, razumio bi ga, ovako je samo se precijenio. Mogao je nastaviti raditi ono što najbolje zna, izboriti transfer u neki jači klub i samim tim natjerati selektore da se bave s njim ali nešto imam osjećaj da je on u suštini samo čekao priliku da nam pokaže kako je on u stvari Srbin. Nema veze to što je rođen u Bosni i što ga je bosanski klub afirmirao u profesionalce, što je uživao podršku s tribina i bio jedan od omiljenih igrača.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 17 jan 2024, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li većeg gušta nego gledati pripremne mečeve iz Međugorja
username checks outOsttribine je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:24Nije, nego od majora Tomislava Šipčića, bivseg igraca Želje iz generacije Ivice Osima, hajde izguglaj sad malo o njemu posto si balav.RajvoSA03 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:05Htio sam da igram za Srbiju, ali se malo zakomplikovalo i sada ova situacija stoji nerazriješena. Ne mogu da kažem šta je rješenje, ali UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju.
I onda dodju kobiljoglavci i zivotom ga brane. Ali dobro valjda im je u navici to jos od klupskog psihologa - ratnog zlocinca
Jb vas Vladan Kovacevic, pa i Zvjezdan Misimovic je nastupao za mladu selekciju Srbije, pa kad su ga **** i nisu mu dali sansu u A selekciji, dosao je da igra za BiH i ostavio dobar trag.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Agoniji skretnicara se ne nazire kraj. Gasi klub.
- TurkishAirlines
Sve ce to Samir da regulise

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, johntravolta123, Simi i 30 gostiju.