Daj ba, lik nije uspio u Novom Pazaru ni u drugoj Grckoj. Radovac onaj u Velezu i sad su dva razlicita svijeta. Kad krene naopako odmah ce ga na zub uhvatiti, pa Rustema su non stop pljuvali i kad nije igro. Znaci da je bas ocajan.Hansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:58Realno Sarajevo ima dosta bolju ekipu od nas trenutno, njima nebi ni mogao pomoci. Mogao je vjerovatno nekad ranije kad su povoljnaci iz Regije imali prednost, a bilo je takvih. I sad momak hoce da ozivi karijeru, u ligi gdje se ranije i dokazao, i smeta im sto je presao u Zelju. A za njega fakticki Zeljo prava prilika, u svom gradu, bolje mu je igrati pred publikom nego nekim objektivno slabijim klubovima iz lige, ne vjerujem da je tu opste zbog para, nego se momku igra.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ne radi se uopste o tome. Vec se radi o tome da vama taj igrac uopste nije potreban, i opet vam smeta sto se pronasao nekako da dodje u Zelju. Sto bi npr meni sada smetalo da vi dovedete nekog bivseg Zelje koji nama nije interesantan. Naravno hipoteticki pricamo, jer nama trenutno svako moze pomociboki86 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:04Citiram te nakon sto prvi put kiksa, a ta publika krene spominjati mrtve, majke, pitar. Prvi ide na zub. To je tako kod nas, i da je obrnuta situacija bilo bi isto. Sam pao sam se ubio. Plus je slabih zivaca i jos slabije psiheHansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:58Realno Sarajevo ima dosta bolju ekipu od nas trenutno, njima nebi ni mogao pomoci. Mogao je vjerovatno nekad ranije kad su povoljnaci iz Regije imali prednost, a bilo je takvih. I sad momak hoce da ozivi karijeru, u ligi gdje se ranije i dokazao, i smeta im sto je presao u Zelju. A za njega fakticki Zeljo prava prilika, u svom gradu, bolje mu je igrati pred publikom nego nekim objektivno slabijim klubovima iz lige, ne vjerujem da je tu opste zbog para, nego se momku igra.

Jel i Nadarevic vratio trofej "Ismir Pintol" ili sam ja nesto pobrko.skullcrusher je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:30Ostat ce mozda samo u sjecanju svima kao jedini koji je morao vratiti trofej " Ismir Pintol " i kao bezlican lik, koji je izgubio sve pa i dostojanstvo.worchester je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:18Ne znam sto pojedini navijaci fks skacu na radovca kad je realno ojebina od igraca u odnosu na njihov trenutni roster. Lik kad bi dosao u sarajevo,realno bio bi 17-18igrac,dakle sora rotacija. I to sto je otisao u gradskog rivala jaka stvar.....hocu da kazem da on nije kvalitet tipa julardzija ili hasic pa da kazes pichka odabrao zelju u.jesto da se vrati u sarajevo.
To isto ko kad bi navijaci borca **** sve po spisku fedoru predragovicu kada bi otisao u tipa velez ili zrinjski (nerealno skroz).
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Jeste vratio trofej, ali Safet nije potpisao za zelju i ime je sinu Ismir daoKamaga11 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:10Jel i Nadarevic vratio trofej "Ismir Pintol" ili sam ja nesto pobrko.skullcrusher je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:30Ostat ce mozda samo u sjecanju svima kao jedini koji je morao vratiti trofej " Ismir Pintol " i kao bezlican lik, koji je izgubio sve pa i dostojanstvo.worchester je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:18Ne znam sto pojedini navijaci fks skacu na radovca kad je realno ojebina od igraca u odnosu na njihov trenutni roster. Lik kad bi dosao u sarajevo,realno bio bi 17-18igrac,dakle sora rotacija. I to sto je otisao u gradskog rivala jaka stvar.....hocu da kazem da on nije kvalitet tipa julardzija ili hasic pa da kazes pichka odabrao zelju u.jesto da se vrati u sarajevo.
To isto ko kad bi navijaci borca **** sve po spisku fedoru predragovicu kada bi otisao u tipa velez ili zrinjski (nerealno skroz).
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
+1
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Po cemu je nacionalista i cetnik, osim sto zbog licnih razloga ne igra za reprezentaciju? Kazes ,,Psuj Delacu, ali je zato Vladan heroj", a Delac uradio isto sto i Vladan - rođen u BIH ali branio za Hrvatsku.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Vi imate bas debel obraz. Sad da dodje Nedo Turkovic u Sarajevo i da nam to prodje kao vama ovo? Lik kondome plave objavljivao sto mu je stari kupio za rodjendan i ismijavao vas,malo dostojanstva treba imat. Prizivali ste neke igrace nase bivse koji su pljuvali po vasem klubu i vama je to ok?Hansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:10Ne radi se uopste o tome. Vec se radi o tome da vama taj igrac uopste nije potreban, i opet vam smeta sto se pronasao nekako da dodje u Zelju. Sto bi npr meni sada smetalo da vi dovedete nekog bivseg Zelje koji nama nije interesantan. Naravno hipoteticki pricamo, jer nama trenutno svako moze pomociboki86 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:04Citiram te nakon sto prvi put kiksa, a ta publika krene spominjati mrtve, majke, pitar. Prvi ide na zub. To je tako kod nas, i da je obrnuta situacija bilo bi isto. Sam pao sam se ubio. Plus je slabih zivaca i jos slabije psiheHansestadt je napisao/la: ↑17 jan 2024, 15:58Realno Sarajevo ima dosta bolju ekipu od nas trenutno, njima nebi ni mogao pomoci. Mogao je vjerovatno nekad ranije kad su povoljnaci iz Regije imali prednost, a bilo je takvih. I sad momak hoce da ozivi karijeru, u ligi gdje se ranije i dokazao, i smeta im sto je presao u Zelju. A za njega fakticki Zeljo prava prilika, u svom gradu, bolje mu je igrati pred publikom nego nekim objektivno slabijim klubovima iz lige, ne vjerujem da je tu opste zbog para, nego se momku igra.![]()
Kakva paralela, potez Kovačevića = dijaspora

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sto je nacionalista slikao se pored srpske zastave? Lika izlevatili u repci,skontao na vrijeme koliko je sati i vozdra koji ce mu k. samo na dobitku moze biti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izdajnik države, šta je to uradio, zapucao na nju?
Ili je samo odyebao Vico i co?
Četnik? No comment, suvišno je išta komentarisati.
Da je nacionalista, isto mi je smiješno išta dodati, samo si nabacao niz riječi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakve ublehe majko moja , vrijeme ce pokazati jel pojacanje ili nije, propo ovo propo ono, nije igro ovolko .. price za moj qrac, utakmice su mjerilo, ja licno mislim da ce biti medju boljim u nastavku, vidjet cemo . Pitari mozete mu se sageti i pofanflati, njegov posao je igrat lopte , fks mu je okrenuo ledja kad je bilo najpotrebnije, podrska momku i odyebaus od decka
- Osttribine
- Kontakt:
Koliko bespotrebne polemike o poluigracu Radovcu, niti je sta FK Sarajevu duzan, a niti FK Sarajevo njemu. Lik je u karijeri do sada odigrao mozda dvije sezone da valja, od toga jednu u Sarajevu (u tandemu sa Cimirotom), drugu u Velezu, a Sarajevo ga je trpilo kao malo koga i debelo ga placalo. On je i u Velezu stagnirao zadnju sezonu i otisao u Novi Pazar gdje vec i na kraju u drugu grcku ligu. Cisto sumnjam da je on trenutno za bilo koji klub u nasoj ligi pojacanje ali eto. Samo je smijesno sto je od sebe klovna napravio jer je pjevao pjesme protiv Zelje i je.bavao im sve zivo sto ce sigurno doci na naplatu prvu losu tekmu kad odigra kao i onaj mali Resic ili ovaj Rustemovic nedavno. Ali dobro to je vec njegov problem.
-
- Kontakt:
Matej Delac je citavu reprezentativnu karijeru branio za Hrvatsku, od najmladjih selekcija pa do mlade do koje je dogurao. Vladan Kovacevic je branio za nasu reprezentaciju dok mu je to trebalo, jer se mlad igrac dosta lakse moze prodati ako ima nastupe za repku, znaci branio cisto iz interesa. Poslije je tek skontao da je Srbin i da hoce da brani za Srbiju, smijesno i neuporedivo sa Delacem.
Do jucer bio Marko danas Mehmed. Durmitorsko kopile
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa evo pitanje za ove sto brane Kovacevica, sto je branio za nasu mladu repku ako ne osjeca Bosnu i Hercegovinu kao svoju domovinu i drzavu za koju zeli da brani?
Kakve veze ima i da posalju 100 milijardi, ljudi odlaze, ostaju stariji, natalitet u ogromnom padu u drzavi i jednog dana oni vise nece imati kome slati jer ce ostati zivjeti u tim zemljama debilu. hahahah s kakvim se imbecilima raspravljam samoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:30https://www.slobodnaevropa.org/a/dijasp ... 75488.html
Al de ti objasni tokmaku.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 17 jan 2024, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:30https://www.slobodnaevropa.org/a/dijasp ... 75488.html
Al de ti objasni tokmaku.
Ubjedljivo najneinteligentniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, BarbareZeljin, invincible1921, MikiPirs, MostarReds22, OldTownDistrict, riki46, ronaldo99, StarmoCity, svrakino1921, Taree, tutankamon1905, voltron30 i 107 gostiju.