English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Arvid
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Arvid » 17 jan 2024, 17:46

Ja samo ne znam kakve veze ima Mourinho sa ovom temom. Osvrnimo se presudama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 17 jan 2024, 17:49

Nije baš činjenica, više je nepoznata. Nema se nikakav input da li bi mogao ili ne. Za Pepa se može pričati da je pi.čka jer ne smije izaći iz svoje komfort zone i enormnih budžeta. Ja lično mislim da neće nikad ni izaći jer ni on ne vjeruje da bi mogao van nje, jer je, ponavljam, pi.čka :mrgreen:

Mourinho je dokazao da ne može voditi veliki klub. Spominje se uvijek ta jedna sezona u Realu, a ignorišu sezone prije gdje je dobijao kurcem po čelu i slavio osvajanje kupa kao Bajram, i sezonu kasnije gdje mu je 7up Barca bez trenera uzela titulu, napunio ga Dortmund u LP i dobio Atletico u kupu. Uspio je kroz godinu dana nakon rekordno osvojene lige (100 bodova) pokidati odnose sa igračima i dobiti otkaz nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora. Treba i to znati.

Odličan, i vjerovatno, najbolji trener za male klubove.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 17 jan 2024, 17:52

Arvid je napisao/la:
17 jan 2024, 17:46
Ja samo ne znam kakve veze ima Mourinho sa ovom temom. Osvrnimo se presudama.
Nema još, ali...

slika
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 jan 2024, 17:58

Mourinho je postavio temelje Reala koji ce kasnije uzeti 4 LP u 5 godina. Carlo je fakticki samo naslijedio njegovu ekipu. 2013. je puklo zbog svlacionice, a i tu se ispostavilo da je Mou bio u pravu za dosta stvari. Najveci kiks u Realu mu je svakako 2012. i revans na Bernabeu protiv Bayerna kad se bespotrebno povukao na 2:0 nakon 10ak minuta igre.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 17 jan 2024, 18:00

Jabroni je napisao/la:
17 jan 2024, 17:49
Nije baš činjenica, više je nepoznata. Nema se nikakav input da li bi mogao ili ne. Za Pepa se može pričati da je pi.čka jer ne smije izaći iz svoje komfort zone i enormnih budžeta. Ja lično mislim da neće nikad ni izaći jer ni on ne vjeruje da bi mogao van nje, jer je, ponavljam, pi.čka :mrgreen:

Mourinho je dokazao da ne može voditi veliki klub. Spominje se uvijek ta jedna sezona u Realu, a ignorišu sezone prije gdje je dobijao kurcem po čelu i slavio osvajanje kupa kao Bajram, i sezonu kasnije gdje mu je 7up Barca bez trenera uzela titulu, napunio ga Dortmund u LP i dobio Atletico u kupu. Uspio je kroz godinu dana nakon rekordno osvojene lige (100 bodova) pokidati odnose sa igračima i dobiti otkaz nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora. Treba i to znati.

Odličan, i vjerovatno, najbolji trener za male klubove.
Rekao bih da mu je i prva sezona bila dosta dobra obzirom da je Real završio sa 92 boda u ligi, osvojili su kup protiv Barcelone i ispali u polufinalu LP od Barcelone, vjerovatno jedne od top 3 ekipe svih vremena. Treća je već bila dosta lošija, što se i očekivalo kad uzmeš neki uzorak.

Dolazili su tri put uzastopno do polufinala LP, a prije toga su 8 godina u nizu ispadali u osmini. Ne bih baš rekao da je za male klubove, više je za neki instant uspjeh, bez da sa njim možeš graditi ekipu na duži period ko što možeš sa Kloppom npr

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 17 jan 2024, 18:25

JayCatwright je napisao/la:
17 jan 2024, 18:00
Rekao bih da mu je i prva sezona bila dosta dobra obzirom da je Real završio sa 92 boda u ligi, osvojili su kup protiv Barcelone i ispali u polufinalu LP od Barcelone, vjerovatno jedne od top 3 ekipe svih vremena. Treća je već bila dosta lošija, što se i očekivalo kad uzmeš neki uzorak.

Dolazili su tri put uzastopno do polufinala LP, a prije toga su 8 godina u nizu ispadali u osmini.
Imao je i blank check i ozbiljnu ekipu. I u ligi i u ligi prvaka je bio dobar ali nedovoljno dobar. Sezona nakon što je Guardiolu otjerao iz Barce je trebala biti sezona iskoraka, a sve se raspalo. Uspio je takav momentum protračiti. To nije mala stvar, makar bilo tačno ovo što Epi kaže da je on postavio temelje. S njim nisu uzeli nijednu, a mislim da i ne bi uzeli ove kasnije da je on ostao.
Ne bih baš rekao da je za male klubove, više je za neki instant uspjeh, bez da sa njim možeš graditi ekipu na duži period ko što možeš sa Kloppom npr
Hm, da, slažem se, tačnije je to. Ali onda ima jako uzak dijapazon dijelovanja, i neće ga dovesti nijedna ozbiljna velika ekipa, već će završiti tipa u ovakvom horuk Chelsea-ju.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 17 jan 2024, 18:42

Skroz smetnuh da je to Pepu bila zadnja sezona iskreno
Jabroni je napisao/la:
17 jan 2024, 18:25
Hm, da, slažem se, tačnije je to. Ali onda ima jako uzak dijapazon dijelovanja, i neće ga dovesti nijedna ozbiljna velika ekipa, već će završiti tipa u ovakvom horuk Chelsea-ju.
Da, pogotovo sad. Rekao bih da je prije bilo drugačije i da je možda prerano nadmasio sam sebe u prvom mandatu u Chelseau, jer vjerujem da je tad i zamišljen da bude longterm, ali je zbog karaktera postao Conte tip menadzera.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 17 jan 2024, 18:56

Mourinho je u prvom mandatu u Chelseaju uspio primiti samo 15 golova za sezonu, sumnjam da je ikome ikada to pošlo za rukom.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jan 2024, 19:01

Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 17 jan 2024, 19:02

I Mourinho i Klopponja su bolji treneri od pizdeka pepuna
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 jan 2024, 19:03

Poredit Kloppa i Moua je neumjesno. Jose je apsolutno po svemu veci trener od Kloppa. On je u Liverpoolu prezivljavao sezone za kakve bi u Realu letio s klupe i prije kraja sezone.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 17 jan 2024, 19:04

Lillard je napisao/la:
17 jan 2024, 19:01
Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.
Koga boli qrac za igru, čovjek bi čak i vama trofej donio da ćelavac nije zajebao. :salut:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 jan 2024, 19:09

VivaLaStella je napisao/la:
17 jan 2024, 19:02
Jesu ko što je Ronaldo bolji od Messija,

Otprilike ta razlika

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 17 jan 2024, 19:10

Lako je sa Cityem osvajati triplete haj nek ovoji intertoto kup sa Romom. Ili haj nek bude drugi sa Unitedom.

:rol:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jan 2024, 19:13

Judd je napisao/la:
17 jan 2024, 17:15
Od svih nabrojanih rezultata, osvrnuo bih se na jedan,

najbolja sezona Uniteda. Kakav argument jbte. Neko neupućen bi rekao da je to bila tripleta sezona. :rol:

Ili ovo za intertoto kup sa Romom. Umjesto da se zapita kako je uopšte portugalski kmečavac završio u Romi, on njemu upisuje kao neki uspjeh tu sprdnju od takmičenja kojeg je i WH osvojio.
Pa kad nemaju nista drugo, lik od Reala nije vrhunski trener, zato i jest zavrsio u Romi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 17 jan 2024, 19:41

Judd je napisao/la:
17 jan 2024, 19:10
Lako je sa Cityem osvajati triplete haj nek ovoji intertoto kup sa Romom. Ili haj nek bude drugi sa Unitedom.

:rol:
slika

Care moj... Treba i ovo uspjet..
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 17 jan 2024, 19:42

I sta kazu, kad ce presuda cityju? Izgleda bi moglo biti belaja za 115 stavki u gotovo 10 godina?
CPOJ

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 jan 2024, 20:09

Finn je napisao/la:
17 jan 2024, 19:04
Lillard je napisao/la:
Koga boli qrac za igru, čovjek bi čak i vama trofej donio da ćelavac nije zajebao. :salut:
Daj molim te, po.srao ga zdrijeb, City bi svejedno osvojio to. Cuj koga boli k za igru, pitao bi te ja da to gledas cca 2 godine.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 17 jan 2024, 20:18

Lillard je napisao/la:
Bi ga uzeli nazad. Bilo bi bolje sigurno nego ovo zadnje lutanje sa trenerskim neautoritetima. Gaje svi neku napadačku igru, a k‘o dobro uštimani mrtvaci naprijed. Više Mourinhove kontre donesu prema naprijed nego ovo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 jan 2024, 20:30

I to je istina, daj bar da je jedan dio terena sklopljen kako treba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.