English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja samo ne znam kakve veze ima Mourinho sa ovom temom. Osvrnimo se presudama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije baš činjenica, više je nepoznata. Nema se nikakav input da li bi mogao ili ne. Za Pepa se može pričati da je pi.čka jer ne smije izaći iz svoje komfort zone i enormnih budžeta. Ja lično mislim da neće nikad ni izaći jer ni on ne vjeruje da bi mogao van nje, jer je, ponavljam, pi.čka
Mourinho je dokazao da ne može voditi veliki klub. Spominje se uvijek ta jedna sezona u Realu, a ignorišu sezone prije gdje je dobijao kurcem po čelu i slavio osvajanje kupa kao Bajram, i sezonu kasnije gdje mu je 7up Barca bez trenera uzela titulu, napunio ga Dortmund u LP i dobio Atletico u kupu. Uspio je kroz godinu dana nakon rekordno osvojene lige (100 bodova) pokidati odnose sa igračima i dobiti otkaz nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora. Treba i to znati.
Odličan, i vjerovatno, najbolji trener za male klubove.

Mourinho je dokazao da ne može voditi veliki klub. Spominje se uvijek ta jedna sezona u Realu, a ignorišu sezone prije gdje je dobijao kurcem po čelu i slavio osvajanje kupa kao Bajram, i sezonu kasnije gdje mu je 7up Barca bez trenera uzela titulu, napunio ga Dortmund u LP i dobio Atletico u kupu. Uspio je kroz godinu dana nakon rekordno osvojene lige (100 bodova) pokidati odnose sa igračima i dobiti otkaz nakon potpisivanja četverogodišnjeg ugovora. Treba i to znati.
Mourinho je postavio temelje Reala koji ce kasnije uzeti 4 LP u 5 godina. Carlo je fakticki samo naslijedio njegovu ekipu. 2013. je puklo zbog svlacionice, a i tu se ispostavilo da je Mou bio u pravu za dosta stvari. Najveci kiks u Realu mu je svakako 2012. i revans na Bernabeu protiv Bayerna kad se bespotrebno povukao na 2:0 nakon 10ak minuta igre.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rekao bih da mu je i prva sezona bila dosta dobra obzirom da je Real završio sa 92 boda u ligi, osvojili su kup protiv Barcelone i ispali u polufinalu LP od Barcelone, vjerovatno jedne od top 3 ekipe svih vremena. Treća je već bila dosta lošija, što se i očekivalo kad uzmeš neki uzorak.Jabroni je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:49Nije baš činjenica, više je nepoznata. Nema se nikakav input da li bi mogao ili ne. Za Pepa se može pričati da je pi.čka jer ne smije izaći iz svoje komfort zone i enormnih budžeta. Ja lično mislim da neće nikad ni izaći jer ni on ne vjeruje da bi mogao van nje, jer je, ponavljam, pi.čka![]()
Dolazili su tri put uzastopno do polufinala LP, a prije toga su 8 godina u nizu ispadali u osmini. Ne bih baš rekao da je za male klubove, više je za neki instant uspjeh, bez da sa njim možeš graditi ekipu na duži period ko što možeš sa Kloppom npr
Imao je i blank check i ozbiljnu ekipu. I u ligi i u ligi prvaka je bio dobar ali nedovoljno dobar. Sezona nakon što je Guardiolu otjerao iz Barce je trebala biti sezona iskoraka, a sve se raspalo. Uspio je takav momentum protračiti. To nije mala stvar, makar bilo tačno ovo što Epi kaže da je on postavio temelje. S njim nisu uzeli nijednu, a mislim da i ne bi uzeli ove kasnije da je on ostao.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:00Rekao bih da mu je i prva sezona bila dosta dobra obzirom da je Real završio sa 92 boda u ligi, osvojili su kup protiv Barcelone i ispali u polufinalu LP od Barcelone, vjerovatno jedne od top 3 ekipe svih vremena. Treća je već bila dosta lošija, što se i očekivalo kad uzmeš neki uzorak.
Dolazili su tri put uzastopno do polufinala LP, a prije toga su 8 godina u nizu ispadali u osmini.
Hm, da, slažem se, tačnije je to. Ali onda ima jako uzak dijapazon dijelovanja, i neće ga dovesti nijedna ozbiljna velika ekipa, već će završiti tipa u ovakvom horuk Chelsea-ju.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jan 2024, 18:00Ne bih baš rekao da je za male klubove, više je za neki instant uspjeh, bez da sa njim možeš graditi ekipu na duži period ko što možeš sa Kloppom npr
- JayCatwright
- Kontakt:
Skroz smetnuh da je to Pepu bila zadnja sezona iskreno
Da, pogotovo sad. Rekao bih da je prije bilo drugačije i da je možda prerano nadmasio sam sebe u prvom mandatu u Chelseau, jer vjerujem da je tad i zamišljen da bude longterm, ali je zbog karaktera postao Conte tip menadzera.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mourinho je u prvom mandatu u Chelseaju uspio primiti samo 15 golova za sezonu, sumnjam da je ikome ikada to pošlo za rukom.
Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- VivaLaStella
- Kontakt:
I Mourinho i Klopponja su bolji treneri od pizdeka pepuna
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Poredit Kloppa i Moua je neumjesno. Jose je apsolutno po svemu veci trener od Kloppa. On je u Liverpoolu prezivljavao sezone za kakve bi u Realu letio s klupe i prije kraja sezone.
Koga boli qrac za igru, čovjek bi čak i vama trofej donio da ćelavac nije zajebao.Lillard je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:01Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.

Jesu ko što je Ronaldo bolji od Messija,VivaLaStella je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:02I Mourinho i Klopponja su bolji treneri od pizdeka pepuna
Otprilike ta razlika
Lako je sa Cityem osvajati triplete haj nek ovoji intertoto kup sa Romom. Ili haj nek bude drugi sa Unitedom.VivaLaStella je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:02I Mourinho i Klopponja su bolji treneri od pizdeka pepuna

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pa kad nemaju nista drugo, lik od Reala nije vrhunski trener, zato i jest zavrsio u RomiJudd je napisao/la: ↑17 jan 2024, 17:15Od svih nabrojanih rezultata, osvrnuo bih se na jedan,
najbolja sezona Uniteda. Kakav argument jbte. Neko neupućen bi rekao da je to bila tripleta sezona.
Ili ovo za intertoto kup sa Romom. Umjesto da se zapita kako je uopšte portugalski kmečavac završio u Romi, on njemu upisuje kao neki uspjeh tu sprdnju od takmičenja kojeg je i WH osvojio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- VivaLaStella
- Kontakt:
Judd je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:10Lako je sa Cityem osvajati triplete haj nek ovoji intertoto kup sa Romom. Ili haj nek bude drugi sa Unitedom.VivaLaStella je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:02I Mourinho i Klopponja su bolji treneri od pizdeka pepuna
![]()

Care moj... Treba i ovo uspjet..
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
I sta kazu, kad ce presuda cityju? Izgleda bi moglo biti belaja za 115 stavki u gotovo 10 godina?
CPOJ
Daj molim te, po.srao ga zdrijeb, City bi svejedno osvojio to. Cuj koga boli k za igru, pitao bi te ja da to gledas cca 2 godine.Finn je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:04Koga boli qrac za igru, čovjek bi čak i vama trofej donio da ćelavac nije zajebao.Lillard je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:01Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Pensioner26
- Kontakt:
Bi ga uzeli nazad. Bilo bi bolje sigurno nego ovo zadnje lutanje sa trenerskim neautoritetima. Gaje svi neku napadačku igru, a k‘o dobro uštimani mrtvaci naprijed. Više Mourinhove kontre donesu prema naprijed nego ovo.Lillard je napisao/la: ↑17 jan 2024, 19:01Kad vam je toliko dobar, bi li ga uzeli u vas klub? I ja sam mislio, pa to je Mourinho, sigurno ima u njemu jos nesto. Nema. Takav nekada vrhunski trener i mozak da ne moze napravit napadacki igru je meni smijesno. Oci krvare gledajuc njegove ekipe poslije Madrida.
I to je istina, daj bar da je jedan dio terena sklopljen kako treba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.