Čekićem se po glavi, ponovo pročitaj što sam napisao, pa onda piši nešto.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:02Što se raduješ?
To znači za vas 2. Federacije.
Sportski pozdrav.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Realno bolje da su u Španiju otišli. Tamo te tresne neki španski gigant i tjt. Od Međugorja možeš uvijek izgubit, naši smo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
U kojoj liZi Španije igra ova ekipa međunožja, koja je natamburala goCpodina ?
P.S. Šta ovo puše u Španiji 'vako ???
P.S. Šta ovo puše u Španiji 'vako ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
FC Ferroviario 1:2 FC Entrepierna
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Međugorje je prvi dio sezone u Drugoj ligi Jug završilo na desetom mjestu sa 18 osvojenih bodova, a ova liga broji 15 klubova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Koliko smo mi kao država puni ubleha, nevjerovatno. Sve neki stručnjaci ovo ono, niko pojma o životu nema...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne znaš ti šta to sve znači. Pogotovo ne znaš kakvu težinu nosi kada kažeš za nekoga da je četnik. Sad da te pitam da mi objasniš zašto vjerovatno ne bi znao reći.
Pravdamo, je li to problem? Je li nam trebaš ti da opravdanje ne bi bilo bolest?19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2024, 16:40Od svih Bosnjaka, jedino pitari pravdaju Vladana...nije to bolest rijetka
A zašto ga pravdamo, pa prisjeti se svih dešavanja između njega i reprezentacije. Vrati malo film unazad.
Ovo napišeš kada ne znaš šta drugo da napišeš. Možeš mi objasniti zašto prosjek?
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 17 jan 2024, 20:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Nas Zeljkan ,ako nastavi ovako, vrlo brzo bi mogao prvenstvene tekme sa Medjugorjem igrati... 

Oni bi bili Centar, a tamo ih čekaju Baton i Famos

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Čuj nije niko plakao, nije malo sutra, daj bolan koga lažeš. I Kovačević ima šansu da izgradi puno bolju karijeri od Burića. I nije se Kovačević odrekao reprezentacije, već je ****.
Majke mi, ogroman broj ljudi ništa ne prati. Svi čitaju naslove i gledaju slike.
-
- Kontakt:
Sta kazu kone i ova njihova ubleha Virtuoz? Pitarima vec poceli cirevi pucat,ide se Spanija pripreme,omladinci turnir a tek pojacanja hahah stvarno ljudi imaju najace viceve.
Svi pišu o porazu od Međugorja, a niko da spomene da su igrali bez Radovca danas.
Ma nekako bi im sredili da igraju s Medjugorjem, zbog ovog trening centra,Dodik je im je i ovako pripreme poklonio za badze...
Mozda imaju i paintball terene tamo, navikao je nas Zeljkan da se igraci nekad medjusobno popucaju...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma je li ovo Stefo Bulić realizovao prvi transfer.
https://sportsport.ba/fudbal/mandic-gos ... inu/466754
https://sportsport.ba/fudbal/mandic-gos ... inu/466754
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Čak i GOSK zaraduje više na transferima od Željkana! 

-
- Kontakt:
Nije se odrekao, upravu si.Morpheus je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:46Čuj nije niko plakao, nije malo sutra, daj bolan koga lažeš. I Kovačević ima šansu da izgradi puno bolju karijeri od Burića. I nije se Kovačević odrekao reprezentacije, već je ****.
Majke mi, ogroman broj ljudi ništa ne prati. Svi čitaju naslove i gledaju slike.
Odyebao je i reprezentaciju i Bosnu i Hercegovinu.
-
- Kontakt:
A na kraju članka:Iz Bulevara Ivice Osima: Kozarić i Gredić bi u Želju, ali im ne da Misimović preko "svojih" članova u Skupštini kluba. Da li je to moguće?
Ugasiće ih irfo, veteran mrmot/dokoljenko i ekipa, ne trebaju im neprijatelji nit zayebavanjeI da ne zaboravimo, naravno da je za sve “kriv” Amar Osim. On je kriv i kad trolejbus pored Grbavice prođe kroz crveno svjetlo na semaforu…

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Direktorcic, held9, itatabisine, Mostarska, riki46 i 62 gosta.