Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo je jedan šampion pripremnih utakmica!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Simpatičan si ti@virtuelni
Ne znam samo kako ti se da vise?!
Al,doduše služba je služba.
Ne znam samo kako ti se da vise?!
Al,doduše služba je služba.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sarajevske balije koje ga zovu "jednim od njih", jer je za 200 maraka kupio članskih

Sutra da zapuca takvi bi prešli na stranu agresora za vreću brašna, nek nas i yebu svaki dan iz godine u godinu kad smo ovakvi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ima među balijama gorih od njega milion puta. Za mene su gore balije kao Demidžić i kompanija, koji bi za šaku love prodali svoju mater.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 09:23Sarajevske balije koje ga zovu "jednim od njih", jer je za 200 maraka kupio članskih![]()
Sutra da zapuca takvi bi prešli na stranu agresora za vreću brašna, nek nas i yebu svaki dan iz godine u godinu kad smo ovakvi.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
I to stoji, slažem se, ti spadaju u ovaj koš koji bi nas isto prodali za vreću brašna, eventualno tenderfks74 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 09:29Ima među balijama gorih od njega milion puta. Za mene su gore balije kao Demidžić i kompanija, koji bi za šaku love prodali svoju mater.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 09:23Sarajevske balije koje ga zovu "jednim od njih", jer je za 200 maraka kupio članskih![]()
Sutra da zapuca takvi bi prešli na stranu agresora za vreću brašna, nek nas i yebu svaki dan iz godine u godinu kad smo ovakvi.![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Đipke je ok lik, stariji frajer, pamti neka druga, normalnija vremena.
Ne bih ja njega tropao u koš sa Aneksom, dondonom, holymanom i ostalim intelektualnim protozoama tipa ameba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kopile Durtmitorsko, onO će da prosuđuje o intelektualnim karakteristikama i onO donosi kao sud o inteligenciji. Hahahaha
Yebem li ti klicu seljačku u štali u kojoj si začet.
Yebem li ti klicu seljačku u štali u kojoj si začet.
Ovoga iznad sam namjerno izostavio u prethodnom postu. Kao što se vidi iz njegovih upisa, on je kategorija ispod one koju sam naveo. Naučnici bi rekli da je nemoguće, da to ne postoji, ali ipak postoji i uvjerili bi se samo da ga upoznaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tebi je ovo život i kao takvog te definisalo i kao takav se sa ovim ovdje identifikuješ. 15 godina i 60000 postova je rezultat koliko si mentalno zaostao. Nema ko te nije pljuvo ovdje, svaršavo po tebi i čak te zvali na marisane. Obraza svakako nemaš to se vidi. Zamisli odrasteš ovdje na forumu. Gnjido jedna beskarakterna.
Fakat, kod naseg Zeljkana ovi treneri sto se mijenjaju ko na filmskoj traci, svi se ko pijan plota drze iste matrice...
Basic pricao kako su dobro igrali,kako su bili bolji, kako ih nece gol...
Onaj saudijac nastavio sa izjavama gdje je Nerko stao, ali je otisao i korak dalje pa se sprdao sa navijacima i ligom
Bruno, covjek, kazu ozbiljan trener, fasuje od treceligasa i mrtav hladan nam izbaci omjer sansi 17-3 i opravda to umornim nogama...
Cuj umorne noge, pa trebao im je reci onda neka rukama zabijaju jadnom Medjugorju...
Covjek se pohvali dobrim prilikama ko da je Boga mi igrao prijateljsku protiv Hofenhajma , a ne protiv ekipe kojoj Stolac slozi 6 komada...
Moj Bruno, izgleda da ti u nasem Zeljkanu neces premasiti prosjecan rok trajanja od tri mjeseca...
Onaj saudijac nastavio sa izjavama gdje je Nerko stao, ali je otisao i korak dalje pa se sprdao sa navijacima i ligom
Bruno, covjek, kazu ozbiljan trener, fasuje od treceligasa i mrtav hladan nam izbaci omjer sansi 17-3 i opravda to umornim nogama...
Cuj umorne noge, pa trebao im je reci onda neka rukama zabijaju jadnom Medjugorju...
Covjek se pohvali dobrim prilikama ko da je Boga mi igrao prijateljsku protiv Hofenhajma , a ne protiv ekipe kojoj Stolac slozi 6 komada...
Moj Bruno, izgleda da ti u nasem Zeljkanu neces premasiti prosjecan rok trajanja od tri mjeseca...

posto si uposlenik kluba bolje bi bilo da nam pises ko je to juce na koga nasrno u svlacinici nakon poraza od vatrogasne stanice medjugorje a ne da izazivas aneksa da ti jeb.e cega se sjeti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ma daju svakom novom uposleniku priručnik - Mitomanija za početnike. Svaki isti. Da izgube od stanara Lorisa pričali bi o tom kako su bolje igrali ali eto.
Tačno je čitav svijet promijenio tu matricu, bolji je onaj koji pobijedi na kraju. Mislim fudbal se igra za rezultat, ako izgubiš 2:1 od trećeligaša gdje većina igrača ima posao onda izjavit da si bio bolji ali te nije htjelo govori u kojem pravcu će ploviti plava barka s njim na čelu, umjesto da kaže sramotan pristup, sramotna partija. Postalo im normalno da igraju egal utakmice sa trećeligaše da ih izbaci drugoligaš sve im normala.
Tačno je čitav svijet promijenio tu matricu, bolji je onaj koji pobijedi na kraju. Mislim fudbal se igra za rezultat, ako izgubiš 2:1 od trećeligaša gdje većina igrača ima posao onda izjavit da si bio bolji ali te nije htjelo govori u kojem pravcu će ploviti plava barka s njim na čelu, umjesto da kaže sramotan pristup, sramotna partija. Postalo im normalno da igraju egal utakmice sa trećeligaše da ih izbaci drugoligaš sve im normala.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Bas za nepovjerovati i cini mi se da taj prirucnik i postoji...jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:26Ma daju svakom novom uposleniku priručnik - Mitomanija za početnike. Svaki isti. Da izgube od stanara Lorisa pričali bi o tom kako su bolje igrali ali eto.

Ovi konobari, pekari, granapdzije , ljudi ni pripreme nisu poceli, iskupili se reda radi da to odigraju i on kao "ozbiljan" trener izjavi, odnos sansi 17-3 u nasu korist...

Cini mi se da je skontao da ne smije nista na igrace reci,da ne zavrsi kao njegovi prethodnici, pa pravda ovu bruku nekakvim erupcijama na Suncu, solarnim poremecajima i magnetnim uraganima...
Pa moj Bruno, ljudi amateri, ne treniraju duze vrijeme, s posla neki dosli, neki i nisu mogli doci i ti zijanis i kazes jos 17-3...
Ludilo nas ceka u prva cetiri kola...

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opet romane pisu nakon trening tekme.
Opsjednutost level max
Opsjednutost level max

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ima tu materijala među djecom. Predviđa im se i reprezentativna karijera. Prodat će ih svakog po 5 miliona u Italiju ili Njemačku, riješiti dugove, osvojit Ligu i udarit na Ligu Prvaka odmah, šta više čekati, gdje će ih biti svako kolo biti 12.500 što Evropa nije vidjela dosad. Gdje će ko sa njima oko para i prodaje igrača. Poznati su po finansijama i transferima u Evropi, dolaze iz liga petice kod njih na edukacije.
- Shategabri
- Kontakt:
Vama isto došlo, pripreme, takmičarske, gubite pa gubite.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Željo i Barsa najslabija realizacija prilikaVanja8 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:13Fakat, kod naseg Zeljkana ovi treneri sto se mijenjaju ko na filmskoj traci, svi se ko pijan plota drze iste matrice...
Moj Bruno, izgleda da ti u nasem Zeljkanu neces premasiti prosjecan rok trajanja od tri mjeseca...![]()

Bratja

Koševo Zapad
Coek Srbin i sta je problem da se slika pored te iste zastave.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], fks74, kogmagie46, tutankamon1905, Vanja8 i 44 gosta.