NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

PonosniSmogovci
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la PonosniSmogovci » 18 jan 2024, 11:13

nicaze95 je napisao/la:
18 jan 2024, 10:58
kakva ba prodaja o cemu vi pricate. Ljudi nisu prodali nikog sezonama u goroj situaciji od nas, za opstanak se bore na svim razinama.
Pored Boljevica koji im je realno najbolji igrac ako bilo kakvu minutu uzme bice dobro a kamol neka prodaja
Slažem se. Željo sigurno nema para da trenutno kupuje igrače, a sumnjam da će ga Uprava pustiti džabe da ide.

Malom Durmišu bi to bio veliki korak unazad u njegovoj karijeri. Željo i pritisak gore bi ga ugasio za sva vremena ne bi odigrao minute.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 18 jan 2024, 11:17

PonosniSmogovci je napisao/la:
18 jan 2024, 11:13
nicaze95 je napisao/la:
18 jan 2024, 10:58
kakva ba prodaja o cemu vi pricate. Ljudi nisu prodali nikog sezonama u goroj situaciji od nas, za opstanak se bore na svim razinama.
Pored Boljevica koji im je realno najbolji igrac ako bilo kakvu minutu uzme bice dobro a kamol neka prodaja
Slažem se. Željo sigurno nema para da trenutno kupuje igrače, a sumnjam da će ga Uprava pustiti džabe da ide.

Malom Durmišu bi to bio veliki korak unazad u njegovoj karijeri. Željo i pritisak gore bi ga ugasio za sva vremena ne bi odigrao minute.
Realno govoreci ljudi su ocajni trenutno klub sa kojim se svi sprdaju.
Da ide u Velez Borac Zrinjski pa da kazes mlad je dobice neke minute pa kasnije ako bude dobar prodace ga, a vako ovi jadovi se bore za opstanak
igra na poziciji njihovog najboljeg igraca nemaju taj luksuz da se kockaju al etoo nek plate sta treba i svi sretni

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jan 2024, 11:27

laudrop je napisao/la:
18 jan 2024, 10:48
Ako su spremni platit trrening kompenzaciju i procenat od eventualnog inostranog transfera, sa srećom Edi. Poznajem ga i odličan je momak. Da li je prevelik zalogaj za njega, ne zna se to nikad. Sve u svemu, ko ne bi volio da klub uzme novac od transfera, da igrač bude zadovoljan i da opet u budućnosti imamo šansu zaraditi od našeg igrača.

:salut:
Ma nama je keš u ovoj polusezoni prioritet. Uz dužno poštovanje, ne uzimaju nam najbolje igrače npr Durmu ili Sivca, a potencijalnih 30k bi moglo očistiti dosta dugovanja, posebno prema povjeriocima koji nisu tužili, da se i to očisti lagano.

Edit: Bravo mačkanje :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 18 jan 2024, 11:31

Kakvom ba oni njemu pricom o prodaji pune glavu. Zadnji igrac kojeg su prodali je bio Hadziahmetovic. Isto ko da RB Salzburg ide, a ne u yebenog Zelju, juce ljudi pukose od Međugorija na prvoj pripremnoj, pa taj tim nije na niovu Mosevca...
Srce, čast i ponos!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 18 jan 2024, 11:51

To samo govori o glavama naših igrača te da mi kao navijači dobro trebamo paziti kada naredni put krenemo dizati nekog u visine.

Ja vjerujem da njima menadžeri pune glavu ali kako ne vidiš da ako u Čeliku izdominiraš proljetni dio sezone, ponude će same dolaziti.

Mada nije ni čudo, vidim da se onaj nehljeb brat od Brune Akrapovića, Danijel, mota oko Durmiša.

Pa sine dragi bolje da ti je Edo čuča amo menadžer.

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 18 jan 2024, 11:54

Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 jan 2024, 12:00

Cod je napisao/la:
18 jan 2024, 11:54
Po meni nije ok da nam truhli Zeljo uzima igrača,naravno uz dužno poštovanje, ali je trenutno tako sa Željom. Mene zanima sa kim,čim bi mi sutra trebali napsti PL?
Ako ce platiti, nek ide. Svakako moramo shvatiti, pola ovih igraca ce na ljeto dignut sidro i to za djaba, pa bolje onda sad uzeti neke pare. Svakako nije nam igrac koji sad pravi neku veliku razliku, nije nam ni hica neka, tako da je bolje sad uzeti 30k, nego nista.

Ako je odlucio, sretno mu bilo. Adilovic 2
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 jan 2024, 12:01

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jan 2024, 12:22

Cod je napisao/la:
18 jan 2024, 11:54
Svakako sa Durmišem ne možeš napadati PL, nama kada dođe vrijeme napada treba 6, 7 PL igrača kao Horić u prvih 11 za napad na PL.

Do tada neka ova djeca stasaju, iskreno najviše vidim Begića kao najveći potencijal da postane PL igrač.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 18 jan 2024, 12:36

Ma neka ide. Nije igrač za kojim će se žaliti. Samo, ako ode kod ovih pored toliko klubova, nazad mu ne treba dozvoliti da se vrati.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 18 jan 2024, 13:10

Svakako su karine od igrača obojica, žive na osnovu 'slave' sa 2-3 utakmice. Sažvakat će ih željo i pljunut Duvnjaku u Vitez za pola godine, i neka će.
SAMO ČELIK !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jan 2024, 13:13

Ne vidim potrebu da se dize neka pretjerana frka. Nema ni jednog igraca u ekipi za kojeg cemo dobiti vise para od tih 35-40k KM, a ni jedan opet nije toliko dobar da je nezamjenjiv. Ovdje govorim o Durmi ili Begicu. Za ove igrace koji su stepenicu ili dvije ispod je premija dobiti i taj iznos.

Upakovati Edina i staviti masnu i uzeti pare dok se nisu predomislili.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jan 2024, 13:40

AllGunsBlazing je napisao/la:
18 jan 2024, 13:13
Ne vidim potrebu da se dize neka pretjerana frka. Nema ni jednog igraca u ekipi za kojeg cemo dobiti vise para od tih 35-40k KM, a ni jedan opet nije toliko dobar da je nezamjenjiv. Ovdje govorim o Durmi ili Begicu. Za ove igrace koji su stepenicu ili dvije ispod je premija dobiti i taj iznos.

Upakovati Edina i staviti masnu i uzeti pare dok se nisu predomislili.
Baš tako, još smo u sredini tabele i nemamo neki ogroman imperativ na proljeće, a učinak Durmiša je bio poprilično ispodprosječan prošle polusezone. Uzeti 30k i lagano :kafa:
Problem bi mogao biti što željkan nema ni 30k :urnebes:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 18 jan 2024, 14:02

Slažem se sa predhodnicima, uzeti pare dok se nisu predomislili, ali mislim da Željo nema ni te pare.Željo bi da plaća na rate, koliko im je trebalo vremena Vrhovca da isplate.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 18 jan 2024, 15:34

Smiješno je spominjat da će Željo ikog od navedenih uzet. Prvo što mislim da nemaju para da plate, drugo jer nisu ni oni baš toliko glupi, vjerujem da su se raspitali kod nekih naših ljudi za njih, svako bi im rekao da su odigrali ispod nivoa Prve lige. Sad shvatite, i da imaju pare, dovoljno da ove naše komentare za njih pročitaju i da odustanu.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 18 jan 2024, 16:33

dinodino2019 je napisao/la:
18 jan 2024, 08:58
Nek zamorano ublehaš krene već slaviti, on jedino zna pljuvati, a lopte u životu nije šutnuo. Karić neće više igrati, a Salčinović ne zna se još, on svakako ne prima već 3 godine ni marke od kluba tu je besplatno, da pomogne kad može, kada bi odradio kompletne pripreme imali bi strasno pojacanje na proljece, vidjet cemo.

Nego Durmiš nam izgleda ode u Želju, znaci treba nam lijevo krilo, ima li šta Truhlo na trzistu slobodno? Ti si nas Fabricio Romano
Šta imam slavit ebo te Karic u dupe glupo! Trebalo majmuna još prije godinu otjerat iz kluba. Zamorano ublehaš jel papak? U akcijama sam 12 igrac i vjerni navijac a članstvo moje i moje porodice ne brojim tu uz vidio si ili nisi koliko zamorano karti uzima onako da klub poguram ljudski! I sad trebam šutit i trpit pojedine parazite što sisaju lagano novac iz kluba koji JA A I OSTALI NAVIJAČI DAJEMO ZA ČELIK! Nabijem na kitu i tebe i Karica zajedno!!!
::::SAMO ČELIK::::

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 18 jan 2024, 17:08

zamorano je napisao/la:
18 jan 2024, 16:33
Nek zamorano ublehaš krene već slaviti, on jedino zna pljuvati, a lopte u životu nije šutnuo. Karić neće više igrati, a Salčinović ne zna se još, on svakako ne prima već 3 godine ni marke od kluba tu je besplatno, da pomogne kad može, kada bi odradio kompletne pripreme imali bi strasno pojacanje na proljece, vidjet cemo.

Nego Durmiš nam izgleda ode u Želju, znaci treba nam lijevo krilo, ima li šta Truhlo na trzistu slobodno? Ti si nas Fabricio Romano
Šta imam slavit ebo te Karic u dupe glupo! Trebalo majmuna još prije godinu otjerat iz kluba. Zamorano ublehaš jel papak? U akcijama sam 12 igrac i vjerni navijac a članstvo moje i moje porodice ne brojim tu uz vidio si ili nisi koliko zamorano karti uzima onako da klub poguram ljudski! I sad trebam šutit i trpit pojedine parazite što sisaju lagano novac iz kluba koji JA A I OSTALI NAVIJAČI DAJEMO ZA ČELIK! Nabijem na kitu i tebe i Karica zajedno!!!

Pravi si brizonja, a tako i izgledas, jedino ti pomazes klubu ti si nas zlatni sponzor.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 18 jan 2024, 18:06

zamorano je napisao/la:
18 jan 2024, 16:33

Upravu si 100% potpiaujem sve to osim tog vrijedzanja i slicno,to nije potrebno.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 18 jan 2024, 18:54

Karicu bolje u Čeliku bijase nego na birou.
Pojeo desetak 12. igraca za godinu dana a oznojio se nije.
Maher.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 18 jan 2024, 18:59

slika
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.