Slažem se. Željo sigurno nema para da trenutno kupuje igrače, a sumnjam da će ga Uprava pustiti džabe da ide.
Malom Durmišu bi to bio veliki korak unazad u njegovoj karijeri. Željo i pritisak gore bi ga ugasio za sva vremena ne bi odigrao minute.
Moderator/ica: GracanicaAA
Slažem se. Željo sigurno nema para da trenutno kupuje igrače, a sumnjam da će ga Uprava pustiti džabe da ide.
Realno govoreci ljudi su ocajni trenutno klub sa kojim se svi sprdaju.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑18 jan 2024, 11:13Slažem se. Željo sigurno nema para da trenutno kupuje igrače, a sumnjam da će ga Uprava pustiti džabe da ide.
Malom Durmišu bi to bio veliki korak unazad u njegovoj karijeri. Željo i pritisak gore bi ga ugasio za sva vremena ne bi odigrao minute.
Ma nama je keš u ovoj polusezoni prioritet. Uz dužno poštovanje, ne uzimaju nam najbolje igrače npr Durmu ili Sivca, a potencijalnih 30k bi moglo očistiti dosta dugovanja, posebno prema povjeriocima koji nisu tužili, da se i to očisti lagano.laudrop je napisao/la: ↑18 jan 2024, 10:48Ako su spremni platit trrening kompenzaciju i procenat od eventualnog inostranog transfera, sa srećom Edi. Poznajem ga i odličan je momak. Da li je prevelik zalogaj za njega, ne zna se to nikad. Sve u svemu, ko ne bi volio da klub uzme novac od transfera, da igrač bude zadovoljan i da opet u budućnosti imamo šansu zaraditi od našeg igrača.
![]()
Ako ce platiti, nek ide. Svakako moramo shvatiti, pola ovih igraca ce na ljeto dignut sidro i to za djaba, pa bolje onda sad uzeti neke pare. Svakako nije nam igrac koji sad pravi neku veliku razliku, nije nam ni hica neka, tako da je bolje sad uzeti 30k, nego nista.
Svakako sa Durmišem ne možeš napadati PL, nama kada dođe vrijeme napada treba 6, 7 PL igrača kao Horić u prvih 11 za napad na PL.
Baš tako, još smo u sredini tabele i nemamo neki ogroman imperativ na proljeće, a učinak Durmiša je bio poprilično ispodprosječan prošle polusezone. Uzeti 30k i laganoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 jan 2024, 13:13Ne vidim potrebu da se dize neka pretjerana frka. Nema ni jednog igraca u ekipi za kojeg cemo dobiti vise para od tih 35-40k KM, a ni jedan opet nije toliko dobar da je nezamjenjiv. Ovdje govorim o Durmi ili Begicu. Za ove igrace koji su stepenicu ili dvije ispod je premija dobiti i taj iznos.
Upakovati Edina i staviti masnu i uzeti pare dok se nisu predomislili.
Šta imam slavit ebo te Karic u dupe glupo! Trebalo majmuna još prije godinu otjerat iz kluba. Zamorano ublehaš jel papak? U akcijama sam 12 igrac i vjerni navijac a članstvo moje i moje porodice ne brojim tu uz vidio si ili nisi koliko zamorano karti uzima onako da klub poguram ljudski! I sad trebam šutit i trpit pojedine parazite što sisaju lagano novac iz kluba koji JA A I OSTALI NAVIJAČI DAJEMO ZA ČELIK! Nabijem na kitu i tebe i Karica zajedno!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 08:58Nek zamorano ublehaš krene već slaviti, on jedino zna pljuvati, a lopte u životu nije šutnuo. Karić neće više igrati, a Salčinović ne zna se još, on svakako ne prima već 3 godine ni marke od kluba tu je besplatno, da pomogne kad može, kada bi odradio kompletne pripreme imali bi strasno pojacanje na proljece, vidjet cemo.
Nego Durmiš nam izgleda ode u Želju, znaci treba nam lijevo krilo, ima li šta Truhlo na trzistu slobodno? Ti si nas Fabricio Romano
zamorano je napisao/la: ↑18 jan 2024, 16:33Šta imam slavit ebo te Karic u dupe glupo! Trebalo majmuna još prije godinu otjerat iz kluba. Zamorano ublehaš jel papak? U akcijama sam 12 igrac i vjerni navijac a članstvo moje i moje porodice ne brojim tu uz vidio si ili nisi koliko zamorano karti uzima onako da klub poguram ljudski! I sad trebam šutit i trpit pojedine parazite što sisaju lagano novac iz kluba koji JA A I OSTALI NAVIJAČI DAJEMO ZA ČELIK! Nabijem na kitu i tebe i Karica zajedno!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 08:58Nek zamorano ublehaš krene već slaviti, on jedino zna pljuvati, a lopte u životu nije šutnuo. Karić neće više igrati, a Salčinović ne zna se još, on svakako ne prima već 3 godine ni marke od kluba tu je besplatno, da pomogne kad može, kada bi odradio kompletne pripreme imali bi strasno pojacanje na proljece, vidjet cemo.
Nego Durmiš nam izgleda ode u Želju, znaci treba nam lijevo krilo, ima li šta Truhlo na trzistu slobodno? Ti si nas Fabricio Romano
Pravi si brizonja, a tako i izgledas, jedino ti pomazes klubu ti si nas zlatni sponzor.
Upravu si 100% potpiaujem sve to osim tog vrijedzanja i slicno,to nije potrebno.zamorano je napisao/la: ↑18 jan 2024, 16:33Šta imam slavit ebo te Karic u dupe glupo! Trebalo majmuna još prije godinu otjerat iz kluba. Zamorano ublehaš jel papak? U akcijama sam 12 igrac i vjerni navijac a članstvo moje i moje porodice ne brojim tu uz vidio si ili nisi koliko zamorano karti uzima onako da klub poguram ljudski! I sad trebam šutit i trpit pojedine parazite što sisaju lagano novac iz kluba koji JA A I OSTALI NAVIJAČI DAJEMO ZA ČELIK! Nabijem na kitu i tebe i Karica zajedno!!!dinodino2019 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 08:58Nek zamorano ublehaš krene već slaviti, on jedino zna pljuvati, a lopte u životu nije šutnuo. Karić neće više igrati, a Salčinović ne zna se još, on svakako ne prima već 3 godine ni marke od kluba tu je besplatno, da pomogne kad može, kada bi odradio kompletne pripreme imali bi strasno pojacanje na proljece, vidjet cemo.

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 7 gostiju.