Simon Rožman za N1: Ovaj klub živi za trofeje, Sarajevo naredne sezone napada duplu krunu!
Znam moj Simone, znam, napisao sam im to više puta,
Simon Rožman za N1: Ovaj klub živi za trofeje, Sarajevo naredne sezone napada duplu krunu!
Čuj pomoćnika,nije valjda Šabića.?jurisicduska je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:10Čim se ti bojiš to je dobar znak.
Hajmo malo o Mirviću nema veze što prvi dan priprema kapiten nakautira pomoćnika i saigrača, što igrači uzimaju papire kako kome cejf, sto se dovode igrači iz drugih liga opet. Nema veze.
Šteta što ćeš visiti na temi Prva liga FBiH pa nećeš vidjeti kad ovdje budu pisali da nisi upravu.
Ja im to pišem mjesecima, Rožman evo danas potvrdi. Ovaj već kmeči partnerima za pare za ljeto. Ovu sezonu su već halalili i sljedeće ide all-in.
A ako se uzme dupla kruna i uđe u grupe?
Onda ćemo vam čestitati, šta drugo?
Fakat ne trollam, nego me zanima tvoje mišljenje - da li bi tad Mirvić smanjio ulaganja ili bi baš tad dosegla vrhunac?
Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Daj reper nemoj zezat, oni naši igraju pantomime, ovamo Suljo kiler prebio pomočnika i još uz sve to negdje izgubili laganog.
Kad i kad je zula popio pepeljaru u glavu po kosevskim kafanama, hoce on kod sisica praviti belaje19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:36Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Skoro je bila prica da je Krpic istukao Amoaha, cekam samo kad ce neko izvaliti da je i Zulu izudarao
Mora mala ispravka!
Trenutno korisnika/ca: insimadop, laznokrilo i 17 gostiju.