Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Skoro je bila prica da je Krpic istukao Amoaha, cekam samo kad ce neko izvaliti da je i Zulu izudarao
Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Daj reper nemoj zezat, oni naši igraju pantomime, ovamo Suljo kiler prebio pomočnika i još uz sve to negdje izgubili laganog.
Kad i kad je zula popio pepeljaru u glavu po kosevskim kafanama, hoce on kod sisica praviti belaje19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:36Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Skoro je bila prica da je Krpic istukao Amoaha, cekam samo kad ce neko izvaliti da je i Zulu izudarao
Mora mala ispravka!
Fakticki ce nam napraviti tribinu. I fakticki ste glasali za Mandica zbog istog, zbog stadiona. E sad sto vas je ispalio, to je do vas. Fakticki.
Fasovao pepeljaru, a vi batine.boki86 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 00:58Kad i kad je zula popio pepeljaru u glavu po kosevskim kafanama, hoce on kod sisica praviti belaje19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 23:36Po vama svakih 5 kola neko nekog izudara kod nas u svlacionici...
Skoro je bila prica da je Krpic istukao Amoaha, cekam samo kad ce neko izvaliti da je i Zulu izudarao![]()
![]()
![]()
Fakticki moras prvo da razlikujes nivo vlasti da bi mogao da pises. FBiH i KS su dva razlicita nivoa vlasti. Fakticki vas FBIH gura 10 godina pa taj iznos koji ste namakli od sponzora je nebitan.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 08:57Fakticki ce nam napraviti tribinu. I fakticki ste glasali za Mandica zbog istog, zbog stadiona. E sad sto vas je ispalio, to je do vas. Fakticki.
Evo ti 7 ugovora ukupne vrijednosti 1mil. Ili cemo to zanemariti a gledati samo ovo sto je FBiH uplatila?
Stvarno nas guraju 10 godina, hoces slike da ti pokazem gdje su djeca do unazad 7-10 godina trenirala? Prije 10 godina Velez nije imao prebijene marke. Ne znam kako te nije stid to napisati a i sam znas da nije ni blizu istine.nokee je napisao/la: ↑19 jan 2024, 09:44Fakticki moras prvo da razlikujes nivo vlasti da bi mogao da pises. FBiH i KS su dva razlicita nivoa vlasti. Fakticki vas FBIH gura 10 godina pa taj iznos koji ste namakli od sponzora je nebitan.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 08:57Fakticki ce nam napraviti tribinu. I fakticki ste glasali za Mandica zbog istog, zbog stadiona. E sad sto vas je ispalio, to je do vas. Fakticki.
Evo ti 7 ugovora ukupne vrijednosti 1mil. Ili cemo to zanemariti a gledati samo ovo sto je FBiH uplatila?
Fakt je i da se puno vise guraju mostarski klubovi iz ovog nivoa vlasti nego sarajevski (haman nikako) politika ocito igra svoje, a to sto vi to necete da vidite to je vec nesto drugo.
Teško pitanje.
Opet fulas Mandic nije premijer KS nego opstinski nacelnik, velika razlika. A da, zasto nebi glasali za tom nivou za nekoga ko ce pokrenuti stadion sa mrtve tacke? Evo da je nama recimo 1.5 mil od Federacije natkrila bi se tribina. Pa tako iz godine u godinu.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 09:50Stvarno nas guraju 10 godina, hoces slike da ti pokazem gdje su djeca do unazad 7-10 godina trenirala? Prije 10 godina Velez nije imao prebijene marke. Ne znam kako te nije stid to napisati a i sam znas da nije ni blizu istine.nokee je napisao/la: ↑19 jan 2024, 09:44Fakticki moras prvo da razlikujes nivo vlasti da bi mogao da pises. FBiH i KS su dva razlicita nivoa vlasti. Fakticki vas FBIH gura 10 godina pa taj iznos koji ste namakli od sponzora je nebitan.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 08:57
Fakticki ce nam napraviti tribinu. I fakticki ste glasali za Mandica zbog istog, zbog stadiona. E sad sto vas je ispalio, to je do vas. Fakticki.
Fakt je i da se puno vise guraju mostarski klubovi iz ovog nivoa vlasti nego sarajevski (haman nikako) politika ocito igra svoje, a to sto vi to necete da vidite to je vec nesto drugo.
Eto ne razlikujem Vladu FBiH i kantonalnu vladu. Stvarno sam glup. Poenta je bila da ste vi zarad interesa svog kluba izabrali nekog na politicku funkciju koji ce vam omoguciti otvaranje price o stadionu i lobirati da se to ubrza i krene, isto kao sto smo mi krenuli pa je dosla pomoc i s veceg nivoa vlasti. Je li tako?
E sad sto Mandic ne osjeca FKS, i sto vas je naziogu kao i Ajnadzic prije toga, to je do vas.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.