Moze odma romanticaru nema potrebe da cekas,pusti mi se suplje na forumu,odma sve rijesis za 5 minuta. Cuj u Sarajevu hahah pooo mostarski huliganu nemoj vise
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
25000 Sarajevo 1972
20000 Sarajevo 1974
15000 Beograd 1981
15000 Beograd 1986
8000 Split 1985
5000 Split 1974
4500 Tuzla 1987
3000 Beograd 1989
2000 Beograd 1986
1500 Beograd 1987
1000 Zagreb 1986
Ovo je ovako na prvu, ima jos vecih gostovanja samo sto ne znam brojke.

20000 Sarajevo 1974
15000 Beograd 1981
15000 Beograd 1986
8000 Split 1985
5000 Split 1974
4500 Tuzla 1987
3000 Beograd 1989
2000 Beograd 1986
1500 Beograd 1987
1000 Zagreb 1986
Ovo je ovako na prvu, ima jos vecih gostovanja samo sto ne znam brojke.
Mnogi kazu da je bilo vise od 25000, ali ko ce im vjerovatiNa današnji dan prije 49 godina "Hercegovina se preselila u Sarajevo". Iako je bio radni dan (utorak), na tribinama starog Koševa našlo se oko 20 hiljada navijača Veleža, skoro svi sa tranzistorom u ruci, iščekujući vijesti s Karaburne, nadajući se da će biti ispunjen san brojnih generacija – da titula konačno dođe u grad na Neretvi.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sta mai hairy midget

Brat moj

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Izaslo se sa tim saopstenjem jer rezultati te i prethodnih sezona nisu bili u skladu sa mogucnostima i ocekivanjima, tad se ozbiljno ulagalo za nase uslove u igracki kadar, bilo je dosta promasaja sa igracima kao sto je to danas slucaj kod pitara. Uostalom u saopstenju i pisu svi razlozi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 16:13Niko nije zadovoljan. OK, to cu uzeti kao tacno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:14
Ti si malo napredniji od prethodnika koji je replicirao, drugi rodjeni nije nikako odgovorio na pitanje, ti si bar odgovorio a onda si se uhvatio desete teme al nema veze, bar si odgovorio.
Ne da mi se sa vama objasnjavati o stvarima koje svako moze protumaciti kako zeli, ja tebi sad da npisem da niko nije zadovoljan, ti ces izvuci neciji post i reci vidi ovo i tako slicne gluposti, ili ces se uhvatiti necijeg komentara na drustevnim mrezama. Tvrdite razne stvari a za slabo sta imate dokaze odnosno nemate nista, ako nesto tvrdis napisi otkud to, dokumentuj, neka slika, video, bilo sta, price rekla kazala su glupost i za debile.
Sa vama se moze komunicrati samo o brojkama, gdje jasno pise koliko, gdje i kako, kao sto je ovo da niste napunili stadion, da ste odma iza merhameta i tako to, isto tako da ste dobili milion od sponzora, i na tome cestitam. A sad da se ja sa tobom raspravljam o necemu sto ti ili bilo ko samo tvrdite, smijesno. Lupetanje bez pokrica.
Zasto su Manijaci tada, prije 5 godina, izasli sa ovim saopstenjem:
I javno prozivali upravu na svakom mecu, a sada se suti i fura se "podrska" iako su rezultati 10x gori i ne mozete pokrenuti yebeni projekt od 10.000KM?MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Manijaci su imali vremena, imali strpljenja, dovoljno slušali, dovoljno gledali i na kraju donijeli odluku: Uprava napolje! F. K. Željezničar je klub svih nas, klub jedne filozofije koja je nažalost izgubila smjer. Naša odluka nije donešena zbog jednog poraza, zbog jedne loše utakmice, već kontinuirano lošeg vođenja kluba u rezultatsku dubiozu u svim starosnim kategorijama, a pogotovo seniorskom timu. Da, stadion se dogradio, sa sinergijskim i zajedničkim radom, transparentnost poslovanja pokazana u minimalnoj formi i, naravno, veliko hvala svima nama, a pogotovo vama. Ali... Tu sad pozitivna priča prestaje, mi hoćemo rezultat na terenu, ne sutra, ne iduće sezone, ne i one tamo, već danas. A obećavali su ga zadnje tri sezone. Niste ispunili rečeno i vaš sat je odzvonio. Jednostavno. Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti. Mi na ovoj tribini stojimo iza kluba već 30 i više godina pod ovim imenom i prošli smo sve u navijačkom svijetu. Neki od nas nisu tu, ali nisu nikad zaboravljeni i ako Bog da, bit ćemo tu još. U prethodnom periodu kroz ovaj klub je prodefilovalo igrača i trenera koji nisu dorasli ovom dresu te samim tim rezultat je takav, a odgovornost nikakva. Mi nismo birali, mi nismo dovodili, mi nismo raskidali ugovore, mi nismo suspendirali. Ali jesmo davali podršku, jesmo putovali i jesmo krivi jer volimo 11 plavih. I da, jesmo ružili igrače, jesmo ih kritikovali, ali ih nismo birali. Ovo nije bojkot utakmica, ovo nije destrukcija kluba, ovo je nezadovoljstvo sportskim neuspjehom kojeg nam priređujete i zato pozivamo sve Manijake na sljedeću utakmicu F. K. Željezničara u Krupu, kao i na našu Grbavicu. Uprava napolje!
Gdje je nestao stav:
Ocekujem da ces i ti ovo preskociti kao kolega kralj memeova. Jer znate da vrh Manijaka ima korist od ovog svega, a vi ostali satro nezadovoljni sutite i kukate po forumima. Ajaxovi navijaci upadose i porazbijase sve kad su bili u zoni ispadanja, evo sad se stabilizovase. Sta je s vama? Podrska za 11. mjesto a promjene u ljudstvu za 2. mjesto, kup i Istok?Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti.
A zasto se danas ne izdaje ovakvo saopstenje iako je tada situacija bila bolja 10x od ove danas, pa jednostavno okolnosti su se promjenile, a zasto je doslo do toga o tome bi vec mogli danima pisati. U medjuvremenu se dosta toga izdesavalo i vremenom smanjis ocekivanja, ne mozes isto ocekivati kad ti je u klub u dobroj situaciji i kad nije. Ovakve stvari su se desavale pa skoro u svim klubovima kod nas i u okruzenju. Pa evo prvi vi ste sezonu kad ste se vratili odnosno korona sezonu zavrsili 8-9, tu negdje? Jel bi danas bio zadovoljan da ste 8? Ne bi, jer su se okolnosti promjenile na bolje, apetiti su vam porasli. Slična situacija je i kod nas, samo je otislo na gore. Ne znam sto se toliko cudis.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 19 jan 2024, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
A gostovanje u Gladbahu?Stroj1946 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:12Ako hoće Evropu, Podgorica isto.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:10Banovici? Smjesno majke mi njima kao grupi nesto dokazivati
Da odmah završimo sa tom raspravom, kad mi iznesemo svoje brojeve, ne morate se peglati više![]()
-
- Kontakt:
To bi ti sve pilo vodu da Stilic, Ovcina, Krpic i ostali igraju za 800KM. Ali ne igraju. Boljevic ima 5000+ sigurno, Selimovic isto. U nas trenutno malo koji igrac ima toliko fiksno. Znamo i koliko je Radovac nama trazio da se vrati, a cisto sumnjam da igra za 1300KM u vas. A o Hirosu ako dodje da ne pricamo. Nisu to toliko manja ulaganja koliko vi zelite da predstavite, a i da jesu, sportski segment tesko da moze nize a reakcije s Juga nema.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:33Izaslo se sa tim saopstenjem jer rezultati te i prethodnih sezona nisu bili u skladu sa mogucnostima i ocekivanjima, tad se ozbiljno ulagalo za nase uslove u igracki kadar, bilo je dosta promasaja sa igracima kao sto je to danas slucaj kod pitara. Uostalom u saopstenju i pisu svi razlozi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 16:13Niko nije zadovoljan. OK, to cu uzeti kao tacno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 14:14
Ti si malo napredniji od prethodnika koji je replicirao, drugi rodjeni nije nikako odgovorio na pitanje, ti si bar odgovorio a onda si se uhvatio desete teme al nema veze, bar si odgovorio.
Ne da mi se sa vama objasnjavati o stvarima koje svako moze protumaciti kako zeli, ja tebi sad da npisem da niko nije zadovoljan, ti ces izvuci neciji post i reci vidi ovo i tako slicne gluposti, ili ces se uhvatiti necijeg komentara na drustevnim mrezama. Tvrdite razne stvari a za slabo sta imate dokaze odnosno nemate nista, ako nesto tvrdis napisi otkud to, dokumentuj, neka slika, video, bilo sta, price rekla kazala su glupost i za debile.
Sa vama se moze komunicrati samo o brojkama, gdje jasno pise koliko, gdje i kako, kao sto je ovo da niste napunili stadion, da ste odma iza merhameta i tako to, isto tako da ste dobili milion od sponzora, i na tome cestitam. A sad da se ja sa tobom raspravljam o necemu sto ti ili bilo ko samo tvrdite, smijesno. Lupetanje bez pokrica.
I javno prozivali upravu na svakom mecu, a sada se suti i fura se "podrska" iako su rezultati 10x gori i ne mozete pokrenuti yebeni projekt od 10.000KM?MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ
Manijaci su imali vremena, imali strpljenja, dovoljno slušali, dovoljno gledali i na kraju donijeli odluku: Uprava napolje! F. K. Željezničar je klub svih nas, klub jedne filozofije koja je nažalost izgubila smjer. Naša odluka nije donešena zbog jednog poraza, zbog jedne loše utakmice, već kontinuirano lošeg vođenja kluba u rezultatsku dubiozu u svim starosnim kategorijama, a pogotovo seniorskom timu. Da, stadion se dogradio, sa sinergijskim i zajedničkim radom, transparentnost poslovanja pokazana u minimalnoj formi i, naravno, veliko hvala svima nama, a pogotovo vama. Ali... Tu sad pozitivna priča prestaje, mi hoćemo rezultat na terenu, ne sutra, ne iduće sezone, ne i one tamo, već danas. A obećavali su ga zadnje tri sezone. Niste ispunili rečeno i vaš sat je odzvonio. Jednostavno. Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti. Mi na ovoj tribini stojimo iza kluba već 30 i više godina pod ovim imenom i prošli smo sve u navijačkom svijetu. Neki od nas nisu tu, ali nisu nikad zaboravljeni i ako Bog da, bit ćemo tu još. U prethodnom periodu kroz ovaj klub je prodefilovalo igrača i trenera koji nisu dorasli ovom dresu te samim tim rezultat je takav, a odgovornost nikakva. Mi nismo birali, mi nismo dovodili, mi nismo raskidali ugovore, mi nismo suspendirali. Ali jesmo davali podršku, jesmo putovali i jesmo krivi jer volimo 11 plavih. I da, jesmo ružili igrače, jesmo ih kritikovali, ali ih nismo birali. Ovo nije bojkot utakmica, ovo nije destrukcija kluba, ovo je nezadovoljstvo sportskim neuspjehom kojeg nam priređujete i zato pozivamo sve Manijake na sljedeću utakmicu F. K. Željezničara u Krupu, kao i na našu Grbavicu. Uprava napolje!
Gdje je nestao stav:
Ocekujem da ces i ti ovo preskociti kao kolega kralj memeova. Jer znate da vrh Manijaka ima korist od ovog svega, a vi ostali satro nezadovoljni sutite i kukate po forumima. Ajaxovi navijaci upadose i porazbijase sve kad su bili u zoni ispadanja, evo sad se stabilizovase. Sta je s vama? Podrska za 11. mjesto a promjene u ljudstvu za 2. mjesto, kup i Istok?Obećanja nam više nisu potrebna, želimo promjenu u ljudstvu Uprave. Ko će doći poslije, ko će biti ti ljudi, to će Skupština predložiti i usvojiti.
A zasto se danas ne izdaje ovakvo saopstenje iako je tada situacija bila bolja 10x od ove danas, pa jednostavno okolnosti su se promjenile, a zasto je doslo do toga o tome bi vec mogli danima pisati. U medjuvremenu se dosta toga izdesavalo i vremenom smanjis ocekivanja, ne mozes isto ocekivati kad ti je u klub u dobroj situaciji i kad nije. Ovakve stvari su se desavale pa skoro u svim klubovima kod nas i u okruzenju. Pa evo prvi vi ste sezonu kad ste se vratili odnosno korona sezonu zavrsili 8-9, tu negdje? Jel bi danas bio zadovoljan da ste 8? Ne bi, jer su se okolnosti promjenile na bolje, apetiti su vam porasli. Slična situacija je i kod nas, samo je otislo na gore. Ne znam sto se toliko cudis.
Znaci, ulaganja su i dalje ogromna za nase prilike a rezultat nikad gori. Donedavno je doajen foruma pisao da je vas najmanji budzet duplo veci od naseg najveceg. Ili ti mislis da su Boljevic i Selimovic tu za 750E i zbog Juga pa je opravdano biti 11. i ne pozivati na odgovornost ljude zasluzne za taj plasman?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Lik u gostovanje ubraja domaće evropske tekme, pa yebem ti sunce šta čitam. Isto i kup, smijurija.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Cuj ga sad, a do prije sat vremena pisali kako nas nema 5000, niko grupu nije spomenuo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:25Grupu ne cini 10 gostovanja u 10 godina,postavite prosjek koliko vas ode svako gostovanje? Izgledate jad i cemer na gostovanjima,mada ne razumijete vi ovu tematiku.

O grupi nemoj zivota ti dodje vas 1500-2000 na sjever, naredno kolo gostovanje ode 150-200 ljudi ljudi. Postovanje tim momcima, takvih je malo kod svake grupe, Sarajevske imaju ponekad tih stotinjak ljudi vise na gostovanju u odnosu na Mostarske grupe, sto je sasvim normalno za velicinu gradova, nekad se ta razlika i ne vidi zavisi od utakmice.
- napoleon72
- Kontakt:
Ima Velez dobru posjetu van Mostara, realno. Na Kosevu u augustu 2019. ih je bilo preko 2000 npr, i syebo sam se kad sam vidio na parkingu zenu sa dvoje male djece u dresovima Veleza. Ima sad tu i do tog sto RA, objektivno, nije nesto jaka i nabrijana grupa sa puno "aferima" po Bosni, pa uglavnom ti simpatizeri ne ocekuju da budu napadnuti bilo gdje i krenu. Npr kad je bio belaj Hordi i Manijaka u Olovu, bruku simpatizera Sarajeva, sa djecom, je tad krenulo na tekmu i upalo u nesta sto nisu ocekivali. Al svejedno, respekt za to sto fkt i staro i mlado i zene i djevojke krenu na te utakmice.
S druge strane, smijesno je reci da Horde i Manijaci nisu imali jakih izdanja van Sarajeva.
S druge strane, smijesno je reci da Horde i Manijaci nisu imali jakih izdanja van Sarajeva.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Boljevic i Selimovic imaju 5000+, ostali ne. Ta dvojica su dosla tek krajem oktobra, upravi je trebalo vremena da skonta da se mora nesto i ozbiljnije uloziti, da se ne moze sa pojacanjima koja su dosla na ljeto nesto uraditi. Radovac je tek sad dosao. Poenta je da na ljeto nije bilo nikakvih ulaganja vec tek poslije, i sada.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:42To bi ti sve pilo vodu da Stilic, Ovcina, Krpic i ostali igraju za 800KM. Ali ne igraju. Boljevic ima 5000+ sigurno, Selimovic isto. U nas trenutno malo koji igrac ima toliko fiksno. Znamo i koliko je Radovac nama trazio da se vrati, a cisto sumnjam da igra za 1300KM u vas. A o Hirosu ako dodje da ne pricamo. Nisu to toliko manja ulaganja koliko vi zelite da predstavite, a i da jesu, sportski segment tesko da moze nize a reakcije s Juga nema.nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:33Izaslo se sa tim saopstenjem jer rezultati te i prethodnih sezona nisu bili u skladu sa mogucnostima i ocekivanjima, tad se ozbiljno ulagalo za nase uslove u igracki kadar, bilo je dosta promasaja sa igracima kao sto je to danas slucaj kod pitara. Uostalom u saopstenju i pisu svi razlozi.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 16:13
Niko nije zadovoljan. OK, to cu uzeti kao tacno.
I javno prozivali upravu na svakom mecu, a sada se suti i fura se "podrska" iako su rezultati 10x gori i ne mozete pokrenuti yebeni projekt od 10.000KM?
Gdje je nestao stav:
Ocekujem da ces i ti ovo preskociti kao kolega kralj memeova. Jer znate da vrh Manijaka ima korist od ovog svega, a vi ostali satro nezadovoljni sutite i kukate po forumima. Ajaxovi navijaci upadose i porazbijase sve kad su bili u zoni ispadanja, evo sad se stabilizovase. Sta je s vama? Podrska za 11. mjesto a promjene u ljudstvu za 2. mjesto, kup i Istok?
Znaci, ulaganja su i dalje ogromna za nase prilike a rezultat nikad gori. Donedavno je doajen foruma pisao da je vas najmanji budzet duplo veci od naseg najveceg. Ili ti mislis da su Boljevic i Selimovic tu za 750E i zbog Juga pa je opravdano biti 11. i ne pozivati na odgovornost ljude zasluzne za taj plasman?
Nisu ulaganja ogrmona za nase prilike, sigurno su veca od ove pozicije na tabeli, da su ogrmona ne bi se dovodio Biber, Turanjanin i slicni, rijetko ko bi sa velikim ulaganjima doveo Ovcinu koji nije nikako igrao i ima jos primjera.
-
- Kontakt:
Brate žalosno je da nam je čudo što idu porodice na utakmicu.Bilo koja ultra grupa ako drži do renomea nikad neće napasti obične navijače.Druga je stvar što to pojedini papci ne kontaju ma misle da im je neki plus ili šta ja znam kad napadnu neko dijete sa majicom "pogrešnog" kluba,ili napadnu starije osobe.Ako si ultra fan onda tražiš sebi ravnog ,inače si obični huligan i ništa više!Na žalost u našoj PL još je ostala samo utakmica Sarajevo -Velež da se može normalno doći na utakmicu bez bojazni da će ti neko auto razbiti ili istraumatizirati djete.Bilo je par incidenata ali su još uvijek bez posljedica.I sve dok ne bude tako da skoro svim utakmicama nećemo imati napredak u gledanosti!napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 17:56Ima Velez dobru posjetu van Mostara, realno. Na Kosevu u augustu 2019. ih je bilo preko 2000 npr, i syebo sam se kad sam vidio na parkingu zenu sa dvoje male djece u dresovima Veleza. Ima sad tu i do tog sto RA, objektivno, nije nesto jaka i nabrijana grupa sa puno "aferima" po Bosni, pa uglavnom ti simpatizeri ne ocekuju da budu napadnuti bilo gdje i krenu. Npr kad je bio belaj Hordi i Manijaka u Olovu, bruku simpatizera Sarajeva, sa djecom, je tad krenulo na tekmu i upalo u nesta sto nisu ocekivali. Al svejedno, respekt za to sto fkt i staro i mlado i zene i djevojke krenu na te utakmice.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- svrakino1921
- Kontakt:
Možemo zajedno - FKŽ i UNFKŽ! 

Shop FK Željezničar i odjel za članstvo radit će u subotu od 10:00 do 18:00 sati, te u nedjelju od 12:00 do 18:00 sati.
U tom periodu moguća je obnova članarine ili novo učlanjenje. Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom.
Također, Udruženje navijača FK Željezničar - The Maniacs sutra kreće sa prodajom članskih kartica za 2024. godinu, a prodaja će se vršiti u subotu i nedjelju u The Maniacs Shopu od 12:00 do 20:00 sati.
Članska kartica nosi brojne benefite - https://****/FKZBenefiti
Online - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Željezničar - Stvar filozofije!
Shop FK Željezničar i odjel za članstvo radit će u subotu od 10:00 do 18:00 sati, te u nedjelju od 12:00 do 18:00 sati.
U tom periodu moguća je obnova članarine ili novo učlanjenje. Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom.
Također, Udruženje navijača FK Željezničar - The Maniacs sutra kreće sa prodajom članskih kartica za 2024. godinu, a prodaja će se vršiti u subotu i nedjelju u The Maniacs Shopu od 12:00 do 20:00 sati.
Članska kartica nosi brojne benefite - https://****/FKZBenefiti
Online - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Željezničar - Stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Ti si se potrudio da opravdaš nemoguće, cijenim. Ali, vi ste otjerali ljude zbog puno manjeg grijeha zarad ličnih interesa i na nagovor Amara Osima jer se ovaj usr'o da će ga Misimović povalit zbog namještanja, bojkotovali finale kupa, s argumentom da je rezultat izostao a ulagalo se, a lopta je okrugla i to je normalno, a ove trpite iako ste spali na najniže grane u historiji. Odjednom nema ko drugi doći, a tada je bila priča skupština će izabrati nove. Opet vam ulaganja ne opravdavaju rezultate, i uz to imate najgore rezultate u historiji, pa nema ovako oštrog saopštenja niti traženja krivaca. Također, ovaj put ne možete sagraditi ni kućicu za pse, a tad ste gradili ako ništa. Uz bar 10 komicnih situacija gdje vam se država smijala. Dvostruki aršini?nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:05Boljevic i Selimovic imaju 5000+, ostali ne. Ta dvojica su dosla tek krajem oktobra, upravi je trebalo vremena da skonta da se mora nesto i ozbiljnije uloziti, da se ne moze sa pojacanjima koja su dosla na ljeto nesto uraditi. Radovac je tek sad dosao. Poenta je da na ljeto nije bilo nikakvih ulaganja vec tek poslije, i sada.
Nisu ulaganja ogrmona za nase prilike, sigurno su veca od ove pozicije na tabeli, da su ogrmona ne bi se dovodio Biber, Turanjanin i slicni, rijetko ko bi sa velikim ulaganjima doveo Ovcinu koji nije nikako igrao i ima jos primjera.
Ili ste se pomirili da ste ekipa za federalne, i da vam treba restart. Ta ti je priča malo pušljivija

Agenti s juga drug moj. Znaš i ti sam to, ali nema veze, koprcaj se

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ljudi nece da razumiju da ti je fudbal kod nas kao sezonski biznis. Ako npr sad imas nesto vise novaca na raspolaganju za igrace, nije nuzno da si ih imao ili mogao da trosis ljetos kad ti je prijelazni rok. Da je tako, sigurno bi se i trosilo prije Evropski utakmica. To je velika razlika, ne mozes bas trositi pare koje nemas. A i sama ta cifra koju si naveo za Mekica koji bi trebao da bude jedan od skupljih igraca ti upravo pokazuje da nismo bas konkurentni sa platama.
A sada idi što dalje od mene 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Od do.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jan 2024, 20:01Ti si se potrudio da opravdaš nemoguće, cijenim. Ali, vi ste otjerali ljude zbog puno manjeg grijeha zarad ličnih interesa i na nagovor Amara Osima jer se ovaj usr'o da će ga Misimović povalit zbog namještanja, bojkotovali finale kupa, s argumentom da je rezultat izostao a ulagalo se, a lopta je okrugla i to je normalno, a ove trpite iako ste spali na najniže grane u historiji. Odjednom nema ko drugi doći, a tada je bila priča skupština će izabrati nove. Opet vam ulaganja ne opravdavaju rezultate, i uz to imate najgore rezultate u historiji, pa nema ovako oštrog saopštenja niti traženja krivaca. Također, ovaj put ne možete sagraditi ni kućicu za pse, a tad ste gradili ako ništa. Uz bar 10 komicnih situacija gdje vam se država smijala. Dvostruki aršini?nastrojeni21 je napisao/la: ↑19 jan 2024, 18:05Boljevic i Selimovic imaju 5000+, ostali ne. Ta dvojica su dosla tek krajem oktobra, upravi je trebalo vremena da skonta da se mora nesto i ozbiljnije uloziti, da se ne moze sa pojacanjima koja su dosla na ljeto nesto uraditi. Radovac je tek sad dosao. Poenta je da na ljeto nije bilo nikakvih ulaganja vec tek poslije, i sada.
Ili ste se pomirili da ste ekipa za federalne, i da vam treba restart. Ta ti je priča malo pušljivijaPS. Mekić ima 6000, bili smo u pregovorima
Ili vam možda trebaju Bekrićeva pusta obećanja, a ona o tituli vam nisu trebala
Agenti s juga drug moj. Znaš i ti sam to, ali nema veze, koprcaj se![]()

Tješe se manjejaci da su u želježniščaru plate manje od 5 milja. Imaju negdje izvještaji koliko im ide na plate, lako je to izračunati. E jedino ako zbog poreza objavljuju lažne podatke. 

- Antipolitika3
- Kontakt:
Zavrsi jos jedan projekt Zukanovica u 2.ligi Turske.
I

I
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Kazu Djokana treba forsirati u repku, mlad igrac
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Bing [Bot], Bordo10, Grk1234, jurisicduska, MostarNeretva, Pact1921, Rigoletto, ronaldo99, Shategabri, tutankamon1905, TylerBurey, xinxee i 111 gostiju.