Susic nije ni kao igrac bio ona legenda koja mu se danas pripisiva. Jednostavno nije. Bio je dobar - da ... mozda jedan od 5 najjacih iz svoje generacije - da - ali najbolji igrac iz BiH uopste - HA HA HA HA ... de bola dobro je ..
MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH.![]()
![]()
![]()
Susic nije ni kao igrac bio ona legenda koja mu se danas pripisiva. Jednostavno nije. Bio je dobar - da ... mozda jedan od 5 najjacih iz svoje generacije - da - ali najbolji igrac iz BiH uopste - HA HA HA HA ... de bola dobro je ..
Haj ne provaljuj se vise. Meni te zao stvarno...MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH.![]()
![]()
![]()
...i kojeg guza boli za BiH.ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.
nista pametnije nisam ni ocekivo... nista drugo ni ne znate sem pljuvat i kukat...velez_mostar je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH.![]()
![]()
![]()
Principatus je napisao/la:...i kojeg guza boli za BiH.ili..
Asmir Begovic, golman Stoke-a, stabilnog clana Premiershipa, 24-godisnji talenat kojeg bi u svojim redovima rado vidjeli Manutd, Chelsea, Tott., i td, golman koji barem jos 10 godina moze braniti na vrhunskom nivou.
A sto se Papeta tice, koliko je vec stotina stranica ispisano monotonog teksta.
Igra nase reprezentacije je upravo u zadnja dva meca bila na veoma dobrom nivou. Kao i borbeni duh i raspolozenje. I to pored teskoca, prijetece suspenzije, kao i pokusaja sabotaze sa strane Begovica.
Ne zamjera ti niko na misljenju prijatelju, ti jednostavno ne znas sta pricas ...... :ugeek:MostaracVelezovac je napisao/la:Prva dvojica su bolji od Susica DEFINITIVNO. Samo balvanoglavi Bosanci vjeruju da je Susic najbolji igrac iz BiH.![]()
![]()
![]()
Svako ko je gledao utakmicu protiv Mexika zna zasto smo izgubili. Pogledaj snimke fino na miru. Meksicki sudija se cak pri slobodnim udarcima ili penalima dosaptavao sa Mexikancima, nesto ociglednije nisam vidio, i to isti covjek koji je vec bio suspendovan. Ali samo nas savez moze dopustiti da nam takav neko sudi.velez_mostar je napisao/la: Zasto onda nije mrtvu Albaniju pobjedio???Bod barem uzeo protiv Francuza??Sta je napravio, pobjedio one beduine, i nerijesio protiv Cane...izgubio od Meksika...
Ako cemo drk.at na pobjedu protiv nezaintresiranih Slovaka, onda ok..
Samo ti lupaj, ima ko će klimati glavom.Principatus je napisao/la:Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Samo taj radPrincipatus je napisao/la: Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja.
Ali grohotommolotovljev je napisao/la:...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
HVALA TI BOZE STO MI JE PAPE UZOR BIO,DANAS BIH POKVARENU MASTU IMAO!
TITULA NAJBOLJEG
Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..Esii TM87 je napisao/la:Ali grohotommolotovljev je napisao/la:...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
TITULA NAJBOLJEG
s obzirom na godine,najvjerovatnije si pogodiomolotovljev je napisao/la:Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..Esii TM87 je napisao/la:Ali grohotommolotovljev je napisao/la:...ne sam Safeteee...ludnica,sta je ovo..tresu se tribine..jao ovo je bilo za infarkt..
TITULA NAJBOLJEG
Ali grohotom![]()
Sta ima Bayernovac? Razocarali ste Bundesligu i to bas protiv Italijana.geronimo je napisao/la:Samo ti lupaj, ima ko će klimati glavom.Principatus je napisao/la:Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Samo taj radPrincipatus je napisao/la: Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja.i ponekad
Pa hmm..zamalo.Ako je meni Guvo (bolje onda da si reko Lazomolotovljev je napisao/la:Da pogađam..tvoj uzor u odrastanju..Jure Guvo..
Ali grohotom![]()
@Princi zadnja recenica ti je.........Principatus je napisao/la:Sta ima Bayernovac? Razocarali ste Bundesligu i to bas protiv Italijana.geronimo je napisao/la:Samo ti lupaj, ima ko će klimati glavom.Principatus je napisao/la:Upravo ne uzimam ove sve diskusije uopste vise za ozbiljno. Pisem jos samo onako, da lupim koju.
Samo taj radPrincipatus je napisao/la: Jer kad citam, kako se poneki izvrcu, prevrcu samo kako bi i Asmirovo komicno, pa sramno ponasanje nekako prebacili na Susica, onda vidim koliko je sati. A inace je u BiH 5 do 12, pa nam je selektorska briga najmanja.i ponekad
Gero jer ti to sad pises u Hieroglyphen? Nikako da skontam ovu zadnju recenicu.
Pa svaki put moram sebi tekstove oder Ex-Secer-a i Harishpa prevoditi, sad i tvoje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.