1:09 FKS@FFM Mainhattan Metropolis

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uvjeren sam da bi Nalić prekucao ligu, ali nerealan je vjerovatno.
Celo brat
Nema onda ko drugi, nego stoper Lazar Rosić, koji je odigrao preko 100 utakmica u prvoj ligi Portugala.Bio bi top pojačanje, ali ima čvrst ugovor sa Vojvodinom jos sezonu i po.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2024, 01:32A da nije slučajno taj L.R. igrao u Portugalu?
Cudi me da ti niko nije napisao da si pljuvac,ili anam on,meni je bilo tako zadnji put kad sam rekao da je Pena(Pjena) bio najgori na terenu,i dalje je Hazre ili Hule za njega Ribery,isto tako Kyeremah igrac za Igmana, to je znaci dva stranca za zali boze para i mjesta stranca.
Zamisli mozgova koji su mislili da će promjena cijele ekipe donijeti rezultat preko noći.
Pa realno je Rogić u skoro svakoj utakmici pokazao nesigurnost, ili čak bio i krivac za gol.
Pitar6785 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 07:10Rogic je i danas pokazao da je gori od Alaima Sehinivica bande i adilovic cak je u rangu najgoreg golmana FK SARAJEVA u histori KANURICA..
Mi ako popravimo GOLMANSKU poziiciju sa makedoncem mi smo na konju..
Primamo previse golova. I pored toga sto nas je Sehinovic zavalio svoim greskama (svi golovi njegovom greskom su nas kostale bodova) primamo previse golova..
Renan je super igrac nadam se da ce moci bit igrac koji moze bacit 12-15 holova na sezoni
Rogić je baš nesiguran, protiv Zrinjskog je imao 2-3 izlijetanja na loptu i svaki put greška, možda dva puta je uhvatio loptu. Čini mi se da je nakon jedne promašene lopte bio gol ili odlična prilika za Zrinjski.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jan 2024, 12:00Pa realno je Rogić u skoro svakoj utakmici pokazao nesigurnost, ili čak bio i krivac za gol.
U Gruziji, direktan krivac za jedan gol, ono se moralo odbraniti.
U Konjicu također, ako ne direktni krivac, onda jedan od.
Samo se nadati da je Iliev kvalitetan golman, u suprotnom..
Ne znam šta si ti gledao ali po meni Mehmedović solidan,Matanovic za 10,Krdzalic mogao bolje ali sve u svemu nije losestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 jan 2024, 20:31Vala po meni je više bio Mehmedović solidan,Matanovic za 10,Krdzalic mogao bolje ali sve u svemu nije losejurisicduska je napisao/la: ↑19 jan 2024, 20:10Po meni Mehmedović solidan, Matanovic za 10, Krdzalic je mogao bolje sve u svemu nije lose
Tako je, čim se prilagodi načinu i stilu igre kakva je u našoj ligi/na našim prostorima siguran sam da će prekucati igricu. Način igre kakav je sada kod Pene naši igrači ne mogu razumijeti i pratiti i to je jedini problem.