FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Abd da promijene i stave u nedjelju kup i idem abd na utakmicu
-
- Kontakt:
Bravo Sloboda,treba ih podrzati i takodjer poslati zahtjev.
Ovo se ne smije igrati u ponedeljak nema sanse.
Ovo se ne smije igrati u ponedeljak nema sanse.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nama je problem sto mi na ovom pdfu nemamo kao sto oni na lobotomiji imaju kad Ricki zasuce rukave da si onaj secer u ruku i kae “clanskeeee”joker90 je napisao/la: ↑21 jan 2024, 10:30Ja sam ocekivao bar postove, kad ono nista..BordoBBoja je napisao/la: ↑21 jan 2024, 10:06Ja sam na lobotomiji ocekivao bas konstruktivne rasprave, kad ono nista
-
- Kontakt:
Citam ove postove duskejurisic i ovog stojka pa razmišljam koliko se ljudi razlikuju koji stoje s nama na tribini. Totalno drugaciji tip ljudi. Jedan analizira..drzi se cinjenica.. pozitivno gleda..očekuje napredak a drugi.
E taj drugi je pun nekog nezadovoljstva..izmišlja..okrece..krije se iza neke vecine(koja je samo u njegovoj glavi)..daje neke pogrdne nadimke.
I nije to samo na ovom forumu. Ovakvih kontrasta je puno nase drustvo. A svi znamo gdje nas vodi svaki od ova dva životna stava.
E taj drugi je pun nekog nezadovoljstva..izmišlja..okrece..krije se iza neke vecine(koja je samo u njegovoj glavi)..daje neke pogrdne nadimke.
I nije to samo na ovom forumu. Ovakvih kontrasta je puno nase drustvo. A svi znamo gdje nas vodi svaki od ova dva životna stava.
Novinari u pokušaju, ne znam kako ih čovjek nazvati drugačije i njihovi raspali "facebook portali". Kakvi pačenici jbt parave nekakve vijesti i senzacije, kače se za FK Sarajevo samo nešto negativno napraviti i napisati. Čuj kazne, problemi, suspenzije oko nečeg što se nije desilo niti se mora desiti nit se ikad desilo. Kakvi pačenici i idioti i koliko neprikatelja imamo nevjerovatno.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
I onda dodu nasi "navijači" i zovu igrače Prevaranda, babino mladunče, itd... Pored naših "navijača" nama dušmani nisu ni potrebni, iako oni crkavaju od ljubomore kako je klub stabilan i postavljen na zdrave noge, ali hajmo ga mi "navijači" sjebati nestrpljenjem i nerealnim očekivanjimaAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2024, 11:38Novinari u pokušaju, ne znam kako ih čovjek nazvati drugačije i njihovi raspali "facebook portali". Kakvi pačenici jbt parave nekakve vijesti i senzacije, kače se za FK Sarajevo samo nešto negativno napraviti i napisati. Čuj kazne, problemi, suspenzije oko nečeg što se nije desilo niti se mora desiti nit se ikad desilo. Kakvi pačenici i idioti i koliko neprikatelja imamo nevjerovatno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa šta nam znači kad se oni zalažu da se samo pomjeri termin utakmice malo ranije radi reflektora. Znači još gore, igrat će se u 13-14 
Daj Bože da prebace na vikend

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma nece to gdje je logika tuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:05Pa šta nam znači kad se oni zalažu da se samo pomjeri termin utakmice malo ranije radi reflektora. Znači još gore, igrat će se u 13-14
Oni su trazili nedelju.I njima je u cilju da bude pun stadion i da zarade nesto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Drug moj bolesnih umova i širenja negativnosti če uvijek biti meni je samo krivo što se oni kriju iza FKS i navodne pripadnosti klubu. Siguran sam kad bi Peneranda bio najbolji igrač, šetao se kroz protivnike, zabio 10 golova, pojedini bi pisali "kako je lako sa parama pobjeđivati, dovoditi dobre igrače, biti prvi...gdje su naši igrači, gdje su akademci naša djeca, niko ne dobija šansu...itd"insimadop je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:05I onda dodu nasi "navijači" i zovu igrače Prevaranda, babino mladunče, itd... Pored naših "navijača" nama dušmani nisu ni potrebni, iako oni crkavaju od ljubomore kako je klub stabilan i postavljen na zdrave noge, ali hajmo ga mi "navijači" sjebati nestrpljenjem i nerealnim očekivanjimaAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2024, 11:38Novinari u pokušaju, ne znam kako ih čovjek nazvati drugačije i njihovi raspali "facebook portali". Kakvi pačenici jbt parave nekakve vijesti i senzacije, kače se za FK Sarajevo samo nešto negativno napraviti i napisati. Čuj kazne, problemi, suspenzije oko nečeg što se nije desilo niti se mora desiti nit se ikad desilo. Kakvi pačenici i idioti i koliko neprikatelja imamo nevjerovatno.
Vidiš i sad su iskopali neki dopis sa početka decembra i sad od njega prave neku vijest i senzaciju, drago mi je što ih je Ibričić razotrkrio u onom podkastu i rekao da su to samo plačeni članci tj.oglasi mahalaša i dušebrižnika, samoprozvanih legendi kluba koji su samo gledali kako da se okoriste od kluba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Zicer
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Al' Rule je najjaci na temi, dovoljno da se ljudski ponasas prema njemu i sve ce ti oprostit dobra duša covjek. 

Bravo za cijeli post i treba ga citirat iznova i iznova na svakoj stranici! Za mnoge ovdje zbog kojih si i pisao post ne postoji nikakav period adaptacije na klub, na možda drugačiji sistem igre i način rada, na novu sredinu, kulturu, jezik, mentalitet, klimu... Igrač se mora na sve to priviknut u avionu/autobusu pri dolasku u Sarajevo. Oporavak od povrede ili dostizanje pune takmičarske spreme nakon perioda neigranja, vraćanja u formu doživljavaju onako kako je to predstavljeno u igrici - dakle jako površino i pojednostavljeno ili nikako. To kako neki gledaju na fudbal najbolje govori što bi svaki prijelazni rok dovodili/tjerali po 5-6 igrača. i ne pada meni toliko teško što to navijači traže, nego što nam je klub jako dugo vremena funkcionisao upravo na takav način. Sada konačno hvala Bogu imamo stabilne finansije i po prvi put rekao bih i plan djelovanja. Čak i ako ne uspijemo ispuniti zacrtano sa ovim stručnim štabom, nadam se da ćemo istrajati u ovakvom načinu radu, birajući trenere koje igraju moderan fudbal kakav se igra u najjačim europskim ligama jer kako prodavati mlade igrače ako ti tim igra na ho-ruk, kako će se taj igrač uopšte uklopiti u nekakav sistem.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2024, 22:31U ovoj Bosni se samo normalno živi u vrijeme neimastine teške, kad niko nema, u vrijeme rata i u vrijeme sirotinje. Čim ti je sve potaman nađeš nekakav imaginarni problem da ga rješavaš.
Kako se stvara dosta nerealna slika imam potrebu da reagujem jer dosta ljudi ne prati Sarajevo a piše ovdje i površni su dosta u komentarima.
Peneranda ima 506 minuta u našem dresu. U ligi ima 442 minute. To je nešto oko 5 cijelih utakmica. 5 je.benih utakmica gdje ni on ni tim nisu izgledali ništa specijalno.
Vi ste na osnovu 5 utakmica za igrača koji je došao nakon neigranja fudbala od godinu, očekivali tačno šta ? Da uzme da se igra sa svima. 5 utakmica je dakle dovoljno da se neko vrati u formu i napravi šta svi očekujemo. Isto tako ste za 5 utakmica zaključili da je on “Prevaranda”. Ako ste to u stanju trebate poslati Cv na adresu Man Citya skauting službe jer npr kad skautiras igrača da ga dovedeš gledaš ga najmanje pola sezone i pratiš , pa ako ste vi u stanju na osnovu 5 utakmica gdje ne znam da je i jednu čitavu odigrao ali eto ako jest ok zaključili da on ne valja onda dobro. - ovo su činjenice
Sad moje mišljenje , Peneranda je stranac, koji je došao u Bosnu , ne zna jezik, sam, nema nikog, adaptacija zna često zA momke
koji dođu iz Tuzle pa preskaču sine da ih struja ne udari trajati nešto duže od 5 utakmica. Uz to sve je došao potpuno nespreman, kad se najavio rečeno je da od njeg ne očekujemo ništa sem da vrati spremu do kraja sezone. Prema testiranjima je među 10 igrača po spremi , dakle vratio je. Svako Ko prati fudbal vise od nivoa predriblao i osutao može u Peneradni vidjeti neki drugi obris od premijerligaskog , frajer pravi po 30 metara prostora svojom kretnjom, vrlo često ima poteze kakvi ovdje nikad neće bit viđeni a bez lopte, nego vi gledate jel on predriblao 6 igrača i zabio go , Peneranda je možda najpotentniji igrač koji je ikad došao u ovu ligu, al ikad. Čovjeku treba dati šansu , kako je on Južnoamerikanac on funkcionise na osnovu emocije, zara zanosa sve sto mu mi ne pružamo. Jeste li ikad razmišljali da je bolje da momka podržimo da ga dignemo da nekako i kad ode ostane mu grad i mi u lijepom sjećanju da nešto mi kao navodni navijači doprinesemo u stvaranju veza sa igračima a ne sa pljujemo koga stignemo ?
Jesmo li ikad stali na stranu kluba. Evo Rozman mu vjeruje, daje mu šansu , nečim je **** mu mater to zaslužio, pustite momka da se spremi očekujemo dobre partije sad poslije pauze kad
Poveze 2-3 tekme , kad ostane zdrav, ako ne bude išlo do kraja sezone zahvaliti mu se.
Rahmanović Amar je došao i igrao prvu polusezonu za samara a sad ga mnogi smatraju našim najboljim igračem u zadnjih 20 godina i ništa na tom nismo naučili. Mi smo ba upropastili najboljeg igrača premijer lige iza rata a to je neupitno Nemanja Bilbija . A sto ? Jer smo supci jer hoćemo sve i odma. Jer smo frustriran narod koji funkcionise samo sa Limunom i Ledetom jer nemamo para ni za šta nit strpljenja da šta probamo.
Ma bez ikakve potrebe je vrijedjati nase igrace, sto bivse, sto sadasnje, trenere...
Ja licno zaista, nisam neko ko je podrzavao Husrefa Musemica, ali nikada ga ovdje nisam ni uvrijedio niti napisao nesto lose o njemu...
Uvijek cu ga postovati, ali cu uvijek biti za to da je sto dalje od bilo kakve pozicije u klubu.
Evo zadnji primjer Radovac, nema kakvih postova nije bilo, od pljuvanja, psovanja, prijetnji...
Interesuje me zasto ?
Radovac je sam sebe i pljunuo i opsovao i zagorcao zivot...
Srce ti kuca za jedan klub, a ti odes u najljuceg rivala, iskreno, nema vece kazne koju covjek sebi sam moze zadati od ovoga.
Bolni mazohizam, koji ce te pritiskati cijeli zivot i koji ti namakne pecat beskarakternosti koji ces vuci gdje god bio i sta god radio.
Ja licno zaista, nisam neko ko je podrzavao Husrefa Musemica, ali nikada ga ovdje nisam ni uvrijedio niti napisao nesto lose o njemu...
Uvijek cu ga postovati, ali cu uvijek biti za to da je sto dalje od bilo kakve pozicije u klubu.
Evo zadnji primjer Radovac, nema kakvih postova nije bilo, od pljuvanja, psovanja, prijetnji...
Interesuje me zasto ?
Radovac je sam sebe i pljunuo i opsovao i zagorcao zivot...
Srce ti kuca za jedan klub, a ti odes u najljuceg rivala, iskreno, nema vece kazne koju covjek sebi sam moze zadati od ovoga.
Bolni mazohizam, koji ce te pritiskati cijeli zivot i koji ti namakne pecat beskarakternosti koji ces vuci gdje god bio i sta god radio.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zasto ti pises na temi za nas ćafire?AVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:37Drug moj bolesnih umova i širenja negativnosti če uvijek biti meni je samo krivo što se oni kriju iza FKS i navodne pripadnosti klubu. Siguran sam kad bi Peneranda bio najbolji igrač, šetao se kroz protivnike, zabio 10 golova, pojedini bi pisali "kako je lako sa parama pobjeđivati, dovoditi dobre igrače, biti prvi...gdje su naši igrači, gdje su akademci naša djeca, niko ne dobija šansu...itd"insimadop je napisao/la: ↑21 jan 2024, 12:05I onda dodu nasi "navijači" i zovu igrače Prevaranda, babino mladunče, itd... Pored naših "navijača" nama dušmani nisu ni potrebni, iako oni crkavaju od ljubomore kako je klub stabilan i postavljen na zdrave noge, ali hajmo ga mi "navijači" sjebati nestrpljenjem i nerealnim očekivanjimaAVNOJ je napisao/la: ↑21 jan 2024, 11:38Novinari u pokušaju, ne znam kako ih čovjek nazvati drugačije i njihovi raspali "facebook portali". Kakvi pačenici jbt parave nekakve vijesti i senzacije, kače se za FK Sarajevo samo nešto negativno napraviti i napisati. Čuj kazne, problemi, suspenzije oko nečeg što se nije desilo niti se mora desiti nit se ikad desilo. Kakvi pačenici i idioti i koliko neprikatelja imamo nevjerovatno.
Vidiš i sad su iskopali neki dopis sa početka decembra i sad od njega prave neku vijest i senzaciju, drago mi je što ih je Ibričić razotrkrio u onom podkastu i rekao da su to samo plačeni članci tj.oglasi mahalaša i dušebrižnika, samoprozvanih legendi kluba koji su samo gledali kako da se okoriste od kluba.
Joj uzima vas duška na kvarno, sve fin, a igrače ganja po koševu i vaspitne udara... Ko ga ne zna 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Aferim brate, tačno u sridujurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2024, 22:31U ovoj Bosni se samo normalno živi u vrijeme neimastine teške, kad niko nema, u vrijeme rata i u vrijeme sirotinje. Čim ti je sve potaman nađeš nekakav imaginarni problem da ga rješavaš.
Kako se stvara dosta nerealna slika imam potrebu da reagujem jer dosta ljudi ne prati Sarajevo a piše ovdje i površni su dosta u komentarima.
Peneranda ima 506 minuta u našem dresu. U ligi ima 442 minute. To je nešto oko 5 cijelih utakmica. 5 je.benih utakmica gdje ni on ni tim nisu izgledali ništa specijalno.
Vi ste na osnovu 5 utakmica za igrača koji je došao nakon neigranja fudbala od godinu, očekivali tačno šta ? Da uzme da se igra sa svima. 5 utakmica je dakle dovoljno da se neko vrati u formu i napravi šta svi očekujemo. Isto tako ste za 5 utakmica zaključili da je on “Prevaranda”. Ako ste to u stanju trebate poslati Cv na adresu Man Citya skauting službe jer npr kad skautiras igrača da ga dovedeš gledaš ga najmanje pola sezone i pratiš , pa ako ste vi u stanju na osnovu 5 utakmica gdje ne znam da je i jednu čitavu odigrao ali eto ako jest ok zaključili da on ne valja onda dobro. - ovo su činjenice
Sad moje mišljenje , Peneranda je stranac, koji je došao u Bosnu , ne zna jezik, sam, nema nikog, adaptacija zna često zA momke
koji dođu iz Tuzle pa preskaču sine da ih struja ne udari trajati nešto duže od 5 utakmica. Uz to sve je došao potpuno nespreman, kad se najavio rečeno je da od njeg ne očekujemo ništa sem da vrati spremu do kraja sezone. Prema testiranjima je među 10 igrača po spremi , dakle vratio je. Svako Ko prati fudbal vise od nivoa predriblao i osutao može u Peneradni vidjeti neki drugi obris od premijerligaskog , frajer pravi po 30 metara prostora svojom kretnjom, vrlo često ima poteze kakvi ovdje nikad neće bit viđeni a bez lopte, nego vi gledate jel on predriblao 6 igrača i zabio go , Peneranda je možda najpotentniji igrač koji je ikad došao u ovu ligu, al ikad. Čovjeku treba dati šansu , kako je on Južnoamerikanac on funkcionise na osnovu emocije, zara zanosa sve sto mu mi ne pružamo. Jeste li ikad razmišljali da je bolje da momka podržimo da ga dignemo da nekako i kad ode ostane mu grad i mi u lijepom sjećanju da nešto mi kao navodni navijači doprinesemo u stvaranju veza sa igračima a ne sa pljujemo koga stignemo ?
Jesmo li ikad stali na stranu kluba. Evo Rozman mu vjeruje, daje mu šansu , nečim je **** mu mater to zaslužio, pustite momka da se spremi očekujemo dobre partije sad poslije pauze kad
Poveze 2-3 tekme , kad ostane zdrav, ako ne bude išlo do kraja sezone zahvaliti mu se.
Rahmanović Amar je došao i igrao prvu polusezonu za samara a sad ga mnogi smatraju našim najboljim igračem u zadnjih 20 godina i ništa na tom nismo naučili. Mi smo ba upropastili najboljeg igrača premijer lige iza rata a to je neupitno Nemanja Bilbija . A sto ? Jer smo supci jer hoćemo sve i odma. Jer smo frustriran narod koji funkcionise samo sa Limunom i Ledetom jer nemamo para ni za šta nit strpljenja da šta probamo.

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- TurkishAirlines
2024 godina a ovde se jos analizira termin utakmice koji je postavljen kao preliminarni 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
E jesi ofiran zivota mistojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:12Imam ali ne zelim pisati na nekoj temi gdje ne mogu pisati svi navijaci Sarajeva (ako zato pitas) Iskreno-to mi je nesto najgluplje sto sam vidio na ovom forumu. Smatram to otvorenom podjelom medju nasima navijacima. Mortem me tu totalno razocarao.mnon46 je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:05Imaš li člansku drug?stojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 23:02
Jel peneranda najbolji ili si i ti pljuvac i donosilac nemira?![]()
@duska prevaranda je odigrao preko 10 utakmica i ni u jednoj nije pokazao nista osim sebicnosti, kurcobolje i nezainteresovanosti. Upravo je onakav kakvog ga mnogi ovdje pokusavaju predstaviti; ufurana zvijezda koja uzme loptu i misli da je 100 puta bolji od ostalih pa pocne driblati i na je kraju izgubiNEOZBILJAN I NESPREMAN IGRAC1
I kako to da njega moramo cekati godinu da proradi i ne smijemo reci sta vidimo dok za sve druge se to moze odmah nakon prve utakmice.

Daj ba nosite ovog debila sa teme.
Al smatram to otvorenom podjelom medju navijacima

- BordoBBoja
- Kontakt:
@nokee
Ne dan ba da te ponizava lik ovako na pdf-u
Suprotstavi se
Ne dan ba da te ponizava lik ovako na pdf-u
Suprotstavi se
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Haksss, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, Lecler, Proximic, Seipronto, supervizor i 88 gostiju.