NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Nema nam niko ravan na cijelom forumu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- sagitarius
- Kontakt:
Jel se meni cini il su nam uzeli i marketing menadjera!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Hvala svima
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svaka čast svim učesnicima ove akcije. Kapa dole! 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nema vremena za aplauze, idemo dalje.
do konacne pobjede.

Ima li kakvih igraca na vidiku?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
On je meni uvijek bio veliki kiks igrac

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Uništio Velež u evropi svojim kiksevima

Ma hajd yebeš stopera, nije toliko prioritet, gora je pozicija krila. Ko da gledam koga god da dovedemo neće moći Durmiša i Karalića izbaciti iz prve postave

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
On ono nešto kratko kad je bio kod nas i nije bio nesto los a nije se nesto ni istico onako ko igrac ok al mislim da ga ona europska sa elfsborgom unistila mentalno skroz
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pozitivno je sto opet imamo njih dvojicu jer su kakav takav standard. Ovo sve sto je doslo je katastrofa. Ne mogu kriviti ni UO niti trenera (sadasnjeg ili bivseg) jer su dovodili igrace koji su imali ucinak, ali jednostavno nije upalilo.Truhlo je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:10Uništio Velež u evropi svojim kiksevimaprisonbreak je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:04On je meni uvijek bio veliki kiks igraczna osigrati utakmicu topcina, pa onda se ne moze sastaviti.
![]()
Ma hajd yebeš stopera, nije toliko prioritet, gora je pozicija krila. Ko da gledam koga god da dovedemo neće moći Durmiša i Karalića izbaciti iz prve postave![]()
Ovo opet pokazuje koliko je bitno raditi na nasoj OS jer trziste nije nesto aman puno dobrim igracima. Sto bi covjek i platio, koga platiti?
Celik!3,2,2.
Ma nema na zimu ništa kvalitetno slobodno, zato ako je ikako moguće ne dovoditi ništa. Na ljeto je već druga priča, svim ovim igračima ističu ugovori pa onda se može naći. Krila su nam žrtva ispodprosječnog veznog reda, ništa bolje neće biti ni na proljeće.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:37Pozitivno je sto opet imamo njih dvojicu jer su kakav takav standard. Ovo sve sto je doslo je katastrofa. Ne mogu kriviti ni UO niti trenera (sadasnjeg ili bivseg) jer su dovodili igrace koji su imali ucinak, ali jednostavno nije upalilo.Truhlo je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:10Uništio Velež u evropi svojim kiksevimaprisonbreak je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:04
On je meni uvijek bio veliki kiks igraczna osigrati utakmicu topcina, pa onda se ne moze sastaviti.
![]()
Ma hajd yebeš stopera, nije toliko prioritet, gora je pozicija krila. Ko da gledam koga god da dovedemo neće moći Durmiša i Karalića izbaciti iz prve postave![]()
Ovo opet pokazuje koliko je bitno raditi na nasoj OS jer trziste nije nesto aman puno dobrim igracima. Sto bi covjek i platio, koga platiti?
Na ljeto bi pokušao Resića dovesti stvarno ima odličan učinak i beton je za ove lige.
-
- Kontakt:
Hitno nam je potreban napadac, Karic vis enece igrati, Ahmetspahic i Hodzic ostaju u juniorima dok ne obezbjede titulu tako da ostajemo samo na Masicu u napadu.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Hoće li Jedinstvo pustiti Imamagića i Kojića?dinodino2019 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:28Hitno nam je potreban napadac, Karic vis enece igrati, Ahmetspahic i Hodzic ostaju u juniorima dok ne obezbjede titulu tako da ostajemo samo na Masicu u napadu.

Po trenutnim nagađanjima ovo nam je roster. Fali nam stoper, krilo i napadač. Bilo bi dobro naći stopera startera koji bi igrao u paru naredne sezone sa Horićem. Dok se Hora ne vrati, vjerujem da će Bajramović zakrpiti tu poziciju.
Krilo i napadač dovesti za klupe i to je to.
Potanka ekipa, ali s obzirom na klupske ciljeve sasvim opravdano.
-
- Kontakt:
Nisu samo krila zrtva ispod prosjecnog veznog reda nego i bekovi posebno Sivac koji se stalno ubacuje, a i odbrana idto jer cesto se desavalo i ove i prosle godine u DLC ne prate svoje igrace kad protivnik ima kontru il cesto odu gore zaboravljajuci na svoju ulogu pa protivnik prolazi kroz sredinu kako hoce.Truhlo je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:21Ma nema na zimu ništa kvalitetno slobodno, zato ako je ikako moguće ne dovoditi ništa. Na ljeto je već druga priča, svim ovim igračima ističu ugovori pa onda se može naći. Krila su nam žrtva ispodprosječnog veznog reda, ništa bolje neće biti ni na proljeće.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:37Pozitivno je sto opet imamo njih dvojicu jer su kakav takav standard. Ovo sve sto je doslo je katastrofa. Ne mogu kriviti ni UO niti trenera (sadasnjeg ili bivseg) jer su dovodili igrace koji su imali ucinak, ali jednostavno nije upalilo.
Na ljeto bi pokušao Resića dovesti stvarno ima odličan učinak i beton je za ove lige.
Mislim da ce ovu polusezonu Karalic i Durmis bit udarne opcije po krilima i ja se potpuno s time slazem da oni imaju kakav takav standard u odnosu na sve ostale koji su dovedeni, a koji su dosli kao veca imena s velikim iskustvom i mnogi su Karalica i Durmisa vidjeli na klupi. Ali isto tako je vazno reci da nije isto igrat za Rudar, Mladost, Gosk i ostale i za Celik. Sve te sto su dosli je pojeo pritisak igranja za Celik i tezina Celikovog dresa.
Ne znam sta mislite ako bi bilo potrebe da li bi se Karalic mogao koristit kao napadac? Jak je moze sacuvst loptu, brz, dobar u skoku, samo ne znam kako bi se snasao u toj ulozi.
Želja mog poznanika i mene.NekiForumas je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:55Nisu samo krila zrtva ispod prosjecnog veznog reda nego i bekovi posebno Sivac koji se stalno ubacuje, a i odbrana idto jer cesto se desavalo i ove i prosle godine u DLC ne prate svoje igrace kad protivnik ima kontru il cesto odu gore zaboravljajuci na svoju ulogu pa protivnik prolazi kroz sredinu kako hoce.Truhlo je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:21Ma nema na zimu ništa kvalitetno slobodno, zato ako je ikako moguće ne dovoditi ništa. Na ljeto je već druga priča, svim ovim igračima ističu ugovori pa onda se može naći. Krila su nam žrtva ispodprosječnog veznog reda, ništa bolje neće biti ni na proljeće.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:37
Pozitivno je sto opet imamo njih dvojicu jer su kakav takav standard. Ovo sve sto je doslo je katastrofa. Ne mogu kriviti ni UO niti trenera (sadasnjeg ili bivseg) jer su dovodili igrace koji su imali ucinak, ali jednostavno nije upalilo.
Mislim da ce ovu polusezonu Karalic i Durmis bit udarne opcije po krilima i ja se potpuno s time slazem da oni imaju kakav takav standard u odnosu na sve ostale koji su dovedeni, a koji su dosli kao veca imena s velikim iskustvom i mnogi su Karalica i Durmisa vidjeli na klupi. Ali isto tako je vazno reci da nije isto igrat za Rudar, Mladost, Gosk i ostale i za Celik. Sve te sto su dosli je pojeo pritisak igranja za Celik i tezina Celikovog dresa.
Ne znam sta mislite ako bi bilo potrebe da li bi se Karalic mogao koristit kao napadac? Jak je moze sacuvst loptu, brz, dobar u skoku, samo ne znam kako bi se snasao u toj ulozi.

Ko kadet i junior je igrao centralnog napadača (kod Senada Brkića u kadetima) i nazabijao se golova. Širokom je ja mislim zabio hattrick te sezone u kadetima kao centralni napadač.
Problem je sad što je 2 godine igrao na krilnim pozicijama. Ja mislim da bi Karalić puno bolji bio na lijevom krilu zbog dobrog šuta za razliku od Durmiša koji će više prilika napraviti kroz dribiling i prodor.
Otom potom, i Durmiš i Karalić su dokazali da su Mbappe i Salah za ove najbolje krilne igrače ove lige (Šarić i Hrelja). Trebaju biti obojica starteri čitavu polusezonu pa da se vidi na kraju sezone jel mogu ili ne mogu biti u ekipi kada se bude napadala Premijer liga.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.