Za nas Fudbalski klub Sarajevo se navija u Sarajevu, Konjicu, Brezi, Visokom, Buzimu - dakle sirom nase

Za Zrinski navija manji dio Mostara i poneki endem u Citluku, Medjugorju. O Capljini i Stocu nema smisla ni pricati.
Za nas Fudbalski klub Sarajevo se navija u Sarajevu, Konjicu, Brezi, Visokom, Buzimu - dakle sirom nase
Ne dostavljaju u inozemstvo, a i neda mi se kopati po virtinim postovima u kojima je lijepo evidentirano sudačko natezanje u vašu korist.
Ekipa iz Breze i Bužima ne navija za Zrinjski, krokodilske suze lijemo
Znamo i mi koji je jedini klub koji zarađuje novac od transferaRigoletto je napisao/la: ↑24 jan 2024, 08:02Znamo tko je sigurno ponovno neće osvojiti. Džaba milioni, dibidus nesposobni.H8Z7 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 22:09Preduslov je titula, a pošto je nećete osvojiti ništa od lige prvakatutankamon1905 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 22:04
Sljedece grupna faza LP dok nam svi u ledja gledaju![]()
![]()
Burek sa sirom ili ?
Šta će vama indokinezima uopće pare? Kao što rekoh, transfermarkt šampioni. Neka tako i ostane
Džaba i titula i Euopra kad niste u stanju prodati igrača za pristojnu cifruRigoletto je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:27![]()
Šta će vama indokinezima uopće pare? Kao što rekoh, transfermarkt šampioni. Neka tako i ostane![]()
Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.
sta drugo jedan indijanac iz doline dugova moze napisati nego ovakvu glupost. Ovo treba citirati na svakoj stranici da se vidi da virto ima opasnu konkurenciju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.
Haj skontaj malo Boga ti, imaš titule, rezultat, Europu i opet nisi u stanju prodati igrača preko 1 mil eura.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Kao što rekoh, ne dostavljaju u inozemstvo. Športski poyyholyman je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:14
Nisam siguran kojim jezikom ti se obratiti da bi uspio procitati i razumjeti moj post.
Ponovit cu ipak:
demantuj ovaj nirtonov komentar iznad bilo kojim argumentom i imas 3 artikla iz vaseg shopa po zelji.
Kad se sastavis citiraj me, nije zurba nikakva. Topli pozdrav
E jesi naveo autoritet, idemo odmah raspustiti ekipu i gasiti klub nakon ovog!
Nije bitno koji je klub u pitanju već je glupo napisati džaba titula i evropa kad igrače ne prodajete, kao da je bitnije igrača prodati od rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:17Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.![]()
Valja dovesti sve ove igrace, treba se snalazitidenimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:12[Pinnacle - Line Move]
Soccer, Club Friendlies
🖥01-24 13:00
FK Zeljeznicar Sarajevo vs NK Hrvace
Over/Under: Over 2.5 [1.813]
https://www.pinnspy.com/event/1584636864
Kažu biće golova na utakmici Želje danas
Sad kad vidjeh ovaj avatar Stevanovića prisjeti se jedne od najboljih utakmica ikada !!!Mire88 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:39Valja dovesti sve ove igrace, treba se snalazitidenimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:12[Pinnacle - Line Move]
Soccer, Club Friendlies
🖥01-24 13:00
FK Zeljeznicar Sarajevo vs NK Hrvace
Over/Under: Over 2.5 [1.813]
https://www.pinnspy.com/event/1584636864
Kažu biće golova na utakmici Želje danas