Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Nisam siguran kojim jezikom ti se obratiti da bi uspio procitati i razumjeti moj post.
Ponovit cu ipak:
demantuj ovaj nirtonov komentar iznad bilo kojim argumentom i imas 3 artikla iz vaseg shopa po zelji.
Kad se sastavis citiraj me, nije zurba nikakva. Topli pozdrav
NEMA NAZAD
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
sta drugo jedan indijanac iz doline dugova moze napisati nego ovakvu glupost. Ovo treba citirati na svakoj stranici da se vidi da virto ima opasnu konkurenciju.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
NEMA NAZAD
Haj skontaj malo Boga ti, imaš titule, rezultat, Europu i opet nisi u stanju prodati igrača preko 1 mil eura.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kao što rekoh, ne dostavljaju u inozemstvo. Športski poyyholyman je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:14
Nisam siguran kojim jezikom ti se obratiti da bi uspio procitati i razumjeti moj post.
Ponovit cu ipak:
demantuj ovaj nirtonov komentar iznad bilo kojim argumentom i imas 3 artikla iz vaseg shopa po zelji.
Kad se sastavis citiraj me, nije zurba nikakva. Topli pozdrav
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
E jesi naveo autoritet, idemo odmah raspustiti ekipu i gasiti klub nakon ovog!
Koševo Zapad
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Nije bitno koji je klub u pitanju već je glupo napisati džaba titula i evropa kad igrače ne prodajete, kao da je bitnije igrača prodati od rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:17Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.![]()
Holymane primjetio sam da imaš problema sa čitanjem i shvatanjem najobičnijih postova tako da ne vrijedi tebi ništa objašnjavati, još tvoj loši humor..
H827 Džaba i titula i Euopra kad niste u stanju prodati igrača za pristojnu cifru - skontaj da je ovo pogrešno. Vi nastavite prodavati, al fudbal se igra za trofeje i uspjehe koje Zrinjski u zadnjih par godina itekako ima. Jasno je da bi trebali za više prodavati al stavljati prodaju igrača u rang sa trofejima i uspjesima je smiješno.
Valja dovesti sve ove igrace, treba se snalazitidenimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:12[Pinnacle - Line Move]
Soccer, Club Friendlies
🖥01-24 13:00
FK Zeljeznicar Sarajevo vs NK Hrvace
Over/Under: Over 2.5 [1.813]
https://www.pinnspy.com/event/1584636864
Kažu biće golova na utakmici Želje danas
- bagniadiluca
- Kontakt:
Sad kad vidjeh ovaj avatar Stevanovića prisjeti se jedne od najboljih utakmica ikada !!!Mire88 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:39Valja dovesti sve ove igrace, treba se snalazitidenimen99 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:12[Pinnacle - Line Move]
Soccer, Club Friendlies
🖥01-24 13:00
FK Zeljeznicar Sarajevo vs NK Hrvace
Over/Under: Over 2.5 [1.813]
https://www.pinnspy.com/event/1584636864
Kažu biće golova na utakmici Želje danas
Atmosfera nakon drugog gola Želje je bila nestvarna, ko je bio zna o čemu pričam !
LETS GO FIGHTER
Da se opet vratimo na temu. Kakav rezultat ocekujete protiv zupanijskog giganta i prvaka trece zupanijske lige sjeveroistok grupa B NK Hrvace? Jedva cekam da pocne iskreno. Vidim da su u opasnoj formi.
Nastavi niz mangupe

NEMA NAZAD
Cuj NK Hrvace
Pa jeste li mogli kakav manjini klub i slabiji naci, da bi napokon nekoga pobijedili.
Pa ovi su prekucali sami sebe.
Pa jeste li mogli kakav manjini klub i slabiji naci, da bi napokon nekoga pobijedili.
Pa ovi su prekucali sami sebe.
- FKS -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Par dana prije proslog derbija vas nozem napao naseg. Neka se i to zna jer uredno se sve to presuti i glumite neki online kodeks .

Kakav odron, jedino interesantno na utakmici je ova treba sto je linijski sudija
Ma ovi su baš preozbiljni za želju. Nivo više. Kone se nisu u 25 minuta sastavili sa loptom.
Puna podrška za našeg Željkana! Ide pobjeda, vakat je, a i po zakonu brojeva ne može opet poraz da ga j...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
wickedwildwind
- Kontakt:
jedva cekam da odete u federalnunastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:35Nije bitno koji je klub u pitanju već je glupo napisati džaba titula i evropa kad igrače ne prodajete, kao da je bitnije igrača prodati od rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:17Mi smo kao bez trofeja pa tako pricasnastrojeni21 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 10:46E čuj džaba titula i Evropa kad ne možete igrača prodati...![]()
Pa jel poenta fudbala prodaja igrača ili uspjesi i trofeji? Jel se više raduješ tituli i Evropi ili prodanom igraču? Nisi prodavnica igrača nego fudbalski klub.![]()
Holymane primjetio sam da imaš problema sa čitanjem i shvatanjem najobičnijih postova tako da ne vrijedi tebi ništa objašnjavati, još tvoj loši humor..
H827 Džaba i titula i Euopra kad niste u stanju prodati igrača za pristojnu cifru - skontaj da je ovo pogrešno. Vi nastavite prodavati, al fudbal se igra za trofeje i uspjehe koje Zrinjski u zadnjih par godina itekako ima. Jasno je da bi trebali za više prodavati al stavljati prodaju igrača u rang sa trofejima i uspjesima je smiješno.
pa da ove gluposti prosipate negdje drugo
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Turo i 9 gostiju.