NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ti klubovi mogu proći dok je Čelik u drugom rangu, kada bude u PL, samo prva liga federacije može posudba. Vitez kad uđe u prvu ligu, Rudar Kakanj, nekad Žepče to su klubovi sa kojima se može ostvariti saradnja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Do nas je, moras nesto.i dati da dobijes saradnju, moras sticati prijatelje i klub vracati na mjesto koje mu pripada
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ebaji ga. Nek neko od uprave ode malo do Brazila ,Argentine i nafata na terminu kakvog veznjaka.
Sportske pišu da Karalić ima tri poziva iz Premijer lige i otvoren poziv iz Češke 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Standardne lazi Sinana i njegovog kvazi portala
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Nek ga proba Damijanovic u prijateljskim sto da ne, pa da vidimo. Slazem se i ja da bi dosta bolji bio lijevo zbog suta, bili bi dosta opasniji sa distance.laudrop je napisao/la: ↑24 jan 2024, 12:04Želja mog poznanika i mene.NekiForumas je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:55Nisu samo krila zrtva ispod prosjecnog veznog reda nego i bekovi posebno Sivac koji se stalno ubacuje, a i odbrana idto jer cesto se desavalo i ove i prosle godine u DLC ne prate svoje igrace kad protivnik ima kontru il cesto odu gore zaboravljajuci na svoju ulogu pa protivnik prolazi kroz sredinu kako hoce.Truhlo je napisao/la: ↑24 jan 2024, 11:21
Ma nema na zimu ništa kvalitetno slobodno, zato ako je ikako moguće ne dovoditi ništa. Na ljeto je već druga priča, svim ovim igračima ističu ugovori pa onda se može naći. Krila su nam žrtva ispodprosječnog veznog reda, ništa bolje neće biti ni na proljeće.
Na ljeto bi pokušao Resića dovesti stvarno ima odličan učinak i beton je za ove lige.
Mislim da ce ovu polusezonu Karalic i Durmis bit udarne opcije po krilima i ja se potpuno s time slazem da oni imaju kakav takav standard u odnosu na sve ostale koji su dovedeni, a koji su dosli kao veca imena s velikim iskustvom i mnogi su Karalica i Durmisa vidjeli na klupi. Ali isto tako je vazno reci da nije isto igrat za Rudar, Mladost, Gosk i ostale i za Celik. Sve te sto su dosli je pojeo pritisak igranja za Celik i tezina Celikovog dresa.
Ne znam sta mislite ako bi bilo potrebe da li bi se Karalic mogao koristit kao napadac? Jak je moze sacuvst loptu, brz, dobar u skoku, samo ne znam kako bi se snasao u toj ulozi.![]()
Ko kadet i junior je igrao centralnog napadača (kod Senada Brkića u kadetima) i nazabijao se golova. Širokom je ja mislim zabio hattrick te sezone u kadetima kao centralni napadač.
Problem je sad što je 2 godine igrao na krilnim pozicijama. Ja mislim da bi Karalić puno bolji bio na lijevom krilu zbog dobrog šuta za razliku od Durmiša koji će više prilika napraviti kroz dribiling i prodor.
Otom potom, i Durmiš i Karalić su dokazali da su Mbappe i Salah za ove najbolje krilne igrače ove lige (Šarić i Hrelja). Trebaju biti obojica starteri čitavu polusezonu pa da se vidi na kraju sezone jel mogu ili ne mogu biti u ekipi kada se bude napadala Premijer liga.
Ja kako sam cuo da su Durmo,Sivac,Begic,Karalic,Durmis,Medjuseljac u planu da budu okosnicia tima za sljedecu sezonu i da ce se oko njih pravit ostatak tima. Vidjet cemo koliko je to moguce, a i dosta zavisi od njih kakve partije budu pruzali ove polusezone.
-
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Koja 2?Premier1988 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 11:04Neka mu je Sretno! I Ovoj dvojici sto ce u Zelju! Pojacat ce nas![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Još 1h i 20 minuta do prozivke i povratka kapitalca u crno crveni dres 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Dosad ovi kapitalci, povratnici se nisu uspjeli pokazati ili su se slabo uklopili ili su se povrijedili. Valjda će Truhlo ovaj tvoj imati sreće?
Mislim Tuzla C. i GOŠK pored Igmana i jednog kluba iz Češke.prisonbreak je napisao/la: ↑25 jan 2024, 12:01Koja 2?Premier1988 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 11:04Neka mu je Sretno! I Ovoj dvojici sto ce u Zelju! Pojacat ce nas![]()
Arnautovic i Durmis. Na njih je mislio u vezi sa Zeljom.
P.S. Ovo kao da dementna gerijatrija razgovara hahahaha
P.S. Ovo kao da dementna gerijatrija razgovara hahahaha
Aha.Ma nema od toga ništa, nema Željo love jedva kraj s krajem sastavljaju, jer nisu sad ova dvojica provjerena pojačanja pa da riskiraju sad sa njima, a hem ce se boriti za opstanak.
Ma normalno da nema nista od toga.
Nije bio Karič na prozivci, izgleda skinuo se sa Čelikove sise, čak je i Feno bio.
Neka sansu dobiju juniori, jedinstvena prilika da se pokazu. Ne znam da je ijedan klub pruzio ovoliku sansu svojim igracima. Do ljeta imaju svi dovoljno vremena da se dokazu, a klub je ulozio i istrpio ih puno, a i neka je.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- sagitarius
- Kontakt:
Kakva je sad ovo givova oprema, ja mislio rijesili smo se vise tog, da na treningu sareno izgledamo
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Zapravo Željo trenutno ima više para nego ikad u zadnjem periodu ali nisu doveli ovu dvojicu jer nisu htjeli dat 50K zbog Šabićeve preporuke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.