FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pena 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
E što vas usutka Prevaranda

Selam stojkane kakav sistojko je napisao/la: ↑20 jan 2024, 21:58![]()
![]()
Ovo postaje ko lobotomija kod anamo onih. Vidim mortem cak otvorio temu za clanove![]()
Dan te yebo sta bi od onakvog foruma.
Ja napisao ono sto svi vide: PREVARANDA NE IGRA ZA EKIPU NEGO SAM ZA SEBE, NESPREMAN JE FIZICKI I NEMA NIKAKVOG UCINKA OTKAKO JE DOSAO U FKS!!!
A to da li je on zvijezda, ima li kvalitet (koji kod nas nije pokazao), gdje je igrao i kakav je majstor bio prije 300 godina, to me ne zanima.
Njegova plata isto tako me ne zanima (kako trenutno igra, skup je i da igra za marku)
Kakav ce biti nakon priprema ne znam, ali juce na prijateljskoj utakmici jepokazao totalnu nezainteresovanost i kurcobolju. Ima stomak kao trudnica i Nakon jednog jedinog sprinta od 10 metara je legao na teren jer mu je dusa na nos izasla.
DAJ BOZE DA GRIJESIM ALI MISLIM DA CE U OVOJ SEZONI BITI CAK I GORI NEGO STO JE BIO U PROSLOJ.
Kakva odrbana i koe bacanje na loptu bravo.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 26 jan 2024, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sto bi mi rekli; jel vas strah, ha gosti? 
Mocno ovo izgleda, aferim!
Mocno ovo izgleda, aferim!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ova ofanzivna četvorka jako dobro izgleda Ziljkic, Hasic, Pena, Oliveira. Upitno koliko minuta mogu da ne pati vezni red i odbrana s njima naprijed.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 26 jan 2024, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Anđušić prije Ziljkića što se mene tičebordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:26Ova ofanzivna četvorka jako dobro izgleda Ziljkic, Hasic, Pena, Oliveira.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Samo vrijeme za svejurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2024, 22:31U ovoj Bosni se samo normalno živi u vrijeme neimastine teške, kad niko nema, u vrijeme rata i u vrijeme sirotinje. Čim ti je sve potaman nađeš nekakav imaginarni problem da ga rješavaš.
Kako se stvara dosta nerealna slika imam potrebu da reagujem jer dosta ljudi ne prati Sarajevo a piše ovdje i površni su dosta u komentarima.
Peneranda ima 506 minuta u našem dresu. U ligi ima 442 minute. To je nešto oko 5 cijelih utakmica. 5 je.benih utakmica gdje ni on ni tim nisu izgledali ništa specijalno.
Vi ste na osnovu 5 utakmica za igrača koji je došao nakon neigranja fudbala od godinu, očekivali tačno šta ? Da uzme da se igra sa svima. 5 utakmica je dakle dovoljno da se neko vrati u formu i napravi šta svi očekujemo. Isto tako ste za 5 utakmica zaključili da je on “Prevaranda”. Ako ste to u stanju trebate poslati Cv na adresu Man Citya skauting službe jer npr kad skautiras igrača da ga dovedeš gledaš ga najmanje pola sezone i pratiš , pa ako ste vi u stanju na osnovu 5 utakmica gdje ne znam da je i jednu čitavu odigrao ali eto ako jest ok zaključili da on ne valja onda dobro. - ovo su činjenice
Sad moje mišljenje , Peneranda je stranac, koji je došao u Bosnu , ne zna jezik, sam, nema nikog, adaptacija zna često zA momke
koji dođu iz Tuzle pa preskaču sine da ih struja ne udari trajati nešto duže od 5 utakmica. Uz to sve je došao potpuno nespreman, kad se najavio rečeno je da od njeg ne očekujemo ništa sem da vrati spremu do kraja sezone. Prema testiranjima je među 10 igrača po spremi , dakle vratio je. Svako Ko prati fudbal vise od nivoa predriblao i osutao može u Peneradni vidjeti neki drugi obris od premijerligaskog , frajer pravi po 30 metara prostora svojom kretnjom, vrlo često ima poteze kakvi ovdje nikad neće bit viđeni a bez lopte, nego vi gledate jel on predriblao 6 igrača i zabio go , Peneranda je možda najpotentniji igrač koji je ikad došao u ovu ligu, al ikad. Čovjeku treba dati šansu , kako je on Južnoamerikanac on funkcionise na osnovu emocije, zara zanosa sve sto mu mi ne pružamo. Jeste li ikad razmišljali da je bolje da momka podržimo da ga dignemo da nekako i kad ode ostane mu grad i mi u lijepom sjećanju da nešto mi kao navodni navijači doprinesemo u stvaranju veza sa igračima a ne sa pljujemo koga stignemo ?
Jesmo li ikad stali na stranu kluba. Evo Rozman mu vjeruje, daje mu šansu , nečim je **** mu mater to zaslužio, pustite momka da se spremi očekujemo dobre partije sad poslije pauze kad
Poveze 2-3 tekme , kad ostane zdrav, ako ne bude išlo do kraja sezone zahvaliti mu se.
Rahmanović Amar je došao i igrao prvu polusezonu za samara a sad ga mnogi smatraju našim najboljim igračem u zadnjih 20 godina i ništa na tom nismo naučili. Mi smo ba upropastili najboljeg igrača premijer lige iza rata a to je neupitno Nemanja Bilbija . A sto ? Jer smo supci jer hoćemo sve i odma. Jer smo frustriran narod koji funkcionise samo sa Limunom i Ledetom jer nemamo para ni za šta nit strpljenja da šta probamo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Crveni Hasiću
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sto dobi crveni?
Brate dragi prijateljska je, bez potrebe prosipa neku nervozu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Daj ba gdje ćeš zbog prigovora i to na prijateljskoj utakmici dati crveni karton. Ovaj sudija teški debil
-
- Kontakt:
Kakav je to prigovor za crveni jbt, jos u prijateljskoj
Prije crvenog neki igrac rukha ga je udario pustio sudija prednost i crvenibordobijeli je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:30Ne znam zasto al nervozan od pocetka, cak je i Julardziju nesto otresao u zivom zidu kad su se dogovarali. Bezveze al et.
Pa vjrv mu je nesta opsovao, cijelu tekmu je nervozan iz nekog qrca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 57 gostiju.