Ni pod razno.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ne trebaju nam budale i alkosi u svlacionici
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Ne treba nam Travancic 2. Nista dobro ne moze donijet ekipi , samo moze lose. Po mom misljenju kad se dovode igraci prvo uprava i strucni stab da se raspitaju kakvo mu je ponasanje, pogledat drustvene mreze jer se tu dosta toga samo kaze. Mada je ovaj izuzetak, nit mu se moraju gledat drustvene mreze nit se mora raspitivat, zna se da je igrac za izbjec vec odavno, nazalost.
-
- Kontakt:
Sivac najvjerovatnije novi igrac Zeljeznicara. Danas nije uopce trenirao. Sretno Sivi ako odes i hvala na svemu.
Dok se sve ne potvrdi, bolje sutiti. Ako bude, onda cemo pisati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ako je istina, baš loše.
Ponašamo se ko da smo osigurali opstanak u ovom smeću od lige, a istina je da nas par s(p)retnih golova u 90+ minutama dijele od zone ispadanja.
Ponašamo se ko da smo osigurali opstanak u ovom smeću od lige, a istina je da nas par s(p)retnih golova u 90+ minutama dijele od zone ispadanja.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nedavno sam pisao za Sivca, yebi ga, ako hoćemo da zadržimo najbolje, onda se moraju pro ugovori potpisivati. Ovako je i Stupčanica popušila par ključnih igrača, pa sad potpisuju sa većinom pro ugovore.
Ne volim čmelju, ali realno da imaš na stolu 4, 5 puta jaču ponudu od onog što trenutno zarađuješ, vjerujem da bi većina uradila isto.
Ne volim čmelju, ali realno da imaš na stolu 4, 5 puta jaču ponudu od onog što trenutno zarađuješ, vjerujem da bi većina uradila isto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sivac više nije toliko ni mlad, gazi dvadeset i petu pa mu nije ni zamjeriti ako ode bilo gdje, vrijeme mu je za neki jači ugovor.
On ako ode na ovaj nacin u zelju, zavrsio je svoju karijeru u Celiku. Eto mu i zeljo i sabic, oni ce mu karijeru napraviti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Koje gluposti, pa momak mora mislit na sebe. Sa 25 godina nije okusio Premijer ligu, ni profesionalni ugovor. Dao je sve za Čelikov dres, nemojte tako, nije nam niko kriv što ima amaterski te može otići kad hoće.
Boli me k za svakog igrača, koliko mu je godina, je li mlad i sta mu je prioritet i za što mu je vrijeme.
Iskljucivo me interesuje samo Čelik i interesi kluba.
Valjda smo navijaci Čelika a ne karijera igrača.
I nije mi jasno jer se ne razumijem kako to tako igrač ako je istina sto se piše moze otici bez ikakve naknade ako ima ikakav ugovor.
Što se tiče ovog trenutnog rostera Čelika mislim da je u top 3 najslabija u federalnoj ligi i da opstanak nije ni blizu rjesenog.
Ako ode i Sivac nama treba 4-5 igrača novih da bi zadržali 8 mjesto.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako misli da mu je bolje u zelji bujrum neka ide nemam ja protiv toga ništa
Ja sam neki dan pisao da bi njemu i durmi sad dao profesionalni ugovor bez razmišljanja
Ali isto tako znam da ce gore propast zbog svog stanja u zelji pravo sto nece puno se naigrati gore a i zbog financija ali eto..sretno mu bilo
Ja sam neki dan pisao da bi njemu i durmi sad dao profesionalni ugovor bez razmišljanja
Ali isto tako znam da ce gore propast zbog svog stanja u zelji pravo sto nece puno se naigrati gore a i zbog financija ali eto..sretno mu bilo
-
- Kontakt:
Ako ima ponudu da ide u Premijer ligu, mislim da ne bi bilo korektno da mu klub staje na tom putu. Momak je puno dao za klub, vjerovatno mu je ovo posljednji voz da igra na vecem nivou. Realno mi nemamo ambicija ove sezone, ne mozemo ni gore ni dole, a on s ovim potezom mozda i napravi nesto vise u karijeri.
Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno! 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Srce, čast i ponos!
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.Venom je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:48Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici. Dabogda ne zaigro 90min u komplet polusezoni.
Ne zamjerim ja njemu ni sekunde. Svakom treba da bude prioritet njegova karijera i zivot. Divne su price o ljubavi ali se od toga ne moze najest hljeba. Samo mi je bas krivo sto gubimo takvog igraca, a nista necemo dobit. Uz to vjerovatno ga ne bi gubili da trenutno na pozcijama u Zeljeznicaru nisu neke osobe.laudrop je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:51Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.Venom je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:48Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti![]()
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.