41 nastup za BiH.

vise orah nego tvrd
A ne, ne razumiješ ti našeg vjernog fana Mirvića @obagolMorpheus je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:08Evo opet frajer ne razumije.obagol je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:03Razmisli ti prije nego nešto takvo napišeš, šta si u stvari htio reći. Znači po tvom vi ste takva sila da igrač za kojeg ste izvalili astronomsku cifru, ne mora uopšte zabijati golove, to vama nije potrebno. Logično, jer ste vi divovi i jer ste prekucali ovu liguKakvo izvrtanje u pm. Sam donosi zaključke.
Nikakav fan ili navijač nekog kluba, klasični imternet plačenik kojem zeljezničar služi kao paravan za neko piskaranje po forumu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jan 2024, 19:50A ne, ne razumiješ ti našeg vjernog fana Mirvića @obagolMorpheus je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:08Evo opet frajer ne razumije.obagol je napisao/la: ↑30 jan 2024, 16:03Razmisli ti prije nego nešto takvo napišeš, šta si u stvari htio reći. Znači po tvom vi ste takva sila da igrač za kojeg ste izvalili astronomsku cifru, ne mora uopšte zabijati golove, to vama nije potrebno. Logično, jer ste vi divovi i jer ste prekucali ovu liguKakvo izvrtanje u pm. Sam donosi zaključke.
Teška je to neka opsesija. Otprilike već preko 2 godine analizira svaki potez Mirvića. Pri tome, naravno, njegovom klubu sija, pojačanja se nižu a na tabeli nikad bolje stanje![]()
Godinama ucili od sarajlija, a onda ucenik prestigao uciteljaVanja8 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:58nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 jan 2024, 06:33A vi, drz'te se vi papira onda, al bez muhura vam dzaba i papir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya , jeste se izverzirali, te muhuri, te papirologija, te ljudi na vodecim mjestima u vlasti...
Nema sta, usavrsili ste ove fakte...![]()
A mi smo ti vise na ovom sportskom segmentu, slabo se mi u ove vase rabote razumijemo...![]()
Neko doktorira, neko ni na suhu granu...nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 jan 2024, 20:35Godinama ucili od sarajlija, a onda ucenik prestigao uciteljaVanja8 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:58nekoIzMostara je napisao/la: ↑30 jan 2024, 06:33
A vi, drz'te se vi papira onda, al bez muhura vam dzaba i papir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya , jeste se izverzirali, te muhuri, te papirologija, te ljudi na vodecim mjestima u vlasti...
Nema sta, usavrsili ste ove fakte...![]()
A mi smo ti vise na ovom sportskom segmentu, slabo se mi u ove vase rabote razumijemo...![]()
![]()
Slabo ste savladali gradivo, jedva da izvucete mrsavu dvicu![]()
![]()
Postao/la KONTRASVIH
28 jan 2024, 19:14
Postao/la KONTRASVIH
29 jan 2024, 21:30
Postao/la KONTRASVIH
30 jan 2024, 21:02
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Giuseppe1, HyperOS, samirr i 26 gostiju.