Cuj na neljudski nacin i bez naknade cccc
Nije to Zeljo, oni to rade ljudski i s obrazom, ovo ne lici na njih
Cuj na neljudski nacin i bez naknade cccc
loze vas a vi se pecateTruhlo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:37Za 2 dana ide informacija kako željkan želi golmana Čelika Durmu, a onda kroz par dana kako željkan nema novca da plati naknadu za treniranjeOd dolaska Filipa Dujmovića prema svemu sudeći neće biti ništa. Dujmović je danas potvrdio za SportSport da je postojala opcija dolaska na Grbavicu, ali da sada vjerovatno se to neće desiti.
Mladi golman je slobodan, a navodno je zapelo u pregovorima menadžera i FK Željezničar. Plavi od golmana sada imaju Vedada Muftića koji je bio prva opcija u prvom dijelu sezone, a tu je i talentovani Adel Duškaj koji ima pravo nastupa i za juniorsku selekciju.
Ko će doći do početka sezone i pojačati Plave na golmanskoj poziciji, ostaje da se vidi.![]()
E da i ovo vidimredbull93 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 13:51svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 19:37Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno!
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.
![]()
![]()
![]()
![]()
Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom.![]()
P.s.
Totalno nebitni nikad cuo niti me zanimaju njihovi igraci, pohasili se cernobiljci, odavno nisu bili u krugu desavanjasvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 15:31Brate Jel ti ista kontas u vezi ovih igraca iz CelikaKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 15:16Morate se prvo dogovoriti jel se ima para ili nema, hajte to malo bolje![]()
Meni nista nije jasno
Svasta
Al sto je najzalosnije klub nam nazivaju pogrdnim imenima
Uzas
[/url]Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolaziNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik.
Logicno da nam je nas klub na prvom mjestu. To sto imamo fine odnose sa drugima i sto navijaci Veleza, Celika, Slobode nas cijene je i do vas. Izvarali cijelu ligu, nema kome se niste kurcili i sta niste radili. Prije je bila vadiona, svi nas mrze jer smo uspjesni i uzimamo trofeje. Vi titule niste 10 godina uzeli, ali jos vas niko ne moze organskiKONTRASVIH je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:23Sta ima lazna gospodo, sreca pa ste nam ovdje pa vas mi znamo, mozete glumiti ovim dijabolama na distanci neko postenje i kulturu ali cim dodje vas interes u pitanje uvijek pokazete pravo lice, to se ponavlja iz godine u godinu doci ce vakat kad cete i vi shvatiti da dzaba krecite sa takvim pokusajima, ali sve dok imate masineriju za pranje novca i dok je ovakvih kao sto je vecina navijaca Celika ne brinite se, jos uvijek vam prolaziNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02Sto si ljubomoran kontras? Mi se prema ljudima odnosimo gospodski, a oni to znaju cijeniti. Jedan je Velez kao ideal filijale, ali postuju nas i Sloboda i Celik.![]()
Malo Borac, malo Velez, malo Sloboda, malo Celik, ali kad je interes u pitanju onda ide gospodski iz vase kuhinje, nesto tipa hips dont lie![]()
![]()
GOLEM SI ŽELJOTo je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Nisam ovo dobro rezonovaosvrakino1921 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 18:02url=https://postimages.org/][/url]
Koliko ja kontam
Sivac hoce u Zelju zbog Sabica
A Zeljo nema ili je puno dat 20 000 maraka za istog
Hajd sad skontaj kako ovdje Zeljo na neljudski način hoce da uzme Sivca
Čelik zatražio 10k, čelnici željkana odmah spustili slušalicu i isključili telefoneEldar je igrač Čelika, pod ugovorom je i to je to. Bilo je razgovora, ali trenutno vam mogu reći da je sve stalo. Nema ništa konkretno, on ima ugovor, doduše amaterski, a mi smo tražili odštetu. To je simbolična cifra, no sve je tada stalo.
Ponuđeni su nam neki igrači na posudbu, te i neki procenti za dalje, to je to što vam mogu reći na ovu temu", kazao je Čerim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.