To je vas igrac. OpsjednutostNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 01:06Kako brat Hulahopka lagano burgija Zeljkanovu temu![]()
Preporucujem svima, idealno stivo pred spavanje![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Mi nakon ispadanja iz pl smo citavu ekipu izmjenili i sezonu poslje potpisali sa onima koji vrijede. Pa neces davati odmah profi Ovcini kojeg si doveo iz Famosa ili Mujezinovicu iz Bosne Visoko. Vi ste dugo nizeligas na okupu i znate koji igraci vam vrijede
Ali moje izvinjenje ako planirate ostati jos 4-5 sezona u nizem rangu kako kazes jer za taj proces vam ne trebaju jaci ugovori samo borba da se ostane u ligi. Mislio sam da vam je u interesu zasticen klub u koji ne mozes doci i za ruku odvesti igraca kao da Celik ne postoji
Pa jel stvarno misliš da igrači iz nižeg ranga mogu hladno igrati viši? Čast izuzecima, ali nama je ova sezona otvorila oči da 80% igračkog kadra nema šta tražiti u višem rangu, zbog toga i nema žurbe sa pro ugovorima. Isto je i kod vas bilo kad ste ušli u PL ili bilo koji drugi klub, velika je razlika u rangovima a još veća prva liga u odnosu na PL.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 jan 2024, 08:43Mi nakon ispadanja iz pl smo citavu ekipu izmjenili i sezonu poslje potpisali sa onima koji vrijede. Pa neces davati odmah profi Ovcini kojeg si doveo iz Famosa ili Mujezinovicu iz Bosne Visoko. Vi ste dugo nizeligas na okupu i znate koji igraci vam vrijede
Ali moje izvinjenje ako planirate ostati jos 4-5 sezona u nizem rangu kako kazes jer za taj proces vam ne trebaju jaci ugovori samo borba da se ostane u ligi. Mislio sam da vam je u interesu zasticen klub u koji ne mozes doci i za ruku odvesti igraca kao da Celik ne postoji
Planira se ostati još sezona, dvije, tj ukupno 5, 6 godina od kretanja iz kantona. Ima još posla da se posloži sve kako treba. Na kraju krajeva, sačekajmo da vidimo mogu li odvesti tek tako. Nisu Arnautovića i Durmiša odveli, a čisto sumnjam da će Sivca odvesti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ne mislim da mogu igrati visi rang nego jos vise od toga. Pa Ovcina Vehabovic Zeljkovic Brandao Cosic Cvijanovic Osmic Fereira su igraci koji su 2019 igrali federalnu ligu a 2021 izbacili AEK. Nista nekoliko profi ugovora za one koje procjenite da valjaju nece finansijski opteretiti Celik ali cete bar moci izvaliti qrcinu kada vam dodje neki klub da odvede igraca
Idealno stivo za svako doba dana. Da se covjek opusti,oraspolozi,nasmije. Uzitak je citati lucidne misli plavih filozofaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 01:06Kako brat Hulahopka lagano burgija Zeljkanovu temu![]()
Preporucujem svima, idealno stivo pred spavanje![]()
Bogatstvo izraza i dubinu izrazaja. Poslije desetak stranica tog PDFa covjek pocne razumjevati nastanak grckih mitova i legendi
Imamo jednog na pro ugovoru, Međuseljac i od kako je na pro ugovoru klupiran je, propao ko' žetonCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 jan 2024, 09:14Ne mislim da mogu igrati visi rang nego jos vise od toga. Pa Ovcina Vehabovic Zeljkovic Brandao Cosic Cvijanovic Osmic Fereira su igraci koji su 2019 igrali federalnu ligu a 2021 izbacili AEK. Nista nekoliko profi ugovora za one koje procjenite da valjaju nece finansijski opteretiti Celik ali cete bar moci izvaliti qrcinu kada vam dodje neki klub da odvede igraca
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- svrakino1921
- Kontakt:
Najavio je je punu podršku ste izgradnji južne tribine stadiona Grbavica. Zanimalo nas je dokle je stigao ovaj projekt i je li zadovoljan sa FK Željezničar.
"Ono po čemu će Ministarstvo KS biti prepoznatljivo jeste ulaganje u infrastrukturu. Ministarstvo KS će graditi južnu tribinu stadiona Grbavica. Mogu reći da navijači Željezničara to desetljećima sanjaju. E, ove godine će taj san biti java. Sigurno nećemo zanemariti ni stadion Koševo. Tu čekamo konkretne projekte od FKS i da krenemo graditi", kazao je.
Ministre gosp.Magoda samo gradite
Mislili su otimanjem pondera 2 da ce nas zaustaviti u razvoju al mi smo Sarajlije
Samo mi nije jasno zašto Zenicka firma da nabavlja helikopter KS a oni nam oteli ponder 2 združeno sa kantonima TK i USK
GOLEMO MINISTRE
"Ono po čemu će Ministarstvo KS biti prepoznatljivo jeste ulaganje u infrastrukturu. Ministarstvo KS će graditi južnu tribinu stadiona Grbavica. Mogu reći da navijači Željezničara to desetljećima sanjaju. E, ove godine će taj san biti java. Sigurno nećemo zanemariti ni stadion Koševo. Tu čekamo konkretne projekte od FKS i da krenemo graditi", kazao je.
Ministre gosp.Magoda samo gradite
Mislili su otimanjem pondera 2 da ce nas zaustaviti u razvoju al mi smo Sarajlije
Samo mi nije jasno zašto Zenicka firma da nabavlja helikopter KS a oni nam oteli ponder 2 združeno sa kantonima TK i USK
GOLEMO MINISTRE
NOVI PRVAK JE SA KOSEVA !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Logicno sa obzirom na ulaganja.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 19:37Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno!
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.
![]()
![]()
![]()
![]()

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom.
P.s.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Iz dana u dan sve veća komedija s njima. Treba znati i ovo.redbull93 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 13:51svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 19:37Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno!
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.
Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.
Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.
![]()
![]()
![]()
![]()
Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom.![]()
P.s.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
wickedwildwind
- Kontakt:
J*** te u usta za ovo
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha
Ogromna razlika izmedju Sarajeva i zelje.Brzi i konkretni dogovori sa pitarima.Nema iza ledja, i hinjski.Otvorene karte sa obe strane.Gospodski docek na obe strane.Primjer kako klubovi trebaju radit.A ovi jadnici sa grbavice, nek im je bog na pomoci.
!
Čuj sa zvaničnog profila prate random fan page

Čekaju smećari da nađu kakvu rupu u zakonu ko sa Santosom, pa da vam pokupe 2 3 igrača, svakako bi bili pojačanja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zar je zeljana jos ziva,al se koprca pokoj joj dusi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 18 gostiju.