Premijer liga BiH - aktuelno

redbull93
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la redbull93 » 31 jan 2024, 13:51

svrakino1921 je napisao/la:
30 jan 2024, 19:37
Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno! :)

Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.

Nabijem na k.... citav im strucni stab, ovdje su nasli lesinarit i trazit sebi igrace da se za opstanak bore. A i do nas je, trebalo je momku dat profesionalni ugovor na ljeto, zasluzio ga ja zbog svojih igara, a i zbog cinjenice da je imao ponudu Igmana. Nek mi niko ne zamjeri zbog grubih rijeci al sam jednostavno ljut, vjerovatno nam ode najbolji igrac, a necemo ni feninga dobit. Imamo problema da i ta dva pojacanja nađemo, pa de jos i novog desnog beka trazi.
Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.

Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.

Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti :mrgreen:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom. :mrgreen:

P.s.
zeljo vec prati
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 31 jan 2024, 13:52

Virtu4l je napisao/la:
31 jan 2024, 09:45
:kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 jan 2024, 13:55

redbull93 je napisao/la:
31 jan 2024, 13:51
svrakino1921 je napisao/la:
30 jan 2024, 19:37
Iz užarenog čelika u zahrđalu lokomotivu. Sretno! :)

Iz pouzdanih izvora znam da je Sivcu ponuđen profesionalni ugovor ljetos ali da je odbio baš zbog ovakvih situacija koje bi mu se desile. Uprava i menadžment kluba su dali sve od sebe da se taj ugovor potpiše.

Želi momak napraviti iskorak u karijeri, već 6 godina se vucara po ovim ligama i znao je da će dobrim igrama privući ovakvu neku priliku na sebe.

Ja mu navijački nikad neću oprostit čmelju ali ga ljudski i sportski apsolutno razumijem ako dođe do ovog transfera. Zaslužio je Eldar ovo, nadam se da će se realizovati, a ja ću žmiriti :mrgreen:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Jos bez naknade... Iskreno katastrofa!
Bez ikakve naknade oooj. Da je barem otiso u Sarajevo, ne bi ni krivo bilo ni sekunde, jer ljudi su nam valjali na vise nacina, stadion, Talha i ostalo, ali u karinastog zelju otici.

slika

Svrakino, zaprati i saznaj da li imate para da platite drugoligasu za igraca sa amaterskim ugovorom. :mrgreen:

P.s.
zeljo vec prati
Iz dana u dan sve veća komedija s njima. Treba znati i ovo. :bow:

wickedwildwind
Kontakt:

Post Postao/la wickedwildwind » 31 jan 2024, 13:57

nekoIzMostara je napisao/la:
31 jan 2024, 06:31
naucili od sarajlijica
**** te u usta za ovo :D
Diglisiću j.e.b.e.m. li ti majku šta im ovo uradi hahahahahaha

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 31 jan 2024, 13:58

Ogromna razlika izmedju Sarajeva i zelje.Brzi i konkretni dogovori sa pitarima.Nema iza ledja, i hinjski.Otvorene karte sa obe strane.Gospodski docek na obe strane.Primjer kako klubovi trebaju radit.A ovi jadnici sa grbavice, nek im je bog na pomoci.
!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2024, 14:07

Obe. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jan 2024, 14:10

Čuj sa zvaničnog profila prate random fan page :urnebes: :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 31 jan 2024, 14:13

Truhlo je napisao/la:
31 jan 2024, 14:10
Čekaju smećari da nađu kakvu rupu u zakonu ko sa Santosom, pa da vam pokupe 2 3 igrača, svakako bi bili pojačanja 🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 jan 2024, 14:18

Zar je zeljana jos ziva,al se koprca pokoj joj dusi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 31 jan 2024, 14:20

mnon46 je napisao/la:
31 jan 2024, 14:13
Truhlo je napisao/la:
31 jan 2024, 14:10
Čekaju smećari da nađu kakvu rupu u zakonu ko sa Santosom, pa da vam pokupe 2 3 igrača, svakako bi bili pojačanja 🤣
Željkane vrijeme je da se i ovo zaprati:
https://www.instagram.com/ns_fbih/

:kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 31 jan 2024, 14:37

Greska
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 31 jan 2024, 14:54

Evo Sivac je na treningu :kafa:

Priča se među poznanicima da nemaju marke da Čeliku daju naknadu za njega. Klub čak nije puno tražio ali ovi kažu nemaju dinara :urnebes:

Priča se među poznanicima da nemaju marke da Čeliku daju naknadu za njega. Klub čak nije puno tražio ali ovi kažu nemaju dinara :urnebes:
Neka posude :kafa:

Koje je sljedeće ime koje bi mogli probati dovesti? Možda Durmo :think:

Sprema se željkan ozbiljno za prve lige :urnebes:

Ima li igraca da ga nisu htjeli? :mrgreen:

Kakav raspaditis od kluba :urnebes:

Da nemaš par hiljada KM za kvalitetnog igrača :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ne znam, treba vidjet da im kakvog juniora na posudbu pošaljemo :rol:

Sutra se Feno ne pojavi na treningu i odmah je novi igrač Želje :urnebes: :urnebes:

Sutra se Feno ne pojavi na treningu i odmah je novi igrač Želje :urnebes: :urnebes:
:rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2024, 14:55

bambus je napisao/la:
31 jan 2024, 13:58
Ogromna razlika izmedju Sarajeva i zelje.Brzi i konkretni dogovori sa pitarima.Nema iza ledja, i hinjski.Otvorene karte sa obe strane.Gospodski docek na obe strane.Primjer kako klubovi trebaju radit.A ovi jadnici sa grbavice, nek im je bog na pomoci.
Zato su tu gdje i jesu, jarane...
Mozes raditi ispod zita, ali neces dovijeka,mora na nos izaci...

Ali fakat, oni kao da imaju neki fetish na Celik i ranije su vam maznjavali igrace, znam ono kad je Amar vodio Zeljkana, da je na forumu bila zayebancija, da vam je jos samo ostalo ekonoma , cistacice i Fenana Salcinovica da ukradu... :rol:

Pa za Vrhovca, cini mi se, 24 milje maraka vam placali iz 12 rata... :urnebes:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 jan 2024, 14:59

Antikloc je napisao/la: ↑
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti. Proci to je pitanje ali ne bi nam bas bili babaroge !
Antikloc je napisao/la: ↑Losi smo do bola ! Tanko skroz.
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
Tanka je linija između ravnopravne bitke sa Fiorentinom i klubom iz zone ispadanje makednoske lige :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 jan 2024, 15:00

slika
NEMA NAZAD

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 31 jan 2024, 15:00

19vendetta87 je napisao/la:
31 jan 2024, 14:59
Antikloc je napisao/la: ↑
Fiorentina,Alkmar,Gent,Dinamo Kijev,Cluj,Partizan,Midtjylland,PAOK,Maccabi,Viktoria Plzen Servette. Ako nam dodju svi najavljeni,s njima se mozemo pobiti. Proci to je pitanje ali ne bi nam bas bili babaroge !
Antikloc je napisao/la: ↑Losi smo do bola ! Tanko skroz.
Napadaci neprecizni,nesnalazljivi,neagresivni. Veza pogubljena,bezidejna. Bekovi supji,stoperi jos gori. Golmani kikseri. Ovo ce u takmicarskim utakmicama sa jacim protivnicima izgledati jos gore.
Helem ,sreca pa smo cetvrti i nema nas ko stici. Siroki ne moze,Sloga nece.
Mozemo se mirno posvetiti ljetnoj pauzi !
Tanka je linija između ravnopravne bitke sa Fiorentinom i klubom iz zone ispadanje makednoske lige :kafa:
Jel ovo neka najava derbija? :kafa:

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 31 jan 2024, 15:06

Željo vas sve zbliži, sad pitari kako nisu dobri sa mostarcima, hajmo se malo p.rčiti sa zeničanima..

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 31 jan 2024, 15:13

Vanja8 je napisao/la:
31 jan 2024, 14:55
bambus je napisao/la:
31 jan 2024, 13:58
Zato su tu gdje i jesu, jarane...
Mozes raditi ispod zita, ali neces dovijeka,mora na nos izaci...

Ali fakat, oni kao da imaju neki fetish na Celik i ranije su vam maznjavali igrace, znam ono kad je Amar vodio Zeljkana, da je na forumu bila zayebancija, da vam je jos samo ostalo ekonoma , cistacice i Fenana Salcinovica da ukradu... :rol:

Pa za Vrhovca, cini mi se, 24 milje maraka vam placali iz 12 rata... :urnebes:
Hhahahahahaahhaahahahhaahhaahhahahahahha :urnebes:

Jbo majku Čelik ko mikrokreditna organizacija, odgođeno plaćanje na 24 rate :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 31 jan 2024, 15:14

Postujem Celik, ali ljudi vi ocito jos necete u PLBiH, a svaki igrac koji igra nize lige to sanja. Normalno da ce momak prihvatiti ponudu. Drugo, nemojte pusiti Zeljkanove socijale. Oni su u stanju dati tom momku vjerovatno 3-4 puta vise nego sto vi mozete. Oni u ovom momentu imaju trecu (eventualno cetvrtu) najskuplju ekipu lige po platama, druga stvar je sto ih izjedaju razni rakovi iznutra pa se bore za opstanak :mrgreen:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 31 jan 2024, 15:16

Morate se prvo dogovoriti jel se ima para ili nema, hajte to malo bolje :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic i 34 gosta.