NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Podrška upravi,znam da rade u interesu kluba i aBda iduća sezona sa odblokiranim računom, samo nebo je granica.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Ja sam ubjedjen da ce biti i ove godine vise nego prosle godine. Kao sto Truhlo napisa, bilo je par stvarcica koje su isle na ruku prosle godine ali u sustini brojevi su tu negdje slicni. Prosle godine u ovo doba smo imali nesto preko 400 clanova tako da je to tu negdje. A ne slazem se oko marketinga. Mislim da se odradjuju stvari i ove godine na sasvim zadovoljavajucem nivou i bez nekog zamaha koji smo imali prosle godine. Sve je to normalan put ka uspjehu, linije prema naprijed nije prava ima i po neku krivulju 

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Ja sam se prekjučer učlanio i bio sam skoro 400-ti...
Uglavnom, ovaj broj što stoji nije aktualizovan...
Uglavnom, ovaj broj što stoji nije aktualizovan...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Na ovom forumu će se pojavljivati sve više i više ljudi poput ovog gore koji predstavljaju roditelje, prijatelje, porodice i bliske ljude igrača kojima klub nije dao da ga napuste besplatno. Pokušavati će pljuvati sve što mogu, a na nama je da to odbranimo i u buducnosti dobro vodimo računa da li treba svakog igrača dizat u nebesa.
Prezivjeli smo gore, prezivjet cemo i njih i kao klub a i mi na forumu.
-
- Kontakt:
I kao ovaj kondorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑31 jan 2024, 17:49Na ovom forumu će se pojavljivati sve više i više ljudi poput ovog gore koji predstavljaju roditelje, prijatelje, porodice i bliske ljude igrača kojima klub nije dao da ga napuste besplatno. Pokušavati će pljuvati sve što mogu, a na nama je da to odbranimo i u buducnosti dobro vodimo računa da li treba svakog igrača dizat u nebesa.

Sve je klub za djecu a djeci ne daju ni platu 800 km, znaci duzni su Sivom brat bratu 4000, sto znaci 5 mjeseci mu nisu platu dali. I jos ne daju djetetu da pokusa prvi put u PL. Toliko se borimo za nasu djecu. Daj ba manite mi se te suplje da treba neko nesto platit na amaterski ugovor.
Mene bi bilo sramota da ne moze klub dati 800 km platu. Ja ne znam sta mi ocekujemo s ovakvim pristupom, al eto nek pozitivci vide sta cemo.
Situacija nije nimalo dobra, vracamo se na staro, a to znaju svi koji su imalo upuceni u klub.
Najbolji igrac kojem se duguje 4-5 hiljada ne moze otici da proba nesto uraditi u svojoj karijeri. Momak nece vise da igra i to je to.
Nasladjuju se Zenicani, misle treba neko platit, momak je sve dao za Čelik, Čelik mu nista nije dao, jer je to prefinjen momak. Cuj neko treba platit amaterski ugovor, da je do 23 godine pa da se mora platiti trening kompenzacija pa hajd, al nemaa ni toga.
Ne bih otisao na stadion nakon ovoga sto su momku srozali katijeru, pa makar prvaci svijeta bili, pa vi pricajte sta hocete. Zalosno i jadno do bola
Mene bi bilo sramota da ne moze klub dati 800 km platu. Ja ne znam sta mi ocekujemo s ovakvim pristupom, al eto nek pozitivci vide sta cemo.
Situacija nije nimalo dobra, vracamo se na staro, a to znaju svi koji su imalo upuceni u klub.
Najbolji igrac kojem se duguje 4-5 hiljada ne moze otici da proba nesto uraditi u svojoj karijeri. Momak nece vise da igra i to je to.
Nasladjuju se Zenicani, misle treba neko platit, momak je sve dao za Čelik, Čelik mu nista nije dao, jer je to prefinjen momak. Cuj neko treba platit amaterski ugovor, da je do 23 godine pa da se mora platiti trening kompenzacija pa hajd, al nemaa ni toga.
Ne bih otisao na stadion nakon ovoga sto su momku srozali katijeru, pa makar prvaci svijeta bili, pa vi pricajte sta hocete. Zalosno i jadno do bola
Koliko Čelik duguje Sivom? Jesi upucen u tu situaciju mozda? Najpametniji ste svi ovdje na forumu, a veze s vezom nemate. Da je pametan nikad vise ne bi obukao dres Celika. Od cega momak zivi a nije primio platu 4-5 mjeseci?avenija je napisao/la: ↑30 jan 2024, 17:37Boli me k za svakog igrača, koliko mu je godina, je li mlad i sta mu je prioritet i za što mu je vrijeme.
Iskljucivo me interesuje samo Čelik i interesi kluba.
Valjda smo navijaci Čelika a ne karijera igrača.
I nije mi jasno jer se ne razumijem kako to tako igrač ako je istina sto se piše moze otici bez ikakve naknade ako ima ikakav ugovor.
Što se tiče ovog trenutnog rostera Čelika mislim da je u top 3 najslabija u federalnoj ligi i da opstanak nije ni blizu rjesenog.
Ako ode i Sivac nama treba 4-5 igrača novih da bi zadržali 8 mjesto.
Jel vi svi radite ovdje na forumu dzaba za firmu, pa imate takvo razmisljanje? Boze ti sacuvaj kakvih sve likova ima
Nemamo trenera golmana, Sivac uopste vise nece da igra i trazi papire, nemamo plate, para nema, 16 igraca na treningu, Feno i Vrsajevic dodju ako im se cefne, ljepota od profesionalizma
Fino se kandiduj za clana upravnog odbora, pa nam uvedi profesionalizam u klub. Po postovima se vidi da si veliki strucnjak, Florentino Perez od Zenice!
Srce, čast i ponos!
- prisonbreak
- Kontakt:
Hajmo prvo sacekati da vidimo imal istine ovo sto pise.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma znam ja vise nego sto ti mislis. Nikad nisam bio u klubu niti zelim. Ne treba ulaziti u nesto sto nece biti kako treba, niti imam mogucnost da popravim. Nemoj da ti lijepim koliko puta je racun trebao biti odblokiran i koliko su ga najavljivali. Nikad nista, niti ce biti.
Kome oni traze 25 000 za Sivog? Duzni covjeku, halo bolan, jeste vi svjesni da ne mogu covjeku dat 800 km platu???? NAJBOLJI IGRAC CELIKA! Unistit ce covjeku karijeru, hocemo da NASA kao djeca daju sve od sebe na tekmama, a covjeka ne puste da ode probat u PL, pa ako padne, sam pao sam se ubio.ali ipak mi smo inatitucija, doduse.
Davno sam pitao ovde jel istina da se duguju 3 plate u Celiku ,jer sam tako cuo ali sam ispao negativac ovakav onakav ali nisam bio 100% siguran i preskocio sam tu pricu.
Ooet sam tako cuo neki dan i nisam htio ovde da pisem jer ispadas supak unosis nemir i sl.
Opet nisam 100% i nadam se da to nije istina
Ooet sam tako cuo neki dan i nisam htio ovde da pisem jer ispadas supak unosis nemir i sl.
Opet nisam 100% i nadam se da to nije istina
De se onda stavi na raspolaganje kad sve znas. Lazes da se plate ne isplacuju, a fino su uvdje ljudi pisali da je redovna isplata plata i doprinosa uvjet placanja reprograma. Same plate su medju vecima u ligi. Sto se tice racuna milion puta je receno kako stvari stoje i zbog cega je blokiran. Nisu momci iz uprave krivi sto je ovdje sistem takav kakav jest. Sta treba da odu u sud ili u banku pa da talacku situaciju prave zbog racuna.nickiZe88 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:58Ma znam ja vise nego sto ti mislis. Nikad nisam bio u klubu niti zelim. Ne treba ulaziti u nesto sto nece biti kako treba, niti imam mogucnost da popravim. Nemoj da ti lijepim koliko puta je racun trebao biti odblokiran i koliko su ga najavljivali. Nikad nista, niti ce biti.
Kome oni traze 25 000 za Sivog? Duzni covjeku, halo bolan, jeste vi svjesni da ne mogu covjeku dat 800 km platu???? NAJBOLJI IGRAC CELIKA! Unistit ce covjeku karijeru, hocemo da NASA kao djeca daju sve od sebe na tekmama, a covjeka ne puste da ode probat u PL, pa ako padne, sam pao sam se ubio.ali ipak mi smo inatitucija, doduse.
A sto se tice Sivca koliko kontam karijera ce mu bit unistena ako ne ode u raspalog Zelju koji je bori za opstanak. Ko mu minutazu garantuje, pored Ovcine i sl? Ova dva debila sto nam citavo vrijeme po ekipi lesinare. I kad bi otisao, otisao bi samo jer su ga oni trazili, a daj boze da Ramazan docekaju na klupi Zeljeznicara. Ako ode ko ce nam desnog beka igrat, da neces mozda ti.
Srce, čast i ponos!
Da bi klub uplatio ratu reprograma, mora dostaviti gradu potvrdu iz porezne uprave da je sve uplaćeno za prethodni mjesec. Nedavno sam kačio podatke porezne i sve je manje više uredno, odnosno fali jedna rata reprograma.
Na forumašima je da procjene kako se duguje novac, ako reprogram ide uredno, za koji je uslov redovno isplaćene plate, porezi i doprinosi.
Na kraju krajeva skupština je za 3 sedmice, bujrum ko ima ikakve sumnje. Drugo servirani su izvještaji koliko je utrošeno na bruto plate. Treće nadzorni odbor bi se oglasio i sazvao hitnu sjednicu skupštine da se prave takve nepravilnosti.
Na forumašima je da procjene kako se duguje novac, ako reprogram ide uredno, za koji je uslov redovno isplaćene plate, porezi i doprinosi.
Na kraju krajeva skupština je za 3 sedmice, bujrum ko ima ikakve sumnje. Drugo servirani su izvještaji koliko je utrošeno na bruto plate. Treće nadzorni odbor bi se oglasio i sazvao hitnu sjednicu skupštine da se prave takve nepravilnosti.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Prvo, momak nije nikad imao priliku da igra PL, i ovo mu je prva prilika da zaigra, prvo kolo Zeljo nema desnog brka jer im desni bek ima 3 zuta, odmah bi Sivi uskkcio u prvih 11. Drugo duguje mu se 4 plate minimum, i to je sva istina. Ti mozes vjerovati kome hoces.Venom je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:12De se onda stavi na raspolaganje kad sve znas. Lazes da se plate ne isplacuju, a fino su uvdje ljudi pisali da je redovna isplata plata i doprinosa uvjet placanja reprograma. Same plate su medju vecima u ligi. Sto se tice racuna milion puta je receno kako stvari stoje i zbog cega je blokiran. Nisu momci iz uprave krivi sto je ovdje sistem takav kakav jest. Sta treba da odu u sud ili u banku pa da talacku situaciju prave zbog racuna.nickiZe88 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:58Ma znam ja vise nego sto ti mislis. Nikad nisam bio u klubu niti zelim. Ne treba ulaziti u nesto sto nece biti kako treba, niti imam mogucnost da popravim. Nemoj da ti lijepim koliko puta je racun trebao biti odblokiran i koliko su ga najavljivali. Nikad nista, niti ce biti.
A sto se tice Sivca koliko kontam karijera ce mu bit unistena ako ne ode u raspalog Zelju koji je bori za opstanak. Ko mu minutazu garantuje, pored Ovcine i sl? Ova dva debila sto nam citavo vrijeme po ekipi lesinare. I kad bi otisao, otisao bi samo jer su ga oni trazili, a daj boze da Ramazan docekaju na klupi Zeljeznicara. Ako ode ko ce nam desnog beka igrat, da neces mozda ti.
Nase dijete od kojeg si ti ocekivao da gine u dresu Čelika, prvi put ima priliku da se okusa u profesionalnom fudbalu, Čelik mu oduzme to zbog ljudi koji traze 25 000 a duzni tom istom igracu 4 ili 5 hiljada. Dajte uozbiljite se, nije to vrijeme od prije 15 godina kad se nije smjelo otici u Sarajevo ili Zelju. Mi smo sad 10 levela ispod.
- prisonbreak
- Kontakt:
@truhlo ne mozes doprinose placati igracu koji je na amaterskom ugovoru. Tako da to sve moze ici i ako se kaska s platama. Provjereno.
Volio bih da se oglasi par ljudi koji imaju tacne info. iz kluba.
Volio bih da se oglasi par ljudi koji imaju tacne info. iz kluba.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Ne laze covjek, ne isplacuju se plate. Zadnje 3 kasne. Sto se tice Sivog znam da je imao sve dogovoreno i da je danas trebalo sve biti zavrseno oko njegove plate u Zelji i stana. Momak je htio ic, mislim da mu se to trebalo ispunit ne samo njemu nego bilo kome jer niko nije nezamjenjiv, pogotovo polusezonu kako je odigrao.Venom je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:12De se onda stavi na raspolaganje kad sve znas. Lazes da se plate ne isplacuju, a fino su uvdje ljudi pisali da je redovna isplata plata i doprinosa uvjet placanja reprograma. Same plate su medju vecima u ligi. Sto se tice racuna milion puta je receno kako stvari stoje i zbog cega je blokiran. Nisu momci iz uprave krivi sto je ovdje sistem takav kakav jest. Sta treba da odu u sud ili u banku pa da talacku situaciju prave zbog racuna.nickiZe88 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:58Ma znam ja vise nego sto ti mislis. Nikad nisam bio u klubu niti zelim. Ne treba ulaziti u nesto sto nece biti kako treba, niti imam mogucnost da popravim. Nemoj da ti lijepim koliko puta je racun trebao biti odblokiran i koliko su ga najavljivali. Nikad nista, niti ce biti.
Malo sam ti prelistao postove i ovo je šarena laža bilanickiZe88 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 08:23Zato sto mu je receno da nece igrati sigurno prve 2 utakmice. Momak nije bio zadovoljan i rekao da ide po papire kad su se vratili sa Smetova. To je sva prica. On je smatrao da zasluzuje da igra zbog toga sto ima iskustvo u toj ligi, a nasi su se opredjelili na ove trenutne i dali mu papire.
Nurkovic jucer na treningu udari Sivog u misic zato sto mu je momak rekao da je on otjerao Mehu, a momak dao gol. Sramota

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.