FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sad ostaje cekanje kupa
nadam se da u ove dvije sedmice nece biti povreda
od sigurnih mislim da je to golman Iliev
stoperi Djurickovic i Ancic
i napad Pena Oliveira Hasic
bekovi, tu ce biti konbinacija, mislim da bi lijevo mogao Kapetanovic zbog zasticenog godista
jer u vezi ce vjerovatno biti Julardzija,Matanovic,Mustafic
uglavnom vidjet cemo.
Ali evo nek ovde stoji da cemo na Kosevu prekucavati, al gostovanja se nece mnogo mijenjati u odnosu na jesen, bit ce tu kikseva
Dobili smo na visini i valjda vise necemo strijepiti na svaki prekid.
Cekamo ljeto, par dobrih pojacanja, promjenu pravila opet 5 stranaca jer trebat ce Borcu zbog europe
slijedece godine titula i ako bude srece sa zdrijebom par kola europe
nadam se da u ove dvije sedmice nece biti povreda
od sigurnih mislim da je to golman Iliev
stoperi Djurickovic i Ancic
i napad Pena Oliveira Hasic
bekovi, tu ce biti konbinacija, mislim da bi lijevo mogao Kapetanovic zbog zasticenog godista
jer u vezi ce vjerovatno biti Julardzija,Matanovic,Mustafic
uglavnom vidjet cemo.
Ali evo nek ovde stoji da cemo na Kosevu prekucavati, al gostovanja se nece mnogo mijenjati u odnosu na jesen, bit ce tu kikseva
Dobili smo na visini i valjda vise necemo strijepiti na svaki prekid.
Cekamo ljeto, par dobrih pojacanja, promjenu pravila opet 5 stranaca jer trebat ce Borcu zbog europe
slijedece godine titula i ako bude srece sa zdrijebom par kola europe
Jel sloboda fuzija sa tuzla city.. slobodu city izbacit sa ne primljenim golom.. po mogucnosti 1-0.kapetanovic nece moci igrat na cityjevom stadionu radi nastupa u kupu silovanju drugoligasa sa grbavice.
Nazalost, mozesw zakljucit nakon danasnje utakmice da pozicija koja nas je kostala 1 vog mjesta nakon 18 kola nije pojacana. (Golman) Nazalost 3 mjesto max..
2 pozicije na kojima smo bili slabi jedna je na istom nivou druga se poboljsala..
Zadnja linija stoperi prekidi isti nivo, dosta tom prinosi dovoljno ne oporavljeni golman i Rogic koji je svoim bravurama pokazao da je za mladost
Nazalost, mozesw zakljucit nakon danasnje utakmice da pozicija koja nas je kostala 1 vog mjesta nakon 18 kola nije pojacana. (Golman) Nazalost 3 mjesto max..
2 pozicije na kojima smo bili slabi jedna je na istom nivou druga se poboljsala..
Zadnja linija stoperi prekidi isti nivo, dosta tom prinosi dovoljno ne oporavljeni golman i Rogic koji je svoim bravurama pokazao da je za mladost
Mozda bi ti to objasnio al trebao bi ti pricati dugo da bi to shvatio, prosjek sad u 1.FBIH je 3000 sto je sasvim odlicna statistika u toj ligi, ljudi se zasitili svega oko kluba, nemamo uspjeha i to je ono sto privlaci navijace, od toliko finala kupa mi nismo ni jedan osvojili i to je jedan od primjera et
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ima li vam šta sa ovim Eduardom? Sloboda bi prodisala da ove iz kluba rastjera, Acu, ovo sa dugim prezimenom Šećer pa kako već. Sretno vam.fukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:35Mozda bi ti to objasnio al trebao bi ti pricati dugo da bi to shvatio, prosjek sad u 1.FBIH je 3000 sto je sasvim odlicna statistika u toj ligi, ljudi se zasitili svega oko kluba, nemamo uspjeha i to je ono sto privlaci navijace, od toliko finala kupa mi nismo ni jedan osvojili i to je jedan od primjera et
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma sa Slobodom na Tusnju nikad nisu bile dosadne tekme, vazda je bilo povuci-potegni...fukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:35Mozda bi ti to objasnio al trebao bi ti pricati dugo da bi to shvatio, prosjek sad u 1.FBIH je 3000 sto je sasvim odlicna statistika u toj ligi, ljudi se zasitili svega oko kluba, nemamo uspjeha i to je ono sto privlaci navijace, od toliko finala kupa mi nismo ni jedan osvojili i to je jedan od primjera et
E sad sto ja bas ne volim sto igramo s njima to je vec druga prica (posebno, ako ih izbacimo )

Prva utakmica poslije dvomjesecne pauze, nedjelja, bez padavina, borba za trofej.
Sta je tvoj izgovor?
Sta je tvoj izgovor?
NEMA NAZAD
Evo udjem sad na ovaj podcast i bas u tom momentu Sema prica o fks-infu i forumu, govori da nije istina da je "ultra zatvoren", da je on bio zaduzen za pustanje novih clanova i da kad mu se neko javi da ga pusti regularno, govorio isto kako bi volio da se ozivi fksinfo kao kad bi bilo nekoliko momaka koji bi imali slobodnog vremena svaki dan sat-dva da se posvete za neki tekst ili objavu, da idu na utakmice da fotografisu i slicno
90!
- TurkishAirlines
Kafa, krosan i casa vode.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Nedjelja je kakva korsana? Ako je fino vrijeme roštilj, salata, utakmica iz trosjeda i ko gospodin

Čuj korsana.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Gdje se moze pogledati taj podcast sa Semom?
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Svaka njemu cast, ali ako se nije sta promijenilo u zadnje vrijeme lakse je postati clan masonske loze nego tog foruma.Cora1946 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:20Evo udjem sad na ovaj podcast i bas u tom momentu Sema prica o fks-infu i forumu, govori da nije istina da je "ultra zatvoren", da je on bio zaduzen za pustanje novih clanova i da kad mu se neko javi da ga pusti regularno, govorio isto kako bi volio da se ozivi fksinfo kao kad bi bilo nekoliko momaka koji bi imali slobodnog vremena svaki dan sat-dva da se posvete za neki tekst ili objavu, da idu na utakmice da fotografisu i slicno
-
- Kontakt:
Najveće pojačanje Peneranda.Ostala pojačanja su čisto širine radi, neki pretjeran kvalitet za sad ne pokazuju.Od novajlija jedino Matanovića očekujem u prvih 11.
Prizivamo titulu ili kup,a strijepimo od raspale Slobode.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:04Ma sa Slobodom na Tusnju nikad nisu bile dosadne tekme, vazda je bilo povuci-potegni...fukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:35Mozda bi ti to objasnio al trebao bi ti pricati dugo da bi to shvatio, prosjek sad u 1.FBIH je 3000 sto je sasvim odlicna statistika u toj ligi, ljudi se zasitili svega oko kluba, nemamo uspjeha i to je ono sto privlaci navijace, od toliko finala kupa mi nismo ni jedan osvojili i to je jedan od primjera et
E sad sto ja bas ne volim sto igramo s njima to je vec druga prica (posebno, ako ih izbacimo )![]()
![]()
Ma trebas samo znati nekoga od clanova foruma, koji ce garantovati za tebe da si provjereno navijac naseg kluba, i preporuciti te administraciji tamo. I to je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:53Svaka njemu cast, ali ako se nije sta promijenilo u zadnje vrijeme lakse je postati clan masonske loze nego tog foruma.Cora1946 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:20Evo udjem sad na ovaj podcast i bas u tom momentu Sema prica o fks-infu i forumu, govori da nije istina da je "ultra zatvoren", da je on bio zaduzen za pustanje novih clanova i da kad mu se neko javi da ga pusti regularno, govorio isto kako bi volio da se ozivi fksinfo kao kad bi bilo nekoliko momaka koji bi imali slobodnog vremena svaki dan sat-dva da se posvete za neki tekst ili objavu, da idu na utakmice da fotografisu i slicno
Bilo je previse ubacenih elemenata, narocito u periodu kada su forumi znacilo puno vise. I kada su se bukvalno vodilo ratovi na medju navijackom web nebu. Hakovali jedni drugima stranice, forume...provaljivali i PP saznavalo razne informacije i slicno.
Nista to nije uvedeno onako, da bi se neko qurcio. Sve je to imalo svoju bitnost i razlog.
- FKS -
- luckystrike
- Kontakt:
Obradov'o sam se novom terminu malo je reć'!
Odmah nazvao ženu, jarana da planira i vodi i on svoju hanumu, raji u TK se najavio...
Baš jedva čekam zlatno proljeće
Odmah nazvao ženu, jarana da planira i vodi i on svoju hanumu, raji u TK se najavio...
Baš jedva čekam zlatno proljeće

-
- Kontakt:
Imal gdje golovi ?
Ma ne strepim ja od Slobodeamypitar je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:06Prizivamo titulu ili kup,a strijepimo od raspale Slobode.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:04Ma sa Slobodom na Tusnju nikad nisu bile dosadne tekme, vazda je bilo povuci-potegni...fukara87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 20:35
Mozda bi ti to objasnio al trebao bi ti pricati dugo da bi to shvatio, prosjek sad u 1.FBIH je 3000 sto je sasvim odlicna statistika u toj ligi, ljudi se zasitili svega oko kluba, nemamo uspjeha i to je ono sto privlaci navijace, od toliko finala kupa mi nismo ni jedan osvojili i to je jedan od primjera et
E sad sto ja bas ne volim sto igramo s njima to je vec druga prica (posebno, ako ih izbacimo )![]()
![]()

Strepim ja od tave da je ne dobijem u vugla kad ih izbacimo

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sve znam buraz, samo mi je malo zaparalo usi to sto prica. Mozda se moze malo otvorit prema navijacima. Cuo sam i da banovi znaju svijevat i slicne stvari, ali hajd mozda ovo nije mjesto za te teme.Hajdeee je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:08Ma trebas samo znati nekoga od clanova foruma, koji ce garantovati za tebe da si provjereno navijac naseg kluba, i preporuciti te administraciji tamo. I to je to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:53Svaka njemu cast, ali ako se nije sta promijenilo u zadnje vrijeme lakse je postati clan masonske loze nego tog foruma.Cora1946 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:20Evo udjem sad na ovaj podcast i bas u tom momentu Sema prica o fks-infu i forumu, govori da nije istina da je "ultra zatvoren", da je on bio zaduzen za pustanje novih clanova i da kad mu se neko javi da ga pusti regularno, govorio isto kako bi volio da se ozivi fksinfo kao kad bi bilo nekoliko momaka koji bi imali slobodnog vremena svaki dan sat-dva da se posvete za neki tekst ili objavu, da idu na utakmice da fotografisu i slicno
Bilo je previse ubacenih elemenata, narocito u periodu kada su forumi znacilo puno vise. I kada su se bukvalno vodilo ratovi na medju navijackom web nebu. Hakovali jedni drugima stranice, forume...provaljivali i PP saznavalo razne informacije i slicno.
Nista to nije uvedeno onako, da bi se neko qurcio. Sve je to imalo svoju bitnost i razlog.