La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Cilj pojedinih je diskreditovati sve vezano za Barselonu. Od grba preko spremacice i čistačice u klupskim prostorijama...Samo nerealna osoba može očekivati da će svake sezone po jedan vanserijski igrač uskočiti u prvi tim. Da je tako, niko ne bi trošio toliko koliko troši i dovodio igrača iz drugih klubova.
Također, mislim da su sve fudbalske akademije danas precijenjene. Šta se desilo samo sa onom Ajaxovom generacijom iz 2019? Koliko je igrača iz te sezone u ovom trenutku u top klubu?
Također, mislim da su sve fudbalske akademije danas precijenjene. Šta se desilo samo sa onom Ajaxovom generacijom iz 2019? Koliko je igrača iz te sezone u ovom trenutku u top klubu?
- luckystrike
- Kontakt:
Jel' istina da je opet bio poguranac? Gol na ivici regulatnosti pa crveni da ne bi 1-0 došlo pod znak pitanja, a došlo je?!
osasuna ih stiskala sa crvenom kartom
sta bi tek bilo da su bili kompletni
gura se barsa u lp da treci budu da se ne sramoti liga sto je ok po meni iako sam navijac rejala nije mi to to bez barse neznam to opisati ali prosto volim kad ih nabusimo u kupu i ligi
pozz za sve
sta bi tek bilo da su bili kompletni
gura se barsa u lp da treci budu da se ne sramoti liga sto je ok po meni iako sam navijac rejala nije mi to to bez barse neznam to opisati ali prosto volim kad ih nabusimo u kupu i ligi
pozz za sve
- Shategabri
- Kontakt:
Asensio je u Realu uvijek imao status Gutija. Znaš šta to znači.
Uostalom, ako povlačiš neku paralelu sa Cou-Demb-Griz ekipom, nije ti baš neki primjer.
Asensio je Real koštao čitavih 3,9 miliona eura.
Bar je znao dati neki spektakularan gol, što za ovu trojicu kad sve zajedno sabereš u Barsi ne možeš uporediti.
Od velikih transfera, Real je fulio jedino sa Hazardom. Tu im je Chelsea baš uvalio kukavičje jaje.
Koševo Zapad
Asensio trpao Barcelonu u doba Zidane-a ko malo ko. Višestruki osvajač Lige Prvaka, golovi u finalu. Karijera samo takva!Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2024, 08:32Asensio je u Realu uvijek imao status Gutija. Znaš šta to znači.
Uostalom, ako povlačiš neku paralelu sa Cou-Demb-Griz ekipom, nije ti baš neki primjer.
Bar je znao dati neki spektakularan gol, što za ovu trojicu kad sve zajedno sabereš u Barsi ne možeš uporediti.
Od velikih transfera, Real je fulio jedino sa Hazardom. Tu im je Chelsea baš uvalio kukavičje jaje.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Nema Asensiu ko šta prigovoriti. Zato ga i uporedih s Gutijem.denimen99 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 08:58Asensio trpao Barcelonu u doba Zidane-a ko malo ko. Višestruki osvajač Lige Prvaka, golovi u finalu. Karijera samo takva!Shategabri je napisao/la: ↑01 feb 2024, 08:32Asensio je u Realu uvijek imao status Gutija. Znaš šta to znači.
Koševo Zapad
- luckystrike
- Kontakt:
Kako bi ja volio Viniciusu uši na mašnu svezat' 
Ovo sto vinicius radi prelazi granice,bezobrazno bas .I ne sjecam se kada sam gledao gore sudjenje od ovog veceras,bukvalno sve je pogresno sudio i jednima i drugima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- JayCatwright
- Kontakt:
I onda se žali kad ga vrijeđaju jer se ponaša ko majmun.
Osvojiše ljudi titulu sa drugom ekipom i sa pola snage.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- luckystrike
- Kontakt:
Fakat ja se nisam nadao tituli s ovom ekipom, ali...
Sudija je izgleda dao žuti Tchouaméniju nakon završetka utakmice što znači da neće moći igrati protiv Atl. Madrida. Kakav smrad!
Sudija je izgleda dao žuti Tchouaméniju nakon završetka utakmice što znači da neće moći igrati protiv Atl. Madrida. Kakav smrad!
niko vise nece u katalonski isprdak zvani barsa
cuj totenhem im krade igrace hahahaha
Gore pomenuti igrač nije bio pod ugovorom sa Fudbalskim klubom Barselona tako da se ne može kazati da je došlo do krađe, nezakonitog oduzimanja objekta iz posjeda.
Igrač je prihvatio bolje uslove i to je sasvim ok.
Igrač je prihvatio bolje uslove i to je sasvim ok.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači sa jorganima stoperski par bi mogao biti Nacho i....Mendy?
Ili igrati sa zadnjom linijom Carvajal - Nacho - Mendy?
A vezu pojačati.
A vezu pojačati.
Koševo Zapad
Koliko nema Rudigera ? Ovo je za ligu kljucni dio sezone, sledecih 5-6 kola.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:06Znači sa jorganima stoperski par bi mogao biti Nacho i....Mendy?
A vezu pojačati.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
godrina je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:00Koliko nema Rudigera ? Ovo je za ligu kljucni dio sezone, sledecih 5-6 kola.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:06Znači sa jorganima stoperski par bi mogao biti Nacho i....Mendy?
A vezu pojačati.
Vjerujem da će ga ipak osposobiti za nedelju, obzirom da nema ni Tchoumenija.As per Guillermo Rai of The Athletic, Real have confirmed that their defensive stalwart has suffered a ‘left thigh blow’.
It is added that Rüdiger is dealing with considerable pain, but, thankfully, his injury ‘doesn’t look serious’.
Koševo Zapad
Ja tamam konto on ce na stopera al lik dobi zuti. Steta.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:59godrina je napisao/la: ↑02 feb 2024, 12:00Koliko nema Rudigera ? Ovo je za ligu kljucni dio sezone, sledecih 5-6 kola.Shategabri je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:06Znači sa jorganima stoperski par bi mogao biti Nacho i....Mendy?
A vezu pojačati.Vjerujem da će ga ipak osposobiti za nedelju, obzirom da nema ni Tchoumenija.As per Guillermo Rai of The Athletic, Real have confirmed that their defensive stalwart has suffered a ‘left thigh blow’.
It is added that Rüdiger is dealing with considerable pain, but, thankfully, his injury ‘doesn’t look serious’.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Matere mi, ovi iz Barcelone nisu normalni.
Od predsjednika, preko trenera, svaki intervju, ljudi samo pričaju o Realu. Ovo da nema, trebalo bi izmisliti. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Tvojih zadnjih 7 postova haveru.
Kako neko ima viška vremena da kopa po tudjoj historiji? Ovako je i Rajaz svojevremeno radio.
Sve ovo što sam naveo je istina, Pedri rudnik kreka, razbijanje od Bilbaoa, Xavi vjerovatno najveća pizda od trenera koja je sjedila na klupi Barcelone, Douglas malverzacije prije 10 godina, hajpanje prosječnih igrača tipa Bojan, Munir, Sandro, Jeffren, Pedri, Gavi, Yamal... I naravno najbitnije, čuvena hegemonija i izlizani mes que un club. Da ne govorim o zaluđenosti sa takozvanim Barca DNA.
Uostalom, Xavi i Laporta nisu na nekom forumu kao ja pa da se mogu glupirati bez ikakvih posljedica.
Sve ovo što sam naveo je istina, Pedri rudnik kreka, razbijanje od Bilbaoa, Xavi vjerovatno najveća pizda od trenera koja je sjedila na klupi Barcelone, Douglas malverzacije prije 10 godina, hajpanje prosječnih igrača tipa Bojan, Munir, Sandro, Jeffren, Pedri, Gavi, Yamal... I naravno najbitnije, čuvena hegemonija i izlizani mes que un club. Da ne govorim o zaluđenosti sa takozvanim Barca DNA.
Uostalom, Xavi i Laporta nisu na nekom forumu kao ja pa da se mogu glupirati bez ikakvih posljedica.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.