Na svakom stadionu ima po dva gola...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na svakom stadionu ima po dva gola...
Krdzalic brateGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:00Raduje odlična forma Penarande, ako ovu formu prebaci na ligu, bit će ubica pravi.
Što se ostalih tiče, mislim da će Matanović biti pun pogodak. Ostali što su tek došli će se morati izboriti za minutažu sa klupe( Krdžalić, Mehmedović ).
Iliev - upitnik. U nekim situacijama je imao dobre reakcije, ali npr ono danas je nedopustivo. Nije gol skroz na njegovu dušu, i Đuričko je loše odreagovao( mislim da je njemu dodao ?).
Aduka87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:03Krdzalic brateGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2024, 23:00Raduje odlična forma Penarande, ako ovu formu prebaci na ligu, bit će ubica pravi.
Što se ostalih tiče, mislim da će Matanović biti pun pogodak. Ostali što su tek došli će se morati izboriti za minutažu sa klupe( Krdžalić, Mehmedović ).
Iliev - upitnik. U nekim situacijama je imao dobre reakcije, ali npr ono danas je nedopustivo. Nije gol skroz na njegovu dušu, i Đuričko je loše odreagovao( mislim da je njemu dodao ?).
Previše ofanzivno u ovakvoj formaciji naprijed jedino ide Anđušić, ja sam.mislio da če Mehmedović biti malo bolji ali danas tanko skoro ništa na kraju ga je prebacio Rozman na krilo a Anđušiča stavio na off veznog i odma gol je dao. Žao mi je Mehmedovića mislim da ima ogroman potencijal nadam se da če ga iskoristiti i da če mu Rozman dati dovoljno šansi.
Ja to fakat ne mogu da vjerujem, ta utakmica na Koševu protiv HSV-a, je možda i največa evropska utakmica u historiji Sarajeva i nema nidje čak ni neke kratke snimkeFCUM je napisao/la: ↑01 feb 2024, 08:00Da nam je vise navijaca kao Sema. Koliko je momak samo dao svega za historiju FK Sarajeva malo je reci. Sigurno smo mozda cak i jedini klub na balkanu koji ima osobu koja je skoro sve prikupila od arhive za nas klub. JE li istina da se Bordo vremeplov ne moze kupiti u shopu kod nas. i cujem kako nikako nije mogao naci tekmu sa HSV. Kako bi volio da neko naleti na tu tekmu negdje
kakva ludnica
Istina je ovo za Vremeplov i Fan Shop. Sema nece da moljaka klub, a klub ga sam nije kontaktirao da mu kaze de prodaji u shopu.FCUM je napisao/la: ↑01 feb 2024, 08:00Da nam je vise navijaca kao Sema. Koliko je momak samo dao svega za historiju FK Sarajeva malo je reci. Sigurno smo mozda cak i jedini klub na balkanu koji ima osobu koja je skoro sve prikupila od arhive za nas klub. JE li istina da se Bordo vremeplov ne moze kupiti u shopu kod nas. i cujem kako nikako nije mogao naci tekmu sa HSV. Kako bi volio da neko naleti na tu tekmu negdje
Trenutno korisnika/ca: Lecler, sarajevo19461987 i 8 gostiju.