FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo vidim koliko i druge navijace zanima Zeljo da se prati i tekstualni prenos.
Gledam utakmicu uđem na forum vidim njegov post i kontam valjda se niko neće upecati kad ono
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma ja, upecala se raja, a mi tek na 20%. Zgazit ćemo sr1njski. Ali hajde, svakako samo opstanak, molim, ništa više.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 01 feb 2024, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Druga pobjeda u nizu 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mogli bi i ovog kera sto je na terenu bio na pripreme poslat.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Šta su ti pravi navijači,niko ni slova o utakmici,odnosno niko nije ni bio,al uredno sve znaju i drže predavanja.
Brohra ribo se...
Obojica tamnoputih dobri. Teska srca, ali i Drljo je bio od neke koristi danas.
Ja da sam na mjestu svih onih juniora i omladinaca sto nedavno potpisali ugovore, jos sutra bih trazio raskid ugovora i yebo mater svima redom od trenera pionira pa dalje.
Ja da sam na mjestu svih onih juniora i omladinaca sto nedavno potpisali ugovore, jos sutra bih trazio raskid ugovora i yebo mater svima redom od trenera pionira pa dalje.
De nam u kratkim crtama kako je bilogegenpressing je napisao/la: ↑01 feb 2024, 15:58Šta su ti pravi navijači,niko ni slova o utakmici,odnosno niko nije ni bio,al uredno sve znaju i drže predavanja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sta ti je hulahopkice ne treba meni 5 akaunta, pa da napisem 1 smislen komentar.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dolazi li taj iz Čelika desni bek?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Prva 3 kola boba nula.Presudna protiv Zvijezde.Sve ostalo je supljak.
-
- Kontakt:
Vidim da si bio na tekmi, sta fali Mijicu ? Super momak odigrao, ne ispada, zna stranu da promijeni, pogodi covjeka u nogu svaki put. Desnog stopera odigrao, na kraju igrao sa Karicem kao zadnja dvojica. 20 godina, ocam super. Takvi se i dovode, a ne levati od 25. Logika.
Bakary smijesan, destruktivac koji ne zna lopte, bas los. Drljo top drzao lijevu stranu, moze pomoci na beku i wing beku. Ima pluca kao sto sam i pisao pa mi se smijali

Prvi su izasli Krpic i Hiros, a usli Mekic i Haracic. Mekic fino odigrao, mozda se malo dohavizao. Galic je zamijenio Hareta, Radinovic je otisao na lijevog beka, Karic malo u vezi pa je zavrsio na stoperu sa Mijicem. Mijic odigrao cijelu tekmu. Sa vezom Mekic, Radovac, Stilic i Foco smo ih zagazili mada su i oni dosta mijenjali na kraju. Preko deset sansi smo fulili. **** nas napad. Ostalo je fino poslozeno u odnosu na prvi dio. Oni imali jednu sansu koju je Muftic odbranio.
U odnosu na prvu tekmu protiv juniora gdje smo bili tragicni ovo je napredak i to fin. Imamo neku glavu i rep, **** nas realizacija.
Ma vidi buraz nahvalio si ih ko da su igrali protiv Atalante u najmanju ruku. Fino si mi pojasnio i rekao bih da je to to ali da smo u top 3, a ne da ispadamo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:09
Vidim da si bio na tekmi, sta fali Mijicu ? Super momak odigrao, ne ispada, zna stranu da promijeni, pogodi covjeka u nogu svaki put. Desnog stopera odigrao, na kraju igrao sa Karicem kao zadnja dvojica. 20 godina, ocam super. Takvi se i dovode, a ne levati od 25. Logika.
Bakary smijesan, destruktivac koji ne zna lopte, bas los. Drljo top drzao lijevu stranu, moze pomoci na beku i wing beku. Ima pluca kao sto sam i pisao pa mi se smijaliCoca bio srednji stoper, korektan, Radinovic lijevi i nije los, pokretljiv je, zna i lopte, za beka nije, za stopera lijevog jeste. Ispred igrali vec spomenuti Bakary i Hiros, Hiros fakticki sam igrao i nije mogao puno. Lijevo Drljo, desno Hare,Hare tri sanse fulio. Drljo jednu. Amoah je mijenjao strane i vracao se, nelos, vraca se lagano, ne mase vise rukama sto je napredak. Mamba visoka, fulila nekoliko sansi, vidi se da je nespreman, ali je onako pojak, uzima stopere u skoku, ta prica. Moze pomoci. Krpic najgori, ubjedljivo. Nit volje, nit zelje. Budale smo ako ga zadrzimo, bezveze nekome uzmima mjesto i jos finu platu ima.
Prvi su izasli Krpic i Hiros, a usli Mekic i Haracic. Mekic fino odigrao, mozda se malo dohavizao. Galic je zamijenio Hareta, Radinovic je otisao na lijevog beka, Karic malo u vezi pa je zavrsio na stoperu sa Mijicem. Mijic odigrao cijelu tekmu. Sa vezom Mekic, Radovac, Stilic i Foco smo ih zagazili mada su i oni dosta mijenjali na kraju. Preko deset sansi smo fulili. **** nas napad. Ostalo je fino poslozeno u odnosu na prvi dio. Oni imali jednu sansu koju je Muftic odbranio.
U odnosu na prvu tekmu protiv juniora gdje smo bili tragicni ovo je napredak i to fin. Imamo neku glavu i rep, **** nas realizacija.
-
- Kontakt:
Bolje da im **** mater i da budemo ko carapica, to ce sigurno pomoći.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:43Ma vidi buraz nahvalio si ih ko da su igrali protiv Atalante u najmanju ruku. Fino si mi pojasnio i rekao bih da je to to ali da smo u top 3, a ne da ispadamo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:09
Bakary smijesan, destruktivac koji ne zna lopte, bas los. Drljo top drzao lijevu stranu, moze pomoci na beku i wing beku. Ima pluca kao sto sam i pisao pa mi se smijaliCoca bio srednji stoper, korektan, Radinovic lijevi i nije los, pokretljiv je, zna i lopte, za beka nije, za stopera lijevog jeste. Ispred igrali vec spomenuti Bakary i Hiros, Hiros fakticki sam igrao i nije mogao puno. Lijevo Drljo, desno Hare,Hare tri sanse fulio. Drljo jednu. Amoah je mijenjao strane i vracao se, nelos, vraca se lagano, ne mase vise rukama sto je napredak. Mamba visoka, fulila nekoliko sansi, vidi se da je nespreman, ali je onako pojak, uzima stopere u skoku, ta prica. Moze pomoci. Krpic najgori, ubjedljivo. Nit volje, nit zelje. Budale smo ako ga zadrzimo, bezveze nekome uzmima mjesto i jos finu platu ima.
Pravi smo debili, svakako ispadamo ko fisek i jos dovodimo levate i nekakve talove iz znj hrvatskih liga. Eto, sretan ?
Zivio
Oba igraca na probi vrlo dobra. Mijic poprilicno fino odigro za momka od 20 godina, stalozeni, lijepo, pismeno, bez kikseva, bolje od Galica, zatvaro Ovcinu, jest da je Romanija ali su smjesniji bili protiv gorih ekioa u prethodne dvije tekme. Ne dovodimo ga ko prvu i jedinu opciju nego peta ili sesta. Gori je potez ovaj crnogorac koji je bezveze igrac, nadam se da grijesim.
U ekipi nemamo igraca poput Bakarya koji je dobro odigro, prema mom misljenju. Odradio civjek 3 treninga s ekipom ciji jezik ne zna prepoznat uopste. Otvaro se, nudio se, uzimo lopte obicno cisto, jednostavno bez komplikovanja, jak bilo ga svugdje, vise nego korektno danas.
Drljo uhvacen na zub pa kora duplo vise pokazati da bi dobio prolaznu ocjenu. Ali ima muda i budala je pa bi mam mozda mogo valjat, danas oba gola njegova, vidjet cemo sta ce bit kad udari na Corluku.
Krpic danas razocarenje.
Ovcina fino odigro nista prespecijalno, Galic pokazo da moze biti prvo rjesenje na wingbacku.
Spic bi mogo biti dobar dok uhvati formu i dok se uigra. U prvom sta smo naprijed iskreirali Hiros je vecinski bio zasluzan.
U ekipi nemamo igraca poput Bakarya koji je dobro odigro, prema mom misljenju. Odradio civjek 3 treninga s ekipom ciji jezik ne zna prepoznat uopste. Otvaro se, nudio se, uzimo lopte obicno cisto, jednostavno bez komplikovanja, jak bilo ga svugdje, vise nego korektno danas.
Drljo uhvacen na zub pa kora duplo vise pokazati da bi dobio prolaznu ocjenu. Ali ima muda i budala je pa bi mam mozda mogo valjat, danas oba gola njegova, vidjet cemo sta ce bit kad udari na Corluku.
Krpic danas razocarenje.
Ovcina fino odigro nista prespecijalno, Galic pokazo da moze biti prvo rjesenje na wingbacku.
Spic bi mogo biti dobar dok uhvati formu i dok se uigra. U prvom sta smo naprijed iskreirali Hiros je vecinski bio zasluzan.
-
- Kontakt:
Dzaba, meni je taj Bakary los igrac, hoce udarit' al ne zna lopte ( tako mi barem izgleda na prvu ), Karic bolje izgleda od njega na terenu u svemu, jedino i to mozda malo manje udara. Takodjer, Radovac moze takodjer na zadnjeg veznog. Sta ce ti stranac da bude rezerva i to u veznom redu koji je prilicno popunjen ( Karic, Radovac, Mekic, Hiros, Foco, Jaber, Stilic ) a mi pokusavamo da igramo 3 4 3 sa dvojicom u vezi. Nelogicno da ga ****. Ako gdje fali igraca to je ofanzivni dio i lijevi bek. Ovo ostalo se moze pokrpiti sa postojecim kadrom. Mak na konac Drljo i crnogorac mogu zakrpiti lijevu stranu. Nije tolika tragedija.Stanceski je napisao/la: ↑01 feb 2024, 18:37Oba igraca na probi vrlo dobra. Mijic poprilicno fino odigro za momka od 20 godina, stalozeni, lijepo, pismeno, bez kikseva, bolje od Galica, zatvaro Ovcinu, jest da je Romanija ali su smjesniji bili protiv gorih ekioa u prethodne dvije tekme. Ne dovodimo ga ko prvu i jedinu opciju nego peta ili sesta. Gori je potez ovaj crnogorac koji je bezveze igrac, nadam se da grijesim.
Krpic danas razocarenje.
Napadaci, napadaci toga nam fali....Krpicu bi papire dao veceras. Nit daje golove nit gine na terenu, nit je pokretan, a nema konkurenciju.
Ma brate najsretniji bih bio da mi ne ispadnemo. Otom potom sto se kaze daBogda ja pojeo **** i ovi momci pokazali najbolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:53Bolje da im **** mater i da budemo ko carapica, to ce sigurno pomoći.Kamaga11 je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:43Ma vidi buraz nahvalio si ih ko da su igrali protiv Atalante u najmanju ruku. Fino si mi pojasnio i rekao bih da je to to ali da smo u top 3, a ne da ispadamo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 feb 2024, 17:09
Pravi smo debili, svakako ispadamo ko fisek i jos dovodimo levate i nekakve talove iz znj hrvatskih liga. Eto, sretan ?
Zivio
-
- Kontakt:
Znam, moj prigovor je bio oko Mijica, ocam momak vise nego korektno odigrao, 20 godina, takvi se i dovode za kikiriki pa mozda ubodemo.
Ako si gledao prvu tekmu pve godine protiv juniora i kadeta ovo je drugi sport i ne izgleda toliko lose osim sto fali realizacija ( ejs to, pa to je najbitnije,sam sebi odgovaram )
Nama treba napadac da zabije nesto. Ostalo se moze pokriti do ljeta.
Ako si gledao prvu tekmu pve godine protiv juniora i kadeta ovo je drugi sport i ne izgleda toliko lose osim sto fali realizacija ( ejs to, pa to je najbitnije,sam sebi odgovaram )

Nama treba napadac da zabije nesto. Ostalo se moze pokriti do ljeta.
- jointunija
- Kontakt:
Meni Bakary itekako zanimljiv,nije imao lošeg pasa,školovan igrač.Stanceski je napisao/la: ↑01 feb 2024, 18:37Oba igraca na probi vrlo dobra. Mijic poprilicno fino odigro za momka od 20 godina, stalozeni, lijepo, pismeno, bez kikseva, bolje od Galica, zatvaro Ovcinu, jest da je Romanija ali su smjesniji bili protiv gorih ekioa u prethodne dvije tekme. Ne dovodimo ga ko prvu i jedinu opciju nego peta ili sesta. Gori je potez ovaj crnogorac koji je bezveze igrac, nadam se da grijesim.
Krpic danas razocarenje.
Krpić,ne znam šta je tom momku.
Realno je teško dati ocjenu kad igraš protiv ekipe koje se samo brani i to na umjetnoj.
Imam osjećaj da wingbackovi ne znaju ili nemaju samopouzdanja da se ubacuju,haj Drljo,nego Ovčina mora tu stranu da razvali ponavljanjem.
Hiroš,Radovac i Valderrama će biti

Jedino me Boljević brine sa tim povredama.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, N3R3D, Orvel i 35 gostiju.