FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
96
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 203

martineli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la martineli » 01 feb 2024, 19:52

Sta je sa Boljevicem?

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 01 feb 2024, 20:15

Davno smo mi trebali ovakve igrace dovoditi, sad ustvari placas da bi ostao u ligi, a moglo se platiti isto na pocetku da bi se borili za europu.

Moramo pametnije ubuduce. Jel 7.2 sjednica? Vjerujem da sve ostaje isto

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 feb 2024, 20:40

Nevjerovatni smo mi. Ulazimo u mozda najbitniju polusezonu u zadnjih Bog zna koliko godina i glavna ocjena novopridoslih igraca je "moze dat ruke". Sve to nakon utakmica protiv hr nizeligasa i ekipe iz rs-a, lige za koju znamo da je u rangu druge federalne.
Napadaci nam ne znaju dat gola, veznjaci nisu igrali mjesecima a u odbranu nam dosli iz puno losijih klubova, u sezoni kad smo mi najgori inazad 30 godina.

Iskreno se nadam da ce svi ti igraci odigrat najbolje ikad sledecih 15 utakmica a mi se spasit ambisa.
Bruno ajde zasluzi ovacije i bistu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 feb 2024, 20:51

Nemam nalog na sp.ort1 forumu, al procitam podjahkad, mozel neko onom debilu golmanu, fol nasem navijacu, napisati da Music nije stoper nego bek, tako i izlgleda, ko pahuljica.

Levat ne gleda tekme uopste, on i Pasic su dobili sansu na bekovskim pozicijama kod Basica na pripremama, a poceo je prvu tekmu kod Brune i povrijedio se. Debilu, bek, desni, a ne stoper. Al ono razglaba o Zelji, to je bitno.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 01 feb 2024, 21:07

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 feb 2024, 20:51
Nemam nalog na sp.ort1 forumu, al procitam podjahkad, mozel neko onom debilu golmanu, fol nasem navijacu, napisati da Music nije stoper nego bek, tako i izlgleda, ko pahuljica.

Levat ne gleda tekme uopste, on i Pasic su dobili sansu na bekovskim pozicijama kod Basica na pripremama, a poceo je prvu tekmu kod Brune i povrijedio se. Debilu, bek, desni, a ne stoper. Al ono razglaba o Zelji, to je bitno.
Svakakvih dalabu ima taj forum, doduše većinom radnika Megamixa, ali taj frajer je dijagnoza ali baš baš teška.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Stanceski
Kontakt:

Post Postao/la Stanceski » 01 feb 2024, 22:23

01 feb 2024, 19:12
Stanceski je napisao/la:
01 feb 2024, 18:37
Oba igraca na probi vrlo dobra. Mijic poprilicno fino odigro za momka od 20 godina, stalozeni, lijepo, pismeno, bez kikseva, bolje od Galica, zatvaro Ovcinu, jest da je Romanija ali su smjesniji bili protiv gorih ekioa u prethodne dvije tekme. Ne dovodimo ga ko prvu i jedinu opciju nego peta ili sesta. Gori je potez ovaj crnogorac koji je bezveze igrac, nadam se da grijesim.
U ekipi nemamo igraca poput Bakarya koji je dobro odigro, prema mom misljenju. Odradio civjek 3 treninga s ekipom ciji jezik ne zna prepoznat uopste. Otvaro se, nudio se, uzimo lopte obicno cisto, jednostavno bez komplikovanja, jak bilo ga svugdje, vise nego korektno danas.
Drljo uhvacen na zub pa kora duplo vise pokazati da bi dobio prolaznu ocjenu. Ali ima muda i budala je pa bi mam mozda mogo valjat, danas oba gola njegova, vidjet cemo sta ce bit kad udari na Corluku.
Krpic danas razocarenje.
Ovcina fino odigro nista prespecijalno, Galic pokazo da moze biti prvo rjesenje na wingbacku.
Spic bi mogo biti dobar dok uhvati formu i dok se uigra. U prvom sta smo naprijed iskreirali Hiros je vecinski bio zasluzan.
Dzaba, meni je taj Bakary los igrac, hoce udarit' al ne zna lopte ( tako mi barem izgleda na prvu ), Karic bolje izgleda od njega na terenu u svemu, jedino i to mozda malo manje udara. Takodjer, Radovac moze takodjer na zadnjeg veznog. Sta ce ti stranac da bude rezerva i to u veznom redu koji je prilicno popunjen ( Karic, Radovac, Mekic, Hiros, Foco, Jaber, Stilic ) a mi pokusavamo da igramo 3 4 3 sa dvojicom u vezi. Nelogicno da ga ****. Ako gdje fali igraca to je ofanzivni dio i lijevi bek. Ovo ostalo se moze pokrpiti sa postojecim kadrom. Mak na konac Drljo i crnogorac mogu zakrpiti lijevu stranu. Nije tolika tragedija.

Napadaci, napadaci toga nam fali....Krpicu bi papire dao veceras. Nit daje golove nit gine na terenu, nit je pokretan, a nema konkurenciju.
Ma nije meni djelovo ko da ne zna lopte nego sam vise imo osjecaj da je u nekom grcu, mozda je do mene ne znam. Jednu ne fino puko sa šesneske, najsretniji bi bio kad bi uspjeli Gocu afirmisati jer djeluje ko pravo defanzivni vezni sa kretnjom. Ali eto dati i Bakaryu sansu

Burgijanje88
Kontakt:

Post Postao/la Burgijanje88 » 01 feb 2024, 22:29

Bakary dobar. Odmah se to vidi. Trebat će malo vremena da se prilagodi pri tome umjetna nije lako igrati.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 feb 2024, 09:43

Eto pojacanja

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 02 feb 2024, 10:05

zeljovolimte je napisao/la:
02 feb 2024, 09:43
Eto pojacanja
Čim ga niko prokomentariso nije dobar je :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 feb 2024, 10:10

Eto pojacanja
Prejaka riječ
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 02 feb 2024, 10:18

irfo je napisao/la:
02 feb 2024, 10:10
Eto pojacanja
Prejaka riječ
Da, tako je. Svi će imati šansu da u ligi pokažu da li su 'pojačanja' ili nisu. Nek nam je sretno, uglavnom.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 02 feb 2024, 10:47

Nevjerovatno koliko se prati Zeljo.Po stranicama po forumima,jucer se prati zamisli tekstualni prenos i to najvise od koga...od navijacavSarajeva,Veleza,pa nas i ovi iz Zenice dobro prate i sve znaju...bili prvi,drugi il se borili za opstanak sve zivo zanima stanje u i oko Zelje...sad se cude odkud pare i sve ovo....veliki si Zeljeznicare...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 feb 2024, 11:42

Nastavljamo se pojacavati.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 feb 2024, 11:44

Covjek je iz Tuzle. Sam ne krije interese koje zastupa.
Imao je interes kod Hadzikica i jos par igraca koji nisu ili jesu igrali.

On zna da je Music solidno igrao u Gradini, doduse ni ta ga Gradina vise nije htjela na posudbu. Ali yebo to. Bitno je zaraditi sta ako se moze..

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 feb 2024, 11:59

Bože, pomozi!

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 feb 2024, 12:01

Kvesića uzme Sloga iz Doboja a mi Pašić Antonija.
:urnebes:

Mi i trebamo ispast.
Džaba se sramotimo.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 02 feb 2024, 12:02

vadi vadi pasose

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 feb 2024, 12:03

Ajde Pavicu pokazi da i od povratnika mozemo imat koristi.
Sretno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 feb 2024, 12:05

02 feb 2024, 11:44

Covjek je iz Tuzle. Sam ne krije interese koje zastupa.
Imao je interes kod Hadzikica i jos par igraca koji nisu ili jesu igrali.

On zna da je Music solidno igrao u Gradini, doduse ni ta ga Gradina vise nije htjela na posudbu. Ali yebo to. Bitno je zaraditi sta ako se moze..
Vidim da je bas debilcina i da mu se tolerise. Doduse i ovdje ima svega.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 02 feb 2024, 12:12

AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 feb 2024, 12:01
Kvesića uzme Sloga iz Doboja a mi Pašić Antonija.
:urnebes:

Mi i trebamo ispast.
Džaba se sramotimo.
Ne kontam šta hoćeš da kažeš?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 21 gost.