RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 11:27To sto bi ti gledao kako te jebu i izbacuju iz lige ne znaci da bi i ostali to radili. Jedno je nekvalitet, a drugo namjestanje. Ovo drugo se nece desiti. Nismo mi Celik ili Sloboda.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:43Da su se pojacali i da imaju dobrog trenera da, ali zaboravljas na x faktor: Vico.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 feb 2024, 10:38Sad se moze reci da Zeljeznicar vjerovatno nece ispasti iz lige. Bit ce gutavo, posebno poslije ova tri kola gdje im je realno bod ili nula bodova, ali mislim da ova ekipa moze kuci uzeti svakog od 6. mjesta pa dole, ima tu vise kvaliteta nego sto je bilo. To ce bit dovoljno za opstanakSavez ce gledati da ostavi klubove iz RS-a, stimace se vise nego do sad. Kad im je poslao Gigaru da ih iscipelari u Gabeli zadnje kolo, tu je sve bilo jasno. Morace se oni dobro namuciti da opstanu.
Bacas projekciju razmisljanja pickice kao validan argument, a nije niti moze biti. Zeljeznicar ima najvise pacijenata i najvece pacijente sto se tice navijaca. Da ne spominjem da ima i najvise navijaca u drzavi. Ne pricam o grupi.
Hajde sad mrmote, odlazi, is - sic.

Smiri se.
Kad je krenuo vas pad, ja sam ovdje napisao da ne mozete ispast. Napadose me, cak i strumfom su me neki proglasili

Ali sam promijenio misljenje kad sam vidio sta vam Vico radi, a zacementirao kad vam je poslao Gigaru dole, kako rekoh. To je klasicno izivljavanje bilo, ne treba Borcu da GOSK vas uzme.
Ne kazem da cete sigurno ispasti, ali daleko od toga da ste sigurni. To ime navijaci, ovo, ono - nekad bilo. Nema te u savezu, nema te nigdje.
Uostalom, ko ce ispasti? Hoce Sisin TC sa Petrovicem? Nema sanse. Hoce Igman, koji ce poginuti za svaki bod sa Sabljom? Nece ni oni. Posusje, GOSK su sasvim dobre ekipe. Znaci moracete se bas, bas namuciti, a nakon prva tri kola imacete bodova koliko i sad.