Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemojte misliti da ovim ponašanjem nećete dovesti vas klub možda i u nestanak. Ovolike pare koje nemate dati da opstanete u ligi znaci još 10 godina tavorenja između 6-10 pozicije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Pametno radi zeljo, vec sad oslabljuju konkurenciju u 1 liga FBiH, da se lakse vrate u elitmi rang 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- svrakino1921
- Kontakt:
U prvih mjesec dana učlanjeno je skoro 5.000 članova 

FK Željezničar trenutno ima 4.927 aktivnih članova za 2024. godinu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete online ili u Shopu FK Željezničar svakim radnim danom od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati.
Članska kartica nosi brojne benefite - https://****/FKZBenefiti
Online - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Željezničar - Stvar filozofije!
GOLEM SI ZELJO
FK Željezničar trenutno ima 4.927 aktivnih članova za 2024. godinu.
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete online ili u Shopu FK Željezničar svakim radnim danom od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati.
Članska kartica nosi brojne benefite - https://****/FKZBenefiti
Online - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/
Željezničar - Stvar filozofije!
GOLEM SI ZELJO
yebem ti mrtvePitarsam je napisao/la: ↑02 feb 2024, 16:15Postovanje Gospodine Mirvicu!IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 feb 2024, 22:53Ne bih inace dijelio ove information javno, ali moram reci da sam se shockirao kad sam vidio sta Zeljeznicar nudi igracima. Nije to na nivou onoga sto moze ponuditi Sarajevo ili Zrinjski, ali radi se o velikim ciframa za nase uslove. Izgleda da su odlucili da idu na sve ili nista.
Sa aspecta businessa, jako rizicno. Mislim da da nase komsije prave veliku gresku. Europa im je predaleko da bi se takva investicija isplatita.Savjet: ugledajte se na bolji i uspjesniji sarajevski klub. Otvorite vrata privatnom capitalu, prestanite sikanirati investitore.
Pozdrav svima, posebno gospodinu pod nicknameom "Pitarsam." Nadam se da uzivate na Bahamas ili nekom drugom egzoticnom mjestu
![]()
Palme njisu grane
Lijepe mulatkinje kukovima
Igra se salsa
Pije se Pina Colada
Welcome to Puerto Rico
Uglavom zivi se zivot kako Dragi Bog zapovijeda
Svakako,Hvala na lijepim zeljama.
Sto se fudbala tice nadam se da ce talentovane mlade
snage optavdati ocekivinja sviju nas.Treba im pokusati
Usaditi zapadnjacki mentalitet sportasa.
Nikakve sise,pite i rostilji.
Skripi ili je skripilo do polovine terena.
Tu nam je neophodma visina,borbenost i zustrina.
Sto se “promasene filozofije”tice,nek se koprcaju u
Svojim mukama.
Izabrali su “slow death “!!
Ni jedan invenstitor njih kupiti neće jer su njihove
Poslovne klupske knjige “Cooked books”!
Mi idemo tekmu po tekmu,u 3 kolu zabiti exere u tabut,
a za sve ostalo se pita poglavica Vico.
Prica se da kao mladicu su mu ostale traume kad
zeljkana izbaci Borac naglacacke i direktno u ligu II.
Traume su ostale,prilika je tu i osveta se servira hladna.
Pozdrav
In Mirva we trust!
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad se samo sjetim kad je Borac uzeo tu titulu i svaka Markova izjava je počinjala otprilike ovako.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:30Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova![]()
"Nama niko ništa nije poklonio", valjda je jadničak sam sebe pokušavao uvjeriti da su sve dobili na fer i pošten način.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zrinjski bi mogao osvojiti, imaju dobro suđenje svaku utakmicu a imajuno dobru ekipu.RajvoSA03 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:36Trenerski je mag Vinko Marinovic. Na to dodaj kvalitet i iskustvo pojedinaca poput Gigovica, Kazlagica i Bilbije, bice uzbudljivo proljecebagniadiluca je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:30Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova![]()
-
- Kontakt:
10k vise u odnosu na tim iz prvog dijelajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:39Nemojte misliti da ovim ponašanjem nećete dovesti vas klub možda i u nestanak. Ovolike pare koje nemate dati da opstanete u ligi znaci još 10 godina tavorenja između 6-10 pozicije.

Ugasicemo se zbog tih 120k vise

Ti bas sanjas da se ugasimo

Lezi dole, keru
-
- Kontakt:
Vrlo tesko se navici da na pripremama nema sudija,da nema krvnickih startova itd al to je vec njihov problemRajvoSA03 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:36Trenerski je mag Vinko Marinovic. Na to dodaj kvalitet i iskustvo pojedinaca poput Gigovica, Kazlagica i Bilbije, bice uzbudljivo proljecebagniadiluca je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:30Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova![]()
-
- Kontakt:
Ma kakvih 10k nemojte se tjesiti. Radovac,Boljevic i Mekic niko ne igra ispod 10k minimumRatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:0610k vise u odnosu na tim iz prvog dijelajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:39Nemojte misliti da ovim ponašanjem nećete dovesti vas klub možda i u nestanak. Ovolike pare koje nemate dati da opstanete u ligi znaci još 10 godina tavorenja između 6-10 pozicije.doduse tu se jos racunaju Dubackic, Gasal, Turanjanin i Biber, dodaj jos cenera.
Ugasicemo se zbog tih 120k viseOdnosno napunicemo stadion protiv Zrinjskog i komsinica zbog hajpa
![]()
Ti bas sanjas da se ugasimo![]()
Lezi dole, keru
Utakmica u BL je naštimana, on je svjesno loptu ispustio.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:23Muftić je već sad među najboljim golmanima lige, ali momku fali visina i to je hendikep koji se ne moze nadomjestiti.H8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 17:59Džaba imena kad imena ne igraju, igra ekipa. Pojačali su se fino, ali odbrana im je i dalje najslabiji dio tima, a tu skoro ništa nisu uradili, doveli golmana a garantujem da bi uz dobrog trenera golmana Muftić bio među najboljim golmanima lige, garantujem ovo.
Najbolji primjer je zadnja utakmica protiv Borca, lik nam hladno izbio bod iz BL jer nije dovoljno visok da uhvati loptu nakon ubacaja.
-
- Kontakt:
Ljudi su nas stavljali u isti kos uvijek,sva sreca sve dodje na svoje pa se vide ogromne razlike,za njih smo uvijek gospoda bili,platis mao covjek i vozdra ili ako nemas ne pravis igranke i muljaze.nicaze95 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:02koliko ste ocajni ni za taj amaterski ugovor nemate nego nudite neke rate posudbe igraca.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:16Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim
Hajde posisaj nam ganola
-
- Kontakt:
Autostrada pakla kojom ste krenuli pod Amarom, se ponavlja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:0610k vise u odnosu na tim iz prvog dijelajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:39Nemojte misliti da ovim ponašanjem nećete dovesti vas klub možda i u nestanak. Ovolike pare koje nemate dati da opstanete u ligi znaci još 10 godina tavorenja između 6-10 pozicije.doduse tu se jos racunaju Dubackic, Gasal, Turanjanin i Biber, dodaj jos cenera.
Ugasicemo se zbog tih 120k viseOdnosno napunicemo stadion protiv Zrinjskog i komsinica zbog hajpa
![]()
Lezi dole, keru
Oni i kad računaju koliko troše ne uračunaju porez nikad. To naviklo da ne plaća. I kad lažira i frizira podatke ni tad ne može porez da obračuna.
Znas šta je najgore sve i da je 120.000 a puta 10 je ta cifra u konačnici s porezom koji ćete platit za 5 godina ili će vam otpisati ali eto uzmimo da je 120.000 vi ni to nemate.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Rekoh ti, sanjaj vlazne snove i nadaj se da vam ne uleti Sipajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:12Autostrada pakla kojom ste krenuli pod Amarom, se ponavlja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:0610k vise u odnosu na tim iz prvog dijelajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:39Nemojte misliti da ovim ponašanjem nećete dovesti vas klub možda i u nestanak. Ovolike pare koje nemate dati da opstanete u ligi znaci još 10 godina tavorenja između 6-10 pozicije.doduse tu se jos racunaju Dubackic, Gasal, Turanjanin i Biber, dodaj jos cenera.
![]()
Lezi dole, keru
Oni i kad računaju koliko troše ne uračunaju porez nikad. To naviklo da je plaća. I kad lažira i frizira podatke ni tad ne može porez da obračuna.

I opet imamo vise clanova od vas, sad cemo vas pogotovo prekucati.
Jos jednom da ponovim, 10k vise bez Dubackica, Gasala, Bibera i Turanjanina. Sa njima 20k. Znam i plate, al nemam namjeru da pisem na javnom forumu. To nam je i doslo glave.
Niste ni vi za podcijenit. Kako god, koliko god sam bio uvjeren da ce Borac osvojiti naslov iz zna se kojih razloga, toliko sam sad uvjeren da ga nece osvojitifks74 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:02Zrinjski bi mogao osvojiti, imaju dobro suđenje svaku utakmicu a imajuno dobru ekipu.RajvoSA03 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:36Trenerski je mag Vinko Marinovic. Na to dodaj kvalitet i iskustvo pojedinaca poput Gigovica, Kazlagica i Bilbije, bice uzbudljivo proljecebagniadiluca je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:30
Zadnji put kad smo sve izgubili na pripremama sa Markom Maksimovićem stigli smo Sarajevo 12 bodova![]()
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
jesi vidio jesmo bezobrazni. Podoj nam sa merakomMeraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:28nicaze95 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:02koliko ste ocajni ni za taj amaterski ugovor nemate nego nudite neke rate posudbe igraca.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 18:16Momak je vezan amaterskim ugovorom sa celikom, i tih bijednih 300-400km ne dobija na vrijeme, sta je tu cudno sto je dosao u FKŽ ? Da ja igram u Bosni iz Visokog, ponudi mi Igman da dodjem da probam, otisao bih iste sekunde kao i vi svi, glupo se raspravljati totalno , amaterski ugovor moze samo supak da obrise sa tim
Hajde posisaj nam ganola
Hahahahah momak vam ima 300-400km primanja, i to niste mu isplatili par mjeseci, i kao problem sto je momak otiso u 5 puta veci klub i 5 puta veca primanja ako zadovolji , al ako ne zadovolji, sestra ce ti ga sigurno primit i zadovoljice
-
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi svega vam? Kad ode Tannn ooo pasojed Pitari duzni 300 mil,pa dodje Nam ista prica pa Mirvic ista prica,koliko Tanu dugujemo do sada? Mozda jedno 500 mil?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:16Rekoh ti, sanjaj vlazne snove i nadaj se da vam ne uleti Sipajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:12Autostrada pakla kojom ste krenuli pod Amarom, se ponavlja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:06
10k vise u odnosu na tim iz prvog dijeladoduse tu se jos racunaju Dubackic, Gasal, Turanjanin i Biber, dodaj jos cenera.
![]()
Lezi dole, keru
Oni i kad računaju koliko troše ne uračunaju porez nikad. To naviklo da je plaća. I kad lažira i frizira podatke ni tad ne može porez da obračuna.bas me zanima vasa bilansa za 2023. Moja procjena je da ste kratki vise od 25 miliona Mirvicu
![]()
Jos jednom da ponovim, 10k vise bez Dubackica, Gasala, Bibera i Turanjanina. Sa njima 20k. Znam i plate, al nemam namjeru da pisem na javnom forumu. To nam je i doslo glave.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E pa da, to je to. Yebo opstanak, bitno je dočekati ulijetanje sipe u FKS. Po čemu si zaključio da će se to desiti pametni nas DokoljenkoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:16Rekoh ti, sanjaj vlazne snove i nadaj se da vam ne uleti Sipajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:12Autostrada pakla kojom ste krenuli pod Amarom, se ponavlja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:06
10k vise u odnosu na tim iz prvog dijeladoduse tu se jos racunaju Dubackic, Gasal, Turanjanin i Biber, dodaj jos cenera.
![]()
Lezi dole, keru
Oni i kad računaju koliko troše ne uračunaju porez nikad. To naviklo da je plaća. I kad lažira i frizira podatke ni tad ne može porez da obračuna.bas me zanima vasa bilansa za 2023. Moja procjena je da ste kratki vise od 25 miliona Mirvicu
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pridruzujem se cestitkama.Surreal je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:58yebem ti mrtvePitarsam je napisao/la: ↑02 feb 2024, 16:15Postovanje Gospodine Mirvicu!IsmirMirvic je napisao/la: ↑01 feb 2024, 22:53Ne bih inace dijelio ove information javno, ali moram reci da sam se shockirao kad sam vidio sta Zeljeznicar nudi igracima. Nije to na nivou onoga sto moze ponuditi Sarajevo ili Zrinjski, ali radi se o velikim ciframa za nase uslove. Izgleda da su odlucili da idu na sve ili nista.
Sa aspecta businessa, jako rizicno. Mislim da da nase komsije prave veliku gresku. Europa im je predaleko da bi se takva investicija isplatita.Savjet: ugledajte se na bolji i uspjesniji sarajevski klub. Otvorite vrata privatnom capitalu, prestanite sikanirati investitore.
Pozdrav svima, posebno gospodinu pod nicknameom "Pitarsam." Nadam se da uzivate na Bahamas ili nekom drugom egzoticnom mjestu
![]()
Palme njisu grane
Lijepe mulatkinje kukovima
Igra se salsa
Pije se Pina Colada
Welcome to Puerto Rico
Uglavom zivi se zivot kako Dragi Bog zapovijeda
Svakako,Hvala na lijepim zeljama.
Sto se fudbala tice nadam se da ce talentovane mlade
snage optavdati ocekivinja sviju nas.Treba im pokusati
Usaditi zapadnjacki mentalitet sportasa.
Nikakve sise,pite i rostilji.
Skripi ili je skripilo do polovine terena.
Tu nam je neophodma visina,borbenost i zustrina.
Sto se “promasene filozofije”tice,nek se koprcaju u
Svojim mukama.
Izabrali su “slow death “!!
Ni jedan invenstitor njih kupiti neće jer su njihove
Poslovne klupske knjige “Cooked books”!
Mi idemo tekmu po tekmu,u 3 kolu zabiti exere u tabut,
a za sve ostalo se pita poglavica Vico.
Prica se da kao mladicu su mu ostale traume kad
zeljkana izbaci Borac naglacacke i direktno u ligu II.
Traume su ostale,prilika je tu i osveta se servira hladna.
Pozdrav
In Mirva we trust!
![]()
I komplet sve zensko u familiji sto ima.
-
- Kontakt:
Kad se to desi za 60 godina ovaj i Virtualni mrmot ce iz kolica da pisu na forumu jesam li vam rekaoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:31E pa da, to je to. Yebo opstanak, bitno je dočekati ulijetanje sipe u FKS. Po čemu si zaključio da će se to desiti pametni nas DokoljenkoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:16Rekoh ti, sanjaj vlazne snove i nadaj se da vam ne uleti Sipajurisicduska je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:12
Autostrada pakla kojom ste krenuli pod Amarom, se ponavlja.
![]()
Jos jednom da ponovim, 10k vise bez Dubackica, Gasala, Bibera i Turanjanina. Sa njima 20k. Znam i plate, al nemam namjeru da pisem na javnom forumu. To nam je i doslo glave.?

- TurkishAirlines
Nekad se nudilo 400k za Duljevica a sada 300-400KM veca plata nego u Celiku 
Golem si zeljkane

Golem si zeljkane
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, boki86, bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, Hajdeee, laznokrilo, MaroonBjelave, mma_hz, Pantelija, Vanja8 i 63 gosta.