Ne treba njega ignorisati, s vremena na vrijeme bude lijepo kad se ovako upali, pa ispriča sve što mahalu najviše boli.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑03 feb 2024, 16:40Ne, ne.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2024, 16:33Napisao sam tebra,to što ne želiš napisano da shvatiš i qurac me zaboli.Možete još 50 postova istih napisati ali mi ne pada na pamet da vam crtam.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑03 feb 2024, 16:28
Druze, @SamoDaKazeem ja te zamolio da mi napises ko pere pare u klubu i na koji nacin i ti nestade
Ako mi mozes sad reci, ostalo na tvom da neko pere pare, a nista mi nisi rekao…
Svako normalan bi se zapitao zašto se tjera Balta,Vrančić i Zeljkivić,a dovodi Mehmedovic 0 minuta,Krdzalić 0 minuta te ovaj dečko iz Crne Gore koji je isti profil kao i Mustafić.
Ali jook sad će oni o odbijanju vježbi provodima i slično.
Vi branite slobodno,ali uvijek će biti i ovih drugih što će otvoreno reći onako kako jeste![]()
Meni nisi odgovorio, ja te odmah pitao. Samo si spomenuo ljekare i hipokratovu zakletvu samim tim to nije imalo veze s nekim dokazima oko tako ozbiljne price.
Ali iz prilozenog vidim tri stvari:
- odmah si mene (i to vrlo agresivno - zbog cega mislim da se i ne moze s tobom diskutovati) smjestio tamo u neke one, a ja sam ti najnormalnije pitanje postavio pa je tebe to vjerovatno uzbudilo previse
- tvoji postovi samo nakon poraza izlaze sa istim tekstom
- optuzujes ljude bez ikakvog dokaza i pises stvari za koje legalno mozes odgovarati (znaci kleveta)
Meni je ovoliko trebalo, da shvatim da te treba samo ignorisati. Svako dobro tebi, ignorisat cemo se.
DOMŽALIZACIJA I ZDRAV TEMELJ !